Всичко за гел лаковете - тема 58

• 47 519
  • 730
  •   2
Отговори
# 720
А от базите на Клареса някой доволен? Чудя се дали е достатъчно качествена или да заложа на Коди. Сега са на намаление в Нотино и излизат много изгодно с код в приложението.
На мен ми се отлепват. Пак поръчах на MOON full. Тези на Клареса ще останат за педикюр.

# 721
А от базите на Клареса някой доволен? Чудя се дали е достатъчно качествена или да заложа на Коди. Сега са на намаление в Нотино и излизат много изгодно с код в приложението.
Аз ползвам ръбер база и е топ.

Аз също. Издържат ми до следващото сваляне, а по принцип това и в салон не успяват да го постигнат

# 722
Благодаря ви за споделянето, базата ми е най-важно да я избера, но трябва да започна отнякъде, а не искам да купувам няколко. Между Коди, Клареса и Блускай (сега имат намаление в сайта) е колебанието, като на Клареса така или иначе ще взимам цветове, та се зачудих направо за база.

Освен каучуковата - опитвали ли сте тази, която уж е подхранваща - Провита? Като формула май е по-щадяща.

# 723
И аз ще пробвам клареса, направих току-що една големичка поръчка в нотино. Дано останем доволни с девойката.

# 724
Благодаря ви за споделянето, базата ми е най-важно да я избера, но трябва да започна отнякъде, а не искам да купувам няколко. Между Коди, Клареса и Блускай (сега имат намаление в сайта) е колебанието, като на Клареса така или иначе ще взимам цветове, та се зачудих направо за база.

Освен каучуковата - опитвали ли сте тази, която уж е подхранваща - Провита? Като формула май е по-щадяща.

Аз я имам, не намирам разлика. Ето това купих като “стартов пакет” пускала съм го и преди тук.

После взех и тази:

А, това им: Claresa UV/LED Top Diamond No Wipe
Е наистина много хубав.

# 725

Коди е най-добрата от тези варианти.

# 726
Мързеливо...само по база

# 727
  • Стара Загора
Здравейте. Каква настолна лампа използвате, за да се вижда блик на ноктите Wink

# 728
Каква е разликата между Стоманения топ лак на Коди и този, който е с ултра блясък? Искам такъв, който много да блести, но не знам дали пък няма да се съсипва по-бързо маникюра с него.

# 729
  • Down south
Здравейте. Каква настолна лампа използвате, за да се вижда блик на ноктите Wink
Аз ползвам  gооseneck тип.
 Според мен е много удобна, заради гъвкавостта. Има 3 степени на светлина.
Дано добиеш представа.

# 730
  • София
Здравейте.
От 8м. си правя сам ноктите със серия от Claressa.
За Коледа отидох на маникюристка,за да ми нарисува коледни картинки. На 3 ден от лакирането на два пръста ми се сцепи кожата до ъглите на ноктите. Беше дълбоко и болезнено, лекувах ги с Цикатридина и заздравяха. Питах маникюристката трябва ли да се махне лака на всички нокти, тя каза-не. Явно съм ти препилила место докато оправях загрубялата кожа около ноктите. Миналата седмица си направих аз маникюра, но на един пръст стоеше грозно и реших,че е в мен проблема. Но тия дни забелязах, че нокътя ми стои надигнат спрямо другите и нещо  кожата чернее под него. Снощи по нощите свалих всичко до нокът, съответно виждам,че сега всеки пръст ми е препилен, но като видях ,че явно имам гъбички по нокътя се уплаших. Преди да отида на маникюр бях останала по тънка прозираща база ,нищо им нямаше на ноктите ми. Според мен проблема е от маникюристката, не от мен преди това. Вие как мислите? Иначе с инструменти в пликче ме прави. Сега ще приложа снимки и ще помоля за съвет за лечение. Четох, гледах снимки за Омникомикоза... Интересното е, че и на другата ръка на същият пръст имам две черни точки. Точно на тези пръсти имах рисунки.

Благодаря предварително за отговорите.

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 10:48 от stefina

Общи условия

Активация на акаунт