Шегички :)

• 1 213
  • 7
  •   1
Отговори
Кой се хвана на вашата шега Simple Smile Разкажете с подробностти...

# 1
Преди години решавам да излъжа мама и й казвам ,че баба е казала да отидем до тях . Естествено майка ми каза да свърши нещо и тръгваме без въобще да се усети ,обаче докато стане готова аз вече бях забравила.  Идва тя при мен и ми казва да отиваме ,мисля си супер ,разходка 😀. Отиваме ,звъним, чукаме, пак звъним  ...никой, мама се притесни да не й е станало лошо ,все пак ни чакала . В този момент ми светна, че аз я излъгах и баба въобще може и да не е вкъщи, ама и аз висях и се чудих защо я няма 🤣. Та излъгах и нея и себе си 😁 .

# 2
Вече отмина времето, когато си правех първоаприлска шеги, както и другите с мен. Помя, когато бях ученичка, две съученички бяха решили да си направят шега, че учителят по математика ще отсъства дълго и още същата седмица ще трябва да правим класни по двата предмета при него - алгебра и геометрия. Казаха го толкова сериозно и целият клас изпадна в такъв стрес и паника.HushedБяхме забравили, че беше първи април. Това ми е жив спомен и до днес.

# 3
Аз днес излъгах мъжа си, че има хлебарка в банята ... доста я търси горкият ... Малка шегичка ама доста бързо се хвана ...

# 4
  • София
Все още не съм, но имам време до довечера да излъжа мъжа! 😏

# 5
Аз моя мъж вече съм го излъгала, още преди ХХ години, сега вече няма смисъл да се трепя надребно... Wink

# 6
Ние с моя си се лъжем всеки ден
Аз че не пуша,той че не пие ....
Всеки ден е 1-ви април при нас

# 7
Сетих се за един виц по темата. На 14-ти февруари една жена казва на мъжа си:
- Ти никога не ми правиш комплименти, защо поне днес не ми кажеш, че съм много красива?
А той отговаря:
- Може ли да ти кажа нещо друго? Това си го пазя за 1-ви април.

Общи условия

Активация на акаунт