Всичко за гел лаковете - тема 58

• 49 270
  • 748
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте!
Реших да започна и аз с гел лак у дома, изчетох първия пост, както и темата и благодарение на вас някак се ориентирах.

За начало ще купя основните неща на Коди, лампа sun x5 plus.
Често споменавате лаковете Клареса и се чудя дали мога да се доверя, че в beautymall тези, които са отбелязани, че са без TPO наистина е така?
И за по-слаби нокти, които ще бъдат с типсове, каучукова безкиселинна основа или каучукова ще е по-добре?

# 736
Малко го нациганих накрая, но.. Първия път ми беше по-лесно с гела за изграждане на Клариса, сега нещо по-лесно ми се разтичаше.

# 737
  • На плажа
Ами като се е разтекъл така гела,може да го изпилите и да го офирмите малко,че изглежда ужасно.А като поизрастне ще е още по видимо.
Следващия път може да го оставите за кратко на студено,,така няма да се разтича бързо.

# 738
с котешко око на canni се опитах да поиграя - нищо не стана. уж имам и кръгъл и цветенце и лента магнит и все не можах да постигна ефект. някой ако е ползвал тези лакове или има идея за техника... уж гледах и клипчета Simple Smile

# 739
Момичета,
Поръчвали ли сте/имате ли впечатления от този сайт:

https://krasivitenokti.com

Главно за лаковете на Jessie гледах измежду базата и топа, но имат и други интересни евтини марки.

# 740
Момичета,
Поръчвали ли сте/имате ли впечатления от този сайт:

https://krasivitenokti.com

Главно за лаковете на Jessie гледах измежду базата и топа, но имат и други интересни евтини марки.
Това са китайски лакове на тройни цени.

# 741
Малко го нациганих накрая, но.. Първия път ми беше по-лесно с гела за изграждане на Клариса, сега нещо по-лесно ми се разтичаше.

Кой гел за изграждане ползвате и с каква четка го нанасяте?

# 742

Проблемът ми е в техниката. Още ми е доста трудно. Иначе конкретният маникюр е правен с база на Днка и гел за изграждане на Клариса.

# 743

Проблемът ми е в техниката. Още ми е доста трудно. Иначе конкретният маникюр е правен с база на Днка и гел за изграждане на Клариса.
Аз питам, защото бих пробвала гела☺ Фо сега изравнявах все с база и ми се иска да пробвам с гел.

Момичета, може ли да ви помоля за линкове за накрайници на ел. пила за сваляне на гел лак и кожички ( пламъче и топче), които харесвате?

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 10:00 от OliaMirchovska

# 744
Здравейте, момичета! Разглеждах в nailmaster, за да си направя поръчка и забелязах, че лаковете без ТPO са обозначени. Аз бях решила да си взимам build it up гела на Коди и според сайта на nailmaster той съдържа ТРО, обаче в mynails.bg за същия гел пише, че е без TPO. Какво е вашето мнение? Аз съм доста скептична и не ми се вярва на едното място да са нови реформулирани без ТРО.

# 745
Вероятно от Nail master shop не са си ъпдейтнали снимката на продукта. Можеш да им пишеш и да попиташ.

# 746
Вероятно от Nail master shop не са си ъпдейтнали снимката на продукта. Можеш да им пишеш и да попиташ.
Аз им писах, казаха, че съдържат ТРО.

# 747
Здравейте, имате ли отзиви за гел лаковете на manicurist Paris? Не съм ползвала, а ми попадна реклама, в която свалянето на стария гел лак ставаше доста лесно. И това ме заинтригува. Но дали наисктина е така, и дали са им добри лаковете?

# 748
Пак съм аз Satisfied Свързах се с nailmaster и ми казаха, че нямат гел без ТРО. Аз търсих гел в бутилка, ако няма такъв и на гел в кутийка ще съм доволна. Имате ли предложения?

AriaNovaKaq, аз съм ползвала обикновените им лакове и не останах доволна. Купих ги с идеята да спра с гел лака и че те са по-малко вредни, но след толкова години с гел лак не успях да свикна с обикновен. Аз си изравнявам плочката и има много по-красив вид, с техните лакове изглеждаше точно като с обикновен лак. За издръжливостта чувам, че също ги хвалят, на мен не ми издържа много, след 3ти ден имах обелени ръбчета. Ти питаш за гел лака им, аз не съм го разглеждала, но предполагам, че е пак някакъв вид обикновен лак с гел завършек, поне така съм виждала да рекламират доста обикновени лакове.

Общи условия

Активация на акаунт