Всичко за гел лаковете - тема 58

• 50 163
  • 763
  •   1
Отговори
# 225
Тези са моите, не съм ги пробвала
 https://share.temu.com/gY0NQcmrPWA

# 226
Ами сравнително лесно,на няколко пъти опит да стои централно...отгоре с база,че иначе първият път без нея се отлепиха 2.Моите са от Шейн 10 цвята за около 9лв бяха.Тук също има ама са към 5лв само едното листче,един цвят.

# 227
Някой пробвал ли е, върху топа на Яна нейлс, да слага пигменти? Ако да, споделете дали ви се обели. При мен издържа една седмица и започна да пада като лепенка хаха. Смених го набързо с термолак + стикери с кактуси. 

Също така, взех си течен акригел да го пробвам, понеже гела в бутилка свърши, и да попитам колко време го печете? 2м като гела ли?

# 228
Аз съм слагала върху топа аква на Яна нейлс пигмент русалка и не съм имала проблем.2 или 3 пъти съм го правила.

# 229
Здравейте,  случва ми се нещо необичайно и бих искала да се консултирам с вас, дали причината може да е в гел лака и как е правилно да постъпя. От няколко месеца получавам болка в някой пръст на ръцете,  отстрани на нокътя, където е живецът. Боли и самата плочка, както и целият пръст, но към живеца най-много. Пръстът се подува и зачервява леко. Правя компреси, минава след няколко дни и ме почва друг пръст. И така няколко месеца.  Смених маникюристката, но проблема остана. С твърд гел съм. Може ли той да е причината?

# 230
Ще ви посъветвам да починете от гел лака няколко месеца, и да оставите малко на спокойствие ноктите да се възстановят( както и всичко покрай тях).

# 231
Здравейте,  случва ми се нещо необичайно и бих искала да се консултирам с вас, дали причината може да е в гел лака и как е правилно да постъпя. От няколко месеца получавам болка в някой пръст на ръцете,  отстрани на нокътя, където е живецът. Боли и самата плочка, както и целият пръст, но към живеца най-много. Пръстът се подува и зачервява леко. Правя компреси, минава след няколко дни и ме почва друг пръст. И така няколко месеца.  Смених маникюристката, но проблема остана. С твърд гел съм. Може ли той да е причината?
Звучи подобно на моята алергия към гел лак. Пробвайте да смените маникюристката с такава, която работи с hema-free & 10-free продукти - например луксио (висок клас) и кинетикс (среден клас). Няма твърд гел без хема. Продуктите, които имат минимално количество алергени са тези, които са 100% гел.

# 232
  • Down south
Щастлива с маникюр на около 3 седмици, за мен е постижение.
Днес понечих да взема нещо, което  изпуснах, то закачи палеца

Приемам съвети.
Мисля, да го залепя с лентичка за счупен нокът? База, лентичка, база, топ? И като/ако го закрепя да намаля дължината?
Правилни ли са стъпките и дано има някоя будна добра душа.

# 233
  • Бургас
Daylily, не съм ползвала такива лентички, но предполагам вършат работа. Махни колкото можеш от покритието, почисти и  действай. Ако имаш фибро база ще е още по-добре. Гел в бутилка също би укрепил допълнително, ако имаш. А лично не скъсявам дължината, след като съм залепила. Изчаквам счупеното да порастне над нивото живеца и тогава режа.
Иначе честито за издържливостта, която си постигнала.
Аз някой път като се старая всичко да е както трябва започва да се отслоява след седмица примерно и едвам го изтрайвам до 10 дни. Последния път обаче какво правих не знам, хем ми бяха станали доста дълги ноктите, не стига че изкараха около 3 седмици, ами трябваше да ги отрежа до дъно за определена работа, която ми предстоеше. Да, обаче не ми остана време да се занимавам и колкото и да не беше красиво само ги отрязах с нокторезачката и леко запилих /а имаха и материал за изравняване отгоре/. Ами изкараха още десетина дни, ако не и повече.

# 234
  • Down south
Много ти благодаря!
Опитах да запиля, обаче дискомфорта беше ужасен.
Толкова дълбоко никога не съм чупила. Съпругът ми искаше да ме заведе в ER Cold Sweat
Криво-ляво позалепих. Изглежда покъртително, но поне не е толкова болезнено Flushed

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 05:12 от Daylily

# 235
Здравейте,
Аз наскоро пак направих една поръчка с нови гелове и не можах да реша с кой да се лакирам, та сложих от всички Joy
Последният ми издържа повече от 2 седмици, много съм доволна. Преди при маникюристка ми се е случвало и на 3-4 ден са забележа отлепване. Сега свалям до база, изравнявам и хайде пак. Реално става много бързо, не пестя материали и ми доставя удоволствие.
На снимката всичко е от прити.
Едната база е с фибростъкло.

# 236

Най-обичам млечно с нещо шаренко😍
Базата е на ДНКа - Milky
Фолиото - от тему

# 237
Здравейте!
Причината да не закупя досега инструменти, лампа и всичко останало е, че няма да мога да оформям сама ноктите си.
Гледах наскоро клипче за софт гел гипсовете. Дали начинаещ като мен ще се справи с поставянето? Притеснява ме, че моя нокът ще се вижда от долната страна, стои ми някак грозно.

# 238
Скоро  нищо не съм качвала, но си правя все едни и същи. Нещо нямам вдъхновение.

# 239
  • София
Здравейте. Интересувам се дали някоя е ползваля гел лаковете на quadra и какво е впечатлението ви. Съмнително изгодни са им лаковете, но междувременно изглеждат добре.

Общи условия

Активация на акаунт