Звездни Компромати- Април'25

• 292 450
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 1 995
Да да, очевидно са произведени от някого някъде, просто то има ток, доколкото виждам, като средновековна мъжка обувка малко, но отпред е нещо като полуспортен модел, а синята лента очевидно е за аристократичен разкош. Всичко в едно, модерен унисекс, поклон пред миналото, прегръщане на удобството, щипка елеганс и очевидно бюджетност.

# 1 996
  • Пловдив
Аз не знам някои хора откъде пазаруват. Не става дума за пари изобщо. Просто се обличат с някакви неща, които никога не съм виждала. Ето тези галоши на Киселова - аз не съм виждала такова нещо, скъпо или евтино.

Ей това се питам всеки божи ден, даже вече всички около мен ме подиграват.
Обувките й са като някакви тип Декатлон, ама от 1985г, когато е нямало Декатлон.
На мен ми приличат на черни гуменки голям размер (голям за жена). Дори не знам какво им се чудите. Grinning

# 1 997
  • софия
Тя не е държавен служител. Тя е един от тримата големи (без да броим ГП) и заплатата ѝ е достатъчно стабилна.

# 1 998
Малко се носи в джендър неутрален стил Киселова....чак пък грам женска суета да няма в нея. Не знам....
Виждали сме жени, изгубили от генетичната лотария в парламента, но пак едни перлички ще сложат, едно червилце.....при Киселова - йок.

# 1 999
Принц Уилям ще присъства на погребението на папа Франциск. Според желанието на кралица Елизабет, кралят не присъства на погребение на глава на Римокатолическата църква. Чарлс като принц на Уелс също замества майка си на погребението на папа Йоан Павел ||.

# 2 000
Този хазарт по всички телевизии и нива вече е прекален. Сякаш по времето на Божков не беше толкова агресивно.

# 2 001
Толкова ли няма някакъв протокол, който да й казва, че не може да си един от тримата големи и да носиш публично рекламни тениски на хазартна компания, които някой от winbet ти е подарил?
Много нечистоплътност ми лъха от тази жена и то в буквален смисъл.

# 2 002
Вие как успяхте да разгадаете обувките...
Аз съм против (принципно) да се съди някого твърде строго за избора му на облекло, защото е по-важно какво има в главата, но в случая и на мен ми е странна тази жена. Панталон и риза - окей, може да мине за класическа комбинация. Ами сложи едни семпли черни кожени обувки бе, човек! Сега вече от естествена кожа има толкова голям избор на обувки "за работа", удобни, изглеждащи нормално...

# 2 003
  • София
Иво Карамански с детето. Прическата на таткото е ...

# 2 004
  • Пловдив
На телефона обувките на Киселова ми изглеждаха като гуменки, но всъщност не са. Нещо полуофициално са, като мокасини, но не мокасини.
Честно казано, за такива обувки не мога да заявя, че са неуместни. Нито ризката и ми харесва, нито обувките, но по стил и предназначение са си за всекидневната работа в кабинет/кантора/канцелария. Пък тя (и аз също) поради фигурата си каквото и да облече, трудно ще стои елегантно.
Та не бих я съдила за облеклото, така, както го видях на по-голям екран.

Рекламата на Winbet си е издънка.

# 2 005
Уф, младият татко изглежда сякаш редовно злоупотребява с разни субстанции. Дано греша.

# 2 006
Изключително недостойно от страна на Киселова. Колкото и да не я харесвам, не очаквах чак такава изцепка - та това е промотиране на хазарт. В България е пълно с хазартнозависими, толкова съсипани животи, а председателят на народното събрание се изтипосал с тениска на една от най-големите хазартни компании. Браво, Киселова!
Винаги съм знаела, че лобито в парламента е огромно, но вече са толкова арогантни и безскрупулни, че не се и крият.

За да разведря малко, че много се ядосах, от българските популярни личности чисто визуално харесвам Атанас Колев. Голям красавец, само ако може да не говори, че мисъл трудно излиза от устата му.

# 2 007
Киселова ми е като Станка Златева Rolling Eyes Може да са много добри в тяхната си област, но всичко друго им куца.

# 2 008
  • Glasgow
За случаят с тениската на Киселова, не знам, такава е на отбора, не рекламира самата платформа за хазарт. Да забранят освен такива компании да спонсорират спорт. Но и Ливърпул имат спонсор хазартна верига, от типа каквато беше Еврофутбол

# 2 009
Наталия Киселова на футболен мач. Дори не знам как да коментирам тази излагация, глупава жена излезе, язък ѝ за реномето, което имаше.
Скрит текст:
Как ѝ ходи на фасона на тази жена да стопанисва скара-бира.
И за мен две кебапчета, моля!

Общи условия

Активация на акаунт