Всичко за гел лаковете - тема 58

• 29 814
  • 472
  •   1
Отговори
# 375
Аз напоследък ползвам протеинова база на Индиго, укрепваща база на Weex, цвят и топ пак на weex. Пиля внимателно за да не изтъня свободните краища и така. Всичко е освен до продукт и до техника, която се постига с гледане на видеоуроци и много практика.

# 376

И аз да се включа, от вчера е...Много бледо розово със златни частички,все едно няма нищо,а блещука супер яко.

# 377
  • на брега на морето
Много е красив маникюрът ти, Стелазузи! Heart Eyes

# 378
Много е красив маникюрът ти, Стелазузи! Heart Eyes
Благодаря ти Heart Eyes

# 379
Здравейте! Нова съм и реших да си правя домашен маникюр, защото с две малки деца почти нямам кога да ида, отделно и цените скочиха драстично. Игледах много клипове, взех си неща. В момента се мъча с махането на стария с пила. Въпросът ми сигурно е глупав, но на теория разбрах докъде се маха лака, но на практика не.  Според вас сега трябва ли да махам още?
Или да премахна с механичната пила? Или пък съм изпилила прекалено много? Не съм усетила парене. Просто не разбирам тази база която се показа с граница махам ли я или заглаждам границата. Старият лак беше на кинетикс розова файбър база, като преди нея е слагана каучукова.
Благодаря!

Edit:
Направих си го върху тези нокти. Мисля, че зa 1ви опит стана прилично, ипо-лоши са ми правили😆. Сега остава да издържи. Взех си кинетикс shield
А по-горе бяха писали за пила от тему. Аз ползвах тази : като някак си я намалих на 15лв.

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 14:21 от An29

# 380
Изглежда, че имаш доста натрупан материал по свободния край, добре е да го намалиш.

# 381
  • Пловдив
Някой ползвал ли е базата от ДМ /без ТПО е иначе/? Аз така или иначе ще я пробвам след 2 седмици, но поне да знам какво да очаквам.

# 382
Здравейте, минавам да покажа най-новия си маникюр. Всичко е база на DNKA, като само зеленото е база на Коди. Скъсих ги до дъно, че ми "натежаха" вече дългите, а работата ми е основно писане на компютър и голямо набиване падна - някакси не мога да използвам само възглавничките на пръстите и чупя по някой нокът. В Бургас отвориха магазин само с продукти на DNKA, та мисля вече да купувам основно от тях - чувам добри отзиви, а и ми е много удобно да купувам на място. Вие доволни ли сте от марката?

Толкова свикнах само с нюд напоследък, че сега ми е чак прекалено цветно, а допреди година-две доста ярки изпълнения имах.

# 383
Супер е маникюра! То дори базите на ДНК по-покривни изглеждат от тази на Коди. Иначе, да, аз съм доволна от марката.
От този магазин може ли онлайн да се пазарува? Гледах Елена арт е пуснала лаковете им по 18лв, а бяха повечко преди. Стана ми странно, защото беше обявила, че всичко на сайта е без ТРО и се зачудих кога толкова бързо подмениха продуктите.

# 384
И аз съм доволна от базите на ДНКа, и особено от про гела, който спряха(аз вече мрънках по този повод…😬)
Елена каза, че всички гел лакове са без ТПО поначало, както и гел желето и цветните бази, каучуковата и мулти базата също. Чакат се нови гелове и акри гелове.

# 385
Някой има ли базата на ДНК Милки? Искам наситено млечно бяло и гледах, че я препоръчват, но на снимките не мога да преценя дали не е много прозрачна.

# 386
Супер е маникюра! То дори базите на ДНК по-покривни изглеждат от тази на Коди. Иначе, да, аз съм доволна от марката.
От този магазин може ли онлайн да се пазарува? Гледах Елена арт е пуснала лаковете им по 18лв, а бяха повечко преди. Стана ми странно, защото беше обявила, че всичко на сайта е без ТРО и се зачудих кога толкова бързо подмениха продуктите.
Може, това е сайтът:
https://valeksshop.com/gel-lak.html?srsltid=AfmBOorysgZ5jn0gOumZ … P5pR64mYIkZqHO5F9
Само успях топ да взема, че нямаха от новия без тази съставка.

# 387
Някой има ли базата на ДНК Милки? Искам наситено млечно бяло и гледах, че я препоръчват, но на снимките не мога да преценя дали не е много прозрачна.
Аз я имам. Според мен си е точно като мляко

# 388
На Коди млечната база Milky е доста плътна, наситена и покривна.

# 389
Здравейте в сайта на mynails.bg доста от продуктите на Kodi (без ТПО) са намалени реших да си понакупя някои неща. До сега пробвах с различни по бюджетни гел лакове, но нещата не се получават както трябва. Въпросът ми е след като използвам база и топ на Kodi мога ли да слагам какъвто и да е друг цветен гел лак (напр. Claresa, golden rose, pretty gel)?  Освен тези продукти в допълнение трябва ли ми нещо друго

Общи условия

Активация на акаунт