Всичко за гел лаковете - тема 58

• 48 123
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
А не ви ли стават твърде гъсти тези бази на Коди? Моите последните две и като ги купих в началото бяха гъсти, а после пък съвсем не можеха да се нанасят направо.
Онзи ден си поръчах на ДНК и много лесно си я нанасям, повече Коди няма и да поръчам май.

# 526
  • София
Да ви кажа честно за първи път виждам такава база на Коди, не ми е позната нито една и от снимката, на която са трите. Моята е тази, но е от старите с ТПО, но е чисто нова, взех я преди месец и няма начин да я изхвърля, защото видиш ли..нали..

# 527
Аз съм ги ползвала и трите вида. Черната опаковка ми беше най-гъстата и трудно нанасяща се от всички.

# 528
Аз май също наблюдавам същото с базата на Коди. Тази от снимката долу ползвам.
Нямам опит с другите, взех я още в началото и си мислех, че нещо не обработвам ноктите като хората, но може и в нея да се окаже вината. Не ми е трудна за работа, обаче за сега на всеки маникюр имам тук-таме по малко отлепено на различни места
Сега мисля да пробвам на luna moon, някой има ли опит с тях?

# 529
  • Down south
А не ви ли стават твърде гъсти тези бази на Коди? Моите последните две и като ги купих в началото бяха гъсти, а после пък съвсем не можеха да се нанасят направо.
Моята става. Слагам я на топла водна баня и става лесна за нанасяне.

# 530
  • Стара Загора
Есенно вдъхновение и от мен

# 531
  • Варна
Здравейте, момичета!
Имам следната молба - бихте ли ми снимали състава на топовете си ( които вас имат желание и време) независимо дали са гланц, мат или с цвят? Тъй като съм доста придирчива откъм съставки, се налага да избирам внимателно, а масово, по сайтовете за гел лакове състава липсва и ми е трудно да разбера коя марка ще ми понесе.
Може на и лично, за да не спамим темата излишно.
Благодаря предварително на отзовалите се!

# 532
От мен един нюд

# 533
  • Sofia
Аз идвам с оплакване и сверка на часовника. Старата ми каучукова база на Коди ми беше на привършване и поручах нова, която е без ТПО. Обаче!... Забелязвам как се е отлепил на места, а преди ми държеше бетон. Някой има ли същия проблем?

При мен е същото, не държат нито ракови нито бази без ТРО.

# 534
  • София
Пускам снимка със съставите на два топа, един гланц и един мат

# 535
  • Down south
Искам да похваля цветната каучукова база на Kodi от предната страница (от снимката)
И нея я сложих на водна баня.
Лесна за нанасяне и най-вече се вижда, къде се нанася.
За издръжливостта ще пиша след около седмица

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 02:05 от Daylily

# 536
Здравейте,
Аз вече съм на зимно-коледна вълна Simple Smile

# 537
Момичета, искам да си купя Коди, каучукова база , някой беше писал че си е поръчал от makeup, там оригинални ли са продуктите на коди?

# 538
Момичета, искам да си купя Коди, каучукова база , някой беше писал че си е поръчал от makeup, там оригинални ли са продуктите на коди?
Аз съм поръчвала от там. Дойде оригинал, но не ми допадна консистенцията. Гъста и като сопол. По-горе са писали за трик да се слага на водна баня. Ще опитам задължително преди да я изхвърля.

# 539
  • Бургас
Моите три бази на Коди са все от makeup. Доволна съм, последните две наистина са малко по-гъсти, но не знам дали е партида или друго.

Общи условия

Активация на акаунт