Всичко за гел лаковете - тема 58

• 49 231
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
За по запознатите, бихте ли ми казали,кои марки гел лакове, не съдържат вредната съставка-тро?
На повечето дори няма състав

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 10:18 от ili77

# 316
Слагате  база под този про гел или го ползвате самостоятелно?
Видях че в сайта препоръчват тяхна база.

Слагам си първо тънък слой каучукова база прозрачна, и след това самия гел по метода с капката.

# 317
За по запознатите, бихте ли ми казали,кои марки гел лакове, не съдържат вредната съставка-тро?
На повечето дори няма състав
Лично аз откакто получих алергия ползвам само Luxio - 10-фрий, без хема, без тро.  Имат официален вносител в България, поръчвала съм от вносител, последния път поръчах от европейския им сайт, където цената е същата.

https://akzentz.com/sds/ Има обявен подробен състав за всеки един от продуктите

# 318
Аз май съм с алергия, а си бях накупила толкова неща на Коди Disappointed . Сега се лакирах с обикновен лак и продължавам с експериментите да видя от кое е точно.

# 319
Здравейте! Последните няколко пъти доста ми пари в лампата независимо дали слагам база, гел или гел лак. Преди това не съм имала никакви проблеми, не съм сменяла нищо, лампата ми е Sun X5 Max. Не са ми препилени, но оставих ноктите без покритие над 1 месец и вчера се лакирах отново… ами пак много ми пари. Възможно ли е лампата вече да не е ок и да е за смяна?

# 320
Приятно съм изненадана от течния акригел на ДНКА. При първата направа с него, някак успях да спукам един нокът в свободния край, но гела не мръдна. Леко с пилата премахнах счупения нокът отдолу и нямах проблем до смяна на лака. 
Последния ми маникюр. Пробвах мат топа на ДНКА да видим колко ще издържи.

# 321
  • Пловдив
Здравейте! Последните няколко пъти доста ми пари в лампата независимо дали слагам база, гел или гел лак. Преди това не съм имала никакви проблеми, не съм сменяла нищо, лампата ми е Sun X5 Max. Не са ми препилени, но оставих ноктите без покритие над 1 месец и вчера се лакирах отново… ами пак много ми пари. Възможно ли е лампата вече да не е ок и да е за смяна?

Здравейте, и аз съм със същия модел и на мен така ми пари последните два пъти повече. Само в началото като слагам ноктите в лампата - няколко секунди и то само на базата. После на цветния лак не ме пари. И аз бих искала да знам, защо така се получава.

# 322
  • София
Аз имам две лампи Sun 5 и Sun 1, пари ми и с двете, когато пека базата. Мисля, че не е от лампата. Предишната база, която имах по- малко ми пареше от тази, която сега използвам, така че по- скоро е от нея.

# 323
Споделям ви вчерашния ми лак.
Любим ми е цвета "диня" през лятото.
Сега вече започвам да се оглеждам за есенни цветове.

# 324
Нещо семпло от мен

# 325
  • Пловдив
Mini Me, кой е лака и цветът?

# 326
  • София
Здравейте! Споделям с вас последните ми 2 маникюра, които всъщност са и моите втори и трети опит с гел лака в домашни условия. Бих искала да чуя вашето мнение за сайта https://blackdiamonds.bg В търсете на класически млечно бял цвят съм, дали ще е просто цвят или база няма значение за мен. На първата снимка съм с млечно бяла база от Impress!ve, но за мен бие по-скоро на обикновен бял цвят.

# 327
Black diamonds е официалният вносител на Кинетикс, преди продаваха само на професионалисти, но явно вече не. Марката е много добра и качествена и аз лично я харесвам.
Иначе пари вероятно от комбинация силна лампа и по-дебел слой продукт. Зависи и от формулировката на продукта, някои парят повече. Получава се много бърза реакция на полимеризация, при която се отделя топлина и оттам - паренето. Ползвайте копчето 99 сек на лампата.

# 328
Ето това е:

Леко розовее на едната снимка, но под него имам стара база, която е светлорозова, иначе си е млечно бяло, но не е много покривен и съм нанасяла по още един път на тънко след "капчицата".

# 329
Благодаря, Есмералда!
xBeHappyx кой е цвета на втората снимка? Simple Smile
Иначе за млечно бяло аз използвам този гел, тук в групата много го похвалиха, аз също съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт