Всичко за гел лаковете - тема 58

• 50 158
  • 763
  •   1
Отговори
# 240

Здравейте и от мен! Прекрасно и емоционално лято ви желая! 🍀🍹🌊

# 241
Здравейте,
След сваляне на гел лек имах зелено петно в средата на нокътя. Доколкото съм чела не е гъбична инфекция, така ми казаха и в салона.
Въпроса ми е в самия салон имат ли вина, т.е дали се дължи на бе добра хигиена и стерилизация? По лака видимо нямаше отслоявсния… те самите казаха, че не е притеснително и искаха да го лакират отново. Аз обаче отказах. Как бихте постъпили?

# 242
Здравейте. Интересувам се дали някоя е ползваля гел лаковете на quadra и какво е впечатлението ви. Съмнително изгодни са им лаковете, но междувременно изглеждат добре.
Здравей, имам 10тина лака на Quadra. Снимката точно над твоят пост, двата светло лилави пръста са с техен лак. Не са лоши, но на мен лично от всички налични лакове, те най-бързо почват да се белят, надраскват и отслояват.Покривни са. Трябва хубаво да се пекат, повечко време им е нужно. Иначе на приятелка й седят по месец без да мръднат, но на нея всички лакове са й така.

# 243
Здравейте,
След сваляне на гел лек имах зелено петно в средата на нокътя. Доколкото съм чела не е гъбична инфекция, така ми казаха и в салона.
Въпроса ми е в самия салон имат ли вина, т.е дали се дължи на бе добра хигиена и стерилизация? По лака видимо нямаше отслоявсния… те самите казаха, че не е притеснително и искаха да го лакират отново. Аз обаче отказах. Как бихте постъпили?
Аз също съм имала. Това става, когато се получи отслояване на материала от нокътя. Там попада влага и зеленясва. Аз лично изпилих леко нокътя и почти изцяло се почисти. Сложих ново покритие и след това не се е появявало отново.

# 244
  • София
От мен едно омбре

# 245
  • Шумен
Отдавна не съм качвала нищо,но днешния ми маникюр много ми харесва как се получи и затова го споделям с вас 🙂

# 246
  • София
Здравейте, бихте ли ми препоръчали топ, по-плътен може би, такъ, който да "обира" неравности? Когато си правя френски маникюр, понякога явно нанасям по- дебел слой бял лак по върха на ноктите и много ме дразни разликата в нивата, която си личи.
В момента ползвам Аква ( или нещо такова) на Яна нейлс и много го харесвам, но с него не мога да прикрия дефектите.
Благодаря!

# 247
Мимчето7, много красиво! И аз се чудех дали ще мога да си направя нещо такова, но с обикновен лак върху базата. После да сложа топ и да го изпека. Че нямам такива цветове гел лак, а пък ми се носи нещо морско

# 248
Мисля ,че имаше видео на Полина Василева или Елена Арт как ,за да не става хлътване на топа се прави леко изравняване с малка капка топ и се обръща ръката ако трябва.А за линия с обикновен лак дали няма да се отлепи с няколко намокряния ма ръцете ,просто пробвай.

# 249
  • Шумен
Благодаря🙂 Нямам идея дали ще се получи с обикновенни лакове и после топ,по-запознатите могат да споделят 🙂

# 250
  • София
Мисля ,че имаше видео на Полина Василева или Елена Арт как ,за да не става хлътване на топа се прави леко изравняване с малка капка топ и се обръща ръката ако трябва.А за линия с обикновен лак дали няма да се отлепи с няколко намокряния ма ръцете ,просто пробвай.
Благодаря, Стела Роуз. Това ми е идеята- нещо като изравняване, но ми трябва по- гъст топ,  а не знам какъв да поръчам.
Не те разбрах какво имаш предвид под линия с обикновен лак? Аз го правя с гел лак, много внимавам да е супер тънък слоят, но пак не успявам винаги да го направя чак толкова тънко.

# 251
Благодаря, Стела Роуз. Това ми е идеята- нещо като изравняване, но ми трябва по- гъст топ,  а не знам какъв да поръчам.
Не те разбрах какво имаш предвид под линия с обикновен лак? Аз го правя с гел лак, много внимавам да е супер тънък слоят, но пак не успявам винаги да го направя чак толкова тънко.

Част от коментара е отговор на коментара след твоя но не писах имена.

# 252
Здравейте! Новак съм тук, но за занимавам с гел лак само за себе си и приятелки от 2-3 години. Купих си прахоуловител от Шийн. Никаква работа не върши. На моменти се чудя смуче ли или духа въздуха навън. Много е странно. Възможно ли е да съм купила дефектен? Ако ползвате, бихте ли ми препоръчали друг и от къде сте го взели? Ето го моя, около 30 лв струва в Шийн.

# 253
Просто сте купила модел от преди 20 години, който сам по себе си е пълен боклук. Търсете прахоуловител с филтър, не с торба.

Например:
https://a.aliexpress.com/_EzHbMWm
https://a.aliexpress.com/_EIPFN2a

Здравейте! Новак съм тук, но за занимавам с гел лак само за себе си и приятелки от 2-3 години. Купих си прахоуловител от Шийн. Никаква работа не върши. На моменти се чудя смуче ли или духа въздуха навън. Много е странно. Възможно ли е да съм купила дефектен? Ако ползвате, бихте ли ми препоръчали друг и от къде сте го взели? Ето го моя, около 30 лв струва в Шийн.

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 20:49 от HoneyBee33

# 254
Издирвах,издирвах....и нищо не намерих Grinning
Да сте виждали такъв гел лак случайно?

Общи условия

Активация на акаунт