Всичко за гел лаковете - тема 58

• 47 564
  • 730
  •   3
Отговори
# 690
  • Варна
Нещичко и от мен - моля, игнорирайте изключително сухата ми кожа😬

# 691
  • Mostly in my mind
Момичета, какво може да кажете за хибридните лакове?
Поръчах си два цвята на Silcare от мейкъп, обаче изобщо не съм обърнала внимание ,че пише хибридни. Тръгвам днес да се лакирам. Слагам база на Коди,после цвета. След изпичане /90мин/ се беше отдръпнал леко от краищата...и като избърсах лепкавия слой, имаше и цвят по хартията. Махнах го лесно с ел пилата поне.

# 692
Честита нова година, момичета!
Споделям тазгодишния ми подарък "от мен за мен" - база, топ и гел в бутилка от любимата марка:

Базата не я бях чувала и взех от чисто любопитство, топа отдавна искам да го пробвам, тъй като имам няколко техни и искам да сравня, а гела в бутилка ще видя как се държи, защото напоследък не съм много редовна с маникюрите и от ненавременна поддръжка няколко пъти вече имах счупвания и отлепвания. Та надявам се да са добри.

# 693
  • Down south
Непременно да споделиш впечатления!

# 694
Истински ли са продуктите на Коди от Nailmastershop и настина ли са без ТРО, откъде идва тази разлика в цените?

Най-накрая моето дългогодишно отлепяне на ноктите започна да се подобрява след като преминах на гел лаковете на Коди без ТРО и ме притеснява да не попадна на фалшив продукт, който да ме върне в изходна позиция.

И аз се интересувам, моля за впечатления от поръчвалите от там Hug

# 695
Оригинални са продуктите от сайта. Разликата в цената е заради надценките, които слагат българските дистрибутори. Както знаете в Българи всичко е по-скъпо!

# 696
Честита нова година, момичета!
Ето малко блясък и от мен 😊

# 697
Здравейте, момичета, засилила съм се да купувам от luxnails база и топ на V.Avdeeva. Някоя от вас беше похвалила super shine топ, но за базата не съм виждала отзиви.
Заслужават ли си, при положение, че всичко ми е Коди или да си залагам на сигурното?

# 698
Споделям тазгодишния ми подарък "от мен за мен" - база, топ и гел в бутилка от любимата марка:

Ето и един бърз отзив за продуктите:

Този brush-on builder е мнооооого гъст, лепкав и разтеглив и със сигурност много ще се хареса на хора, които имат проблем с разтичането и които обичат по-гъсти продукти. Нямах никакъв проблем с изравняванено и не остава неравен от четката, освен че нито веднъж не ми се разтече, при цялото въртене и оглеждане. Цветът е много приятен, даже ми хареса и във вариант на съсвем тънко прозиращо нанасяне - другия път ще пробвам така, ще е супер за френски. Надявам се и да е траен, здрав и издръжлив, въпреки че е разтворим, но знаете, че аз в Гелиш съмнения нямам. Grinning

Топа Екстра shine поне като нанасяне и първоначални впечатления няма разлика с обикновения им Top it off. Те са си супер лъскави по дефолт, така че ще следя за загуба на блясък, надраскване и отлющване напред в седмиците. С лепкав слой е.

Всъщност съществената разлика между трите топа, които имам, е че оригиналния Top it off свети под УВ светлина, а другите два - не, т.е. с УВ филтър са:

Do as I say and not as I do:
Скрит текст:
И последно, още една нова придобивка, която се оказа много удобна, защото е на батерия, супер малка, но същевременно изпича чудесно. Не спазвам секундите, карам я на усет - като усетя, че е "стегнал" гела и вадя Joy

# 699
Билдъра е страхотен, а не мога и да пропусна да похваля прецизността в направата на маникюра. Браво !

# 700
От къде поръчвате Gelish?
Нещо не останах хич доволна от ДНК напоследък. Взех обезмаслител и ултрабонд и лака се обели на люспи. Досега ползвах на Коди и не ми се е случвало. Иначе, цветните им гел лакове са добре, но не знам с тези защо така стана.

# 701
  • Down south
С кой/кои продукт се получи  обелване на люспи?
Аз взех една "млечна"  база на Kodi и с нея настъпи пълно отчаяние.
Точно преди Коледните празници направих маникюр, нанесох всичко, както го правя и с безцветната база на Kodi.
След топла вана започнах да губя нокът по нокът.

# 702
  • Down south
С кой/кои продукт се получи  обелване на люспи?
Аз взех една "млечна"  база на Kodi и с нея настъпи пълно отчаяние.
Точно преди Коледните празници направих маникюр, нанесох всичко, както го правя и с безцветната база на Kodi.
След топла вана започнах да губя нокът по нокът. Нямаше спасение.

# 703
Пълно отлепване като люспа ми се получи след употребата на ултрабонда, базата и дехидратора на ДНК. Преди ползвах тези на Коди и не съм имала проблем. Но понеже купих на ДНК доста цветове и реших всичко да ми е с тяхната марка, затова закупих и горните.

# 704

Здравейте, това е от мен. Някой ползвал ли е цветен топ и каква изобщо му е идеята?

Общи условия

Активация на акаунт