Звездни Компромати- Април'25

• 292 441
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 2 010
Най-обикновени велурени оксфордки е обула Киселова. Цветовете на отделните части на обувката подвеждат, но поне в този случай изборът ѝ не е гаф.

Скрит текст:

# 2 011
На телефона обувките на Киселова ми изглеждаха като гуменки, но всъщност не са. Нещо полуофициално са, като мокасини, но не мокасини.
Честно казано, за такива обувки не мога да заявя, че са неуместни. Нито ризката и ми харесва, нито обувките, но по стил и предназначение са си за всекидневната работа в кабинет/кантора/канцелария. Пък тя (и аз също) поради фигурата си каквото и да облече, трудно ще стои елегантно.
Та не бих я съдила за облеклото, така, както го видях на по-голям екран.

Рекламата на Winbet си е издънка.
обувките на Киселова са подобни на тези:

или тези:
Скрит текст:

Мокасини (или лоуфъри, ако са без връзки, мъжкия вариант - кларкове). Напълно подходящи за еджедневно носене в офисна обстановка (според мен). Да не забравяме и размерите на дамата. Няма как да се чучне на 12 см стилето.

За тримата големи и за де що има държавен служител с ранг за мен е недопустимо да носят каквито и да било емблеми, лога, за рекламни и пр. надписи. Докато получават заплата (немалка) от държавата считам, че са на служба 24/7. Най-малкото не трябва да се показват извън къщи "брандирани". Без значение дали е хазарт, кекс или дори обикновен футболен отбор. Плаща им се, за да са неутрални и безпристрастни.

# 2 012
  • софия
Наталия Киселова на футболен мач. Дори не знам как да коментирам тази излагация, глупава жена излезе, язък ѝ за реномето, което имаше.
Скрит текст:
Как ѝ ходи на фасона на тази жена да стопанисва скара-бира.
И за мен две кебапчета, моля!
Твърде градско. До Затвора е останала (единствената) шкембеджийница. Много добра. Бульонът е в един казан, шкембето в друг.
"Едно свинско шкембе и две телешки за вкъщи."
🙃

# 2 013
  • Bayern
За да разведря малко, че много се ядосах, от българските популярни личности чисто визуално харесвам Атанас Колев. Голям красавец, само ако може да не говори, че мисъл трудно излиза от устата му.

Още един глас за Наско Колев Blush След като изгледах  Dancing Stars Bulgaria  много ми хареса и Виктор  (участвал е и в Ергенът)

# 2 014
Киселова по йерархия не е ли най-високо в държавата, след Президента?

Направо е покъртително. Толкова са нефелни..

# 2 015
Тя е преди президента, тъй като България е парламентарна република.

# 2 016
Бебето е много сладко.

# 2 017
Специално отворих правилника за държавния протокол, тъй като моите спомени са едни, а от 2009 г. явно е по-различно:

"Чл. 87. (1) Когато присъстват едновременно на официални церемонии на територията на страната, официалните лица заемат места съгласно следното подреждане:
1. президентът на републиката;
2. председателят на Народното събрание;
3. министър-председателят;
4. вицепрезидентът на Република България;
5. патриархът на Българската православна църква;"
и т.н.

Навсякъде в правилника подредбата е тази.

# 2 018
Голямо гадаене на обувки ѝ направихте на Киселова. Аз мислех, че е обула мокасини с черен чорап с разнищен ластик.
Само че много се учудвам, че още не е навършила дори 50 г, след като ми прилича поне на 60.

# 2 019
И аз бях потресена като разбрах, че е на 46 години. Изглежда на 60.

# 2 020
  • Mediterraneo
Моляяяя?! Една година е по- голяма само от мен! Сега вече знам, че изглеждам мнооооого млада, в сравнение с нея съм някъде къмто 25. Сериозно, изглежда поне на 60.

# 2 021
Е то всички нейни набори се изненадват.
А Део, например, т.г. ще стане на 50... За мен си е момче.

# 2 022
На Део отдавна започна да му личи, че не е момченце и някак не ми се връзва прическата му с останалото. От един момент нататък много отслабна, а аз го харесвах с едно 10-тина кила отгоре. ( и като по-млад, разбира се).

Ето го колко прилича на хлапак. Чак ми е мъчно:

Скрит текст:

В статията, от която взех снимката, пише, че сам е раказвал как е употребявал наркотици още на 18 г. Е, личи му.

# 2 023
Киселова не е на 46, а след месец и малко ще стане на 48. Наборка ми е. Но все пак изглежда бая като лелката от лафката.

# 2 024
  • Пловдив
Не изглежда реално на 60, само такова впечатление създава, защото физиономията и е лелинска (да не казвам "грозновата"). Ако се загледаш, може да прецениш на колко е.

Общи условия

Активация на акаунт