Звездни Компромати- Април'25

• 292 417
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 2 025
На мен ми прилича на лелка от Булгарплод, а тениската и т.нар. лоуфъри хич не подобряват впечатлението.

# 2 026
Ами гледам ли гледам снимки из нета. Няма нещо, за което да се хване човек, че да си каже, вярно бе, това е жена на 48! Лице, кожа, зъби, физическа кондиция, изражение, коса, стил на обличане - всичко изглежда като 60 и нагоре. Около мен има доста жени, вкл. и аз около тази възраст и сме най-разнородни по външен вид. Няма нито една, която да не може да мине за дъщеря на Киселова.

# 2 027
  • Пловдив
За да се подобри впечатлението, трябва не само да смени дрехите, но и поне да поотслабне в лицето. Пак ще си е като лелка, но според мен по-малко. Тя не е чак толкова пълна, но част от лелинския вид идва от закръглената физиономия, топчест нос, пълни бузи, двойна брадичка, такива неща. Носа и израза не може да ги промени, но бузите и брадичката може.

Няма много бръчки, не е съсухрена и състарена, по това личи, но то се губи зад чертите и израза на лицето.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 16:44 от Магдена

# 2 028
Вероятно е точно така, ама that ship has sailed, както казват на съседния континент 😄

# 2 029
Достатъчно е да си боядиса косата и да облече някой костюм, който да и е по мярка и ще свали едно 10 години.

# 2 030
Спешна нужда от ринопластика има женичката,после аутфитите.

# 2 031
Ей така като почнете... Ами не е нужно всички да са фотомодели, не си изкарва прехраната с лице по постерите... Има нужда да си пооправи стила и теглото (това пълнене по торса и лицето са си от възрастови здравни проблеми, които трябва да се коригират).
Ама за "спешна ринопластика", айде нЕма нужда!

# 2 032
Тя все пак е председател на Народното събрание, а не ангел на Виктория сикрет.

# 2 033
  • Пловдив
И това е така, работата и не е да е хубава, елегантна или каквото там. Не всички можем да бъдем Мелании или дори Макроновици.

# 2 034
Спешна нужда от ринопластика има женичката,после аутфитите.

Чак пък спешна, че и пък нужда. Поне 20 неща са ѝ по-спешни за промяна и подобрение от носа. И ако ги направи, ще се види, че нищо ѝ няма на носа.

# 2 035
Киселова опротивя заради абсурдния гаф с тениската, затова я заядохме, иначе въпреки леко нелепия си вид като цяло никой не се беше заял с нея.

# 2 036
Чак ринопластика - не. Но има начин поне да не изглежда като ритана зелка в главата. Все пак председател е на НС, малко от малко е добре да има спретнат вид.

П.С. Връщам си думите назад. На снимките от НС поне се вижда, че се старае да е сресана и спретната. Даже и малко грим се вижда.

# 2 037
  • София
Заради такива свежарки като Киселова е нормално на 48+ да те приемат за лелка.

# 2 038
  • София
На официалната снимка в сайта на НС изглежда прилично с направена коса. Обаче, винаги е като разплетена дамаджана в главата и създава впечатление на повлекана, която току-що е станала от леглото. .
Скрит текст:

# 2 039
Да, опитах се да се редактирам, че на някои снимки от НС се вижда старание в нея и подредена прическа, та даже и лек грим.

Общи условия

Активация на акаунт