Всичко за гел лаковете - тема 58

• 39 027
  • 608
  •   1
Отговори
# 555
Ако държите да е с ел пила - най-добрия вариант са тези големи шлайфшапки:

Аз лично обаче не препоръчвам пиленето на пети с ел пила, особено ако грубата кожа е повечко. Едната причина е, че много лесно може да се опарите от триенето, а другата е, че много лесно може да си прецакате ръкохватката на пилата. Понеже този накрайник е голям и тежък, достатъчно е минимално отклонение в центъра на тежестта при тази висока скорост на въртене, за да ви счупи ръкохватката. Разбрах го по гадния начин.
Има и такива дискове със сменяем абразив, но освен за заглаждане за друго не вършат работа:

За мен най-доброто средство за отстраняване на мъртва кожа по ходилата си остава добрата стара ръчна пила в банята, след дълъг и горещ душ - хубаво накиснатата кожа пада изключително лесно и безболезнено.
Третия вариант е със специалните разтвори за отстраняване на груба кожа.

П.С. като стана въпрос за накрайници, попадна ми скоро реклама на ЕленаАрт и накрайниците, които тя продава. Освен ако не са изработени от 14 карата злато, то тази цена ми се вижда безумна и абсолютно неоправдана:

# 556
Купих си от Елена 2 накрайника . 1 накрайник топче и един накрайник ,,маслинка" . Бих казала,че не съм доволна изобщо,такаче подкрепям,че цената е нвопрадана

# 557
Как 45лв за накрайник? 😳
Аз ползвам керамични от Китай и съм доволна. 10 мин ми отнема свалянето. Купила съм доста бройки и така си седят нови. Ползвам 1 - 2 и още не са се затъпили.

# 558
Аз също доста се изненадох от цената. Моите зъботехнични фрези не струват толкова. Купувала съм само качествени от специализирани магазини.

# 559
Здравейте, споделям с вас моя постен маникюр. Напоследък са ми в много лошо състояние ноктите, затова и нямам желание за неща по-цветно и сложно.

Използвала съм билдър гел на Палу.

# 560
  • София
С какво ли не мъчих едно фолио - бази, топ лак, лак и не можах да го трансферирам добре. Явно ще търся лепило. Дали го има някъде без поръчка - ДМ, Лили?

# 561
На този кафявия маникюр с фолиото ми се лющи топа на 2-3 нокътя само малко,не знам дали е от фолио качество на топа или някаква несъвместимост .Досега за няколко години не се е случвало с различни марки.

# 562
За лепилото - аз ползвам едно на Venalisa за 5-6 лева и съм доволна. Води се трансферно лепило. И винаги слагам един тънък слой прозрачна база върху декорацията и после топ лак, защото иначе се бели и пада в последствие.
Даже и сега дизайна ми е с фолио и спайдър гел по тази схема и няма мърдане три седмици.
Аз иначе съм тотално влюбена в гела и за цветна база неща да чувам 😁😁😁
Ей го творението ми от събота, гела е на Деларо Modeling Fast Nude gel 06.

Това ми е трети опит и нанасянето е песен!
Пускам ви и линк към най-яката четка която открих в Тему, та даже без да искам съм поръчала две, и слава богу
Ако си поръчвате гел, Мери има отстъпка 10%
Mery10

https://luxnails.bg/produkt/de-la-ro-modeling-fast-gel-15-gr-nud … =44993&rlv_rpos=2

https://share.temu.com/JUiuFelrnpB

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 22:45 от Butterfly_🦋

# 563
Здравейте, ще се радвам да ми помогнете в избора на ел. пила. За момента съм се спряла на тази.
 https://share.temu.com/gyBWI1SaiMB

# 564
Здравейте, ще се радвам да ми помогнете в избора на ел. пила. За момента съм се спряла на тази.
 https://share.temu.com/gyBWI1SaiMB
Добра е, но минуса е, че е с кабел.
Ето една също с 45 000 оборота, но безжична и за половината на тази цена:
https://www.temu.com/bg/802-%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BD … 958330_4wfmwxc8yt
Прочетете и мнение #517 на страница 35 в темата, како и заглавния пост - има препоръки, снимки и линкове.

# 565
Аз имам трансфернен гел на коди и не мога да се оправя с него.  Или е тотален боклук и фолиото изобщо не залепва или фолиото е зле. Взела съм си фолио от али експрес, вие от къде си взимате фолио? Тъй като имам няколко различни фолия от различни провадачи, предполагам е от лака. Така че, бих пробвала някое друго, което препоръчвате.

# 566
Момичета, досега си правих ноктите с продукти на клареса, доволна съм изключително много, Но искам да си взема нещо по сигурно откъм качество- Коди , може ли да ми препоръчате база идентична  на каучуковата (rubber )база на клареса? Има ли такава и ако да , от коя сте дооволни? Мисля да атакувам на черния петък. Хаха че са по 20тина лв гледам сега

# 567
Аз имам трансфернен гел на коди и не мога да се оправя с него.  Или е тотален боклук и фолиото изобщо не залепва или фолиото е зле. Взела съм си фолио от али експрес, вие от къде си взимате фолио? Тъй като имам няколко различни фолия от различни провадачи, предполагам е от лака. Така че, бих пробвала някое друго, което препоръчвате.
Ах, виж колко време пише да се пече лепилото, на моето е 60 секунди, друго важно е да слагаш фолиото от правилната страна, казвам го понеже веднъж го бях обърнала и се чудех и аз защо не става…😬то като се изморя от сваляне, оформяне иии докато дойде момента с декорациите - съм гроги. Иначе всички фолиа са ми от Али експрес и Тему

# 568
Момичета, знаете ли дали в Nail zone правят черен петък, че никаква информация не намирам. Напълнила съм една кошница с luna moon и много ме сърбят ръцете да ги поръчвам, ама се зачудих дали няма да има намаления.

# 569
Ах, виж колко време пише да се пече лепилото, на моето е 60 секунди, друго важно е да слагаш фолиото от правилната страна, казвам го понеже веднъж го бях обърнала и се чудех и аз защо не става…😬то като се изморя от сваляне, оформяне иии докато дойде момента с декорациите - съм гроги. Иначе всички фолиа са ми от Али експрес и Тему

Печа го също 60 секунди, не е като да не лепи, но е някак слабичко. Фолиото не се лепи равномерно, ако изобщо се залепи. И като е на шарка след това не иска да се дозалепи на определените места. Супер странно е. Прикачвам снимки на някай мостри за пример. На мойте нокти става дори по-зле от мострите хахах.

Общи условия

Активация на акаунт