Всичко за гел лаковете - тема 58

• 46 444
  • 713
  •   2
Отговори
# 660
Gelish си купих, тъй като много беше хвален тук.
Ами, дори и след махане на лепкавия слой седи едно такова, като гумено покритието.
За разлика от други топове, дори китайските, които са като стъкло гладки.
Не съм забелязала да е много лъскав и траен Gelish.
Мое мнение.

# 661
Да не е менте? От къде го купи?

# 662
Значиии снимам си грозните, израстнали нокти и сухите от студа кожи в жертва на тезата, че топ лака на Гелиш не е бляскав. Маникюра е на 10 дни и е гладък и блестящ като стъкло, без драскотини, лъскав, твърд и здрав и със сигурност не е гумен. Joy Макар че е трудно да се улови на снимка, иначе бих ви качила и клипче.

Наистина ме учудват последните мнения за този топ. Или е кофти партида, или с изтекъл срок на годност, или е менте. Rolling Eyes
Снимай бутилката отблизо и сподели откъде е купен, любопитно ми е защо така се получава при теб.

# 663
Не е менте. От лицензиран магазин.
Същото чувство имах и когато бях при маникюристка, работеща с него.
Не го използвам вече.
И не, не стои като стъкло.

# 664
  • София
Гелиш и аквата на Яна са най-бляскавите които съм имала и виждала в групата, а съм от доста време тук.  Според мен са ментета!

# 665
  • Down south
Израстнал маникюр с Gelish.
Топа стои лъскав, до сваляне.
И според мен нещо не е наред с топа на съфорумката с гумените нокти, вследствие на ползването му

# 666
Аз съм в Канада.
Не може да са менте лаковете от магазин за лицензирани професионалисти.
Просто хвалбите за този топ  не са реални.

# 667
  • Down south
Щом казваш, нека бъде твоето.

От друга страна, мненията точно за този топ и от двете страни на океана,  някак съвпадат Blush

# 668
Аз съм в Канада.
Не може да са менте лаковете от магазин за лицензирани професионалисти.
Просто хвалбите за този топ  не са реални.
Права си, това са платени тролове на Гелиш 😂

# 669
Аз от около две години използвам топ лака на Гелиш. Доволна съм много, лъскав е, траен, правя се на четири седмици. Поръчвам го от един линк пуснат в някоя от темите, от ибей и ми го носи приятелката ми от Америка като си идва.

# 670
И аз не съм впечатлена от този топ. За мен най-добрият е Топ Без Лепкав Слой Akzéntz DIAMOND Shine On. Няма лепкав слой, блясъкът е изключително дълготраен. Разбира се е различен ценови клас.

# 671
  • Down south
Погледнах го за сравнение, при мен цената е е почти същата, като Gelish,
Akzéntz DIAMOND Shine On е с 3 пари повече.
А каква е издръжливостта му?

# 672
  • София
Daylily, ти си в Щатите, нали? Би ли могла да споделиш линк за поръчка до адрес в САЩ? Благодаря!

# 673
Трети опит. Много забележки си намирам, но не ме дразни като предните два. Сложих и малко сухи цветя едвам едвам.

# 674
Някой имал ли го е този проблем? Лампата работи, но няма светлина.

Общи условия

Активация на акаунт