Всичко за гел лаковете - тема 58

• 47 309
  • 726
  •   2
Отговори
# 720
А от базите на Клареса някой доволен? Чудя се дали е достатъчно качествена или да заложа на Коди. Сега са на намаление в Нотино и излизат много изгодно с код в приложението.
На мен ми се отлепват. Пак поръчах на MOON full. Тези на Клареса ще останат за педикюр.

# 721
А от базите на Клареса някой доволен? Чудя се дали е достатъчно качествена или да заложа на Коди. Сега са на намаление в Нотино и излизат много изгодно с код в приложението.
Аз ползвам ръбер база и е топ.

Аз също. Издържат ми до следващото сваляне, а по принцип това и в салон не успяват да го постигнат

# 722
Благодаря ви за споделянето, базата ми е най-важно да я избера, но трябва да започна отнякъде, а не искам да купувам няколко. Между Коди, Клареса и Блускай (сега имат намаление в сайта) е колебанието, като на Клареса така или иначе ще взимам цветове, та се зачудих направо за база.

Освен каучуковата - опитвали ли сте тази, която уж е подхранваща - Провита? Като формула май е по-щадяща.

# 723
И аз ще пробвам клареса, направих току-що една големичка поръчка в нотино. Дано останем доволни с девойката.

# 724
Благодаря ви за споделянето, базата ми е най-важно да я избера, но трябва да започна отнякъде, а не искам да купувам няколко. Между Коди, Клареса и Блускай (сега имат намаление в сайта) е колебанието, като на Клареса така или иначе ще взимам цветове, та се зачудих направо за база.

Освен каучуковата - опитвали ли сте тази, която уж е подхранваща - Провита? Като формула май е по-щадяща.

Аз я имам, не намирам разлика. Ето това купих като “стартов пакет” пускала съм го и преди тук.

После взех и тази:

А, това им: Claresa UV/LED Top Diamond No Wipe
Е наистина много хубав.

# 725

Коди е най-добрата от тези варианти.

# 726
Мързеливо...само по база

Общи условия

Активация на акаунт