Всичко за гел лаковете - тема 58

• 48 073
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Коди поръчвам само от kodiprofessional.com
Не съм се включвала със снимки скоро, защото напоследък нищо интересно не съм си правила.
Ето днешния маникюр "без маникюр":

# 541
А не ви ли стават твърде гъсти тези бази на Коди? Моите последните две и като ги купих в началото бяха гъсти, а после пък съвсем не можеха да се нанасят направо.
Моята става. Слагам я на топла водна баня и става лесна за нанасяне.
Точно се канех да ви питам има ли някакъв начин да се “разреди” сгъстен гел лак/ база. Точно на Коди няколко цветни и една безцветна база са се сгъстили и са “развлечени”. Каква е техниката с водната баня?

# 542
  • Down south
Поставям  гъстата база в чаша с малко топла вода за около 5-7 минути. Водата покрива около две трети шишенцето.
Според мен, работи много добре.

# 543
Поставям  гъстата база в чаша с малко топла вода за около 5-7 минути. Водата покрива около две трети шишенцето.
Според мен, работи много добре.
Много благодаря!

# 544
Не съм се включвала със снимки скоро, защото напоследък нищо интересно не съм си правила.
Ето днешния маникюр "без маникюр":

Здравейте. Как този сайт извършва доставка до България?

# 545
Здравейте. Как този сайт извършва доставка до България?
Този не знам как извършва, поръчвам от kodiprofessional.bg Joy по инерция съм го написала така явно.

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 18:15 от HoneyBee33

# 546

Включвам се с 1ви опит за френски. Прикачвам и френски от салон, като на мен лично ми хареса повече моя вариант😅. На дълги нокти е доста по-естетично, но не мога да си пусна.

# 547
Здравейте! Към тези, които търсеха бюджетни прахоуловители (за домашна употреба): моля, споделете мнение, ако вече имате впечатления. Аз също търся нов и ще ми е много полезно да разбера от първо лице    как се справят. Благодаря предварително!
Връщах, връщах назад, но и аз не намерих отговор, затова повдигам въпроса.

# 548
Ето един приличен на много добра цена:
https://a.aliexpress.com/_Eua1Roc
Има и други подобни модели, но цените им варират доста. При всички положения търсете с филтър, а не с торба. Гледайте и разположението на перката спрямо цялата горна площ на прахоуловителя.

# 549
  • Варна
Здравейте! Към тези, които търсеха бюджетни прахоуловители (за домашна употреба): моля, споделете мнение, ако вече имате впечатления. Аз също търся нов и ще ми е много полезно да разбера от първо лице    как се справят. Благодаря предварително!
Връщах, връщах назад, но и аз не намерих отговор, затова повдигам въпроса.

Взех си аз ето този https://share.temu.com/EjiYCBaTFvB, не помня колко го взех - 30 и няколко лв мисля, че виждам сега е скъп.
За сега само веднъж го ползвах, но съм впечатлена от силата. Голям плюс е, че е с батерия и не висят кабелаци. В тази насока смятам и безжична лампа да взема, но още проучвам.

# 550

Фолиото си е най- бързата декорация ,все се каня да рисувам накрая отпечатвам само.

# 551
Би ли споделила на каква основа отпечатваш фольото. Четох,че трябва да се закупи някаква специална основа ?

# 552
Аз използвам това лепило за фолио, в момента не е налично, но съм много доволна от него.

# 553
Аз не съм купувала лепило досега ,върху лепкавия слой на лака ,само на Пърпъл лаковете нямат хубав лепкав слой а мазен и ми се размазваше фолиото с топа.Трябва просто да се пробва колко добре се отпечатва и база също върши работа .

# 554
  • Mostly in my mind
Момичета, какви накрайници може да ми препоръчате за премахване на грубата кожа на петите?

Общи условия

Активация на акаунт