Мисия бебе

• 481
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте,дами!Имам едно питане.Blush
*Малко пред история:
От дълго време правим опити за бебче ,но имах проблеми с цикъла .По 3 месеца нямах после ми идваше и го спирах с дуфастон.. напълно наясно съм,че нямаше как да се случат нещата за бебче.Установи се ,че пролактина ми беше извън нормата.Почна се ходене по доктори.Гинеколога ми каза на прегледа,че няма нищо притеснително и ,че просто трябва да вкараме пролактина в норма и да регулираме цикъла,3 месеца пиех дуфастон по схема.И юхуу пролактина вече е в норма.Пия за него бромокрептин.
*Та вече да си дойда на въпроса: Grinning
На 19.03 .25 ми дойде  и на 23.03 .25 ми свърши.
С мъжа ми правихме секс на 24.03.05 .От 2-3 дни усещам балки в яйчниците като придърпване.А днес като отидох до тоалетна
При забърсване имах светло кафеникаво зацапване-течение по хартията и  имам болки в яйчника като все едно ще ми идва е си чувствам гърдите по подути.Дали имате на идея от какво може да се дължи?По принцип за тези 3 м. Цикъла ми идва различно.На 30-то,29,30 и сега март на 28.
Дали има вероятност да съм бременна? Извинявам се за дългия пост!

# 1
Ами прави по-често секс, то пък за седмица 1 път секс и то след цикъла, далеч от предполагаема овулация, при положение, че чак на мисия бебе си тръгнала, е леко странно. Ако след всеки секс ще си мислиш, че си бременна, направо започни мисия тест за бременност. За 50 стотинки лентичката и ще знаеш.

# 2
Ами прави по-често секс, то пък за седмица 1 път секс и то след цикъла, далеч от предполагаема овулация, при положение, че чак на мисия бебе си тръгнала, е леко странно. Ако след всеки секс ще си мислиш, че си бременна, направо започни мисия тест за бременност. За 50 стотинки лентичката и ще знаеш.

Доста заядлив отговор!
Правим и секс и тестове си правя! Wink
Благодаря за отговора Ви!

# 3
Между другото, има си тема "Бременна ли  съм?" или нещо подобно, която е активна и вероятно не ти е толкова специален случаят, че да ти трябва специална тема.

# 4
Ако имаш цикъл около 30 дена, зацапването и болките са по-скоро от овулацията, а не от бременноста. Секс веднага след менструацията едва ли ще даде някакъв резултат. Шансът е почти нулев.

# 5
Ако имаш цикъл около 30 дена, зацапването и болките са по-скоро от овулацията, а не от бременноста. Секс веднага след менструацията едва ли ще даде някакъв резултат. Шансът е почти нулев.
Благодаря Ви!

Общи условия

Активация на акаунт