Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 157 - април 2025)

• 130 371
  • 1 583
  •   1
Отговори
# 120
  • ШУМЕН
Подарен.
Намерих 1 код Бургаско, ако някой го иска да пише лс

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 14:15 от zwetanelia

# 121
  • Nesebar
Току що в 14:38 спечелих ваучер от глово бяхте писали ,че може да се използва и за Кауфланд може ли пак да обясните как.

# 122
ПОДАРЕН

Подарявам купона за кенчето от днескашния подарък на КК,ако някой го иска да ми пише

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 15:45 от Juli.m014

# 123
Честита нова тема, нов месец и успех на всички в игрите! Flowers Four Leaf Clover

С 15 бележки ме няма в Престиж. В Хел съм с 3 кода, непечеливши.
Чакам Ариел да обяват печелившите.

# 124
  • Велико Търново
Чакам Ариел да обяват печелившите.
Ариел докато ги обяват - печелившите вече ще са информирани. Иначе и аз чакам, но да се свържат с мен. Wink

# 125
  • у нас
С кремче съм от Инстаграм. Искат адрес на Спиди или личен.

# 126
Вчера регистрирах две бележки в играта на Каменица. Сега получих смс - спечелила съм орехово дърво.

# 127
  • София
Вчера регистрирах две бележки в играта на Каменица. Сега получих смс - спечелила съм орехово дърво.
Има ли къде да го посадиш? Joy 

Много странна награда са измислили. И в големи количества. Сигурна съм, че поне половината от играещите са градски чада, живеещи в блокове. Simple Smile Поне аз няма какво да я правя такава награда. Simple Smile

# 128
Маги пращат одеялата по Спиди.Имам СМС за утре.

# 129
# 130
Таня67, това обсъждаме още с половинката - къде да го насадим или на кой да го подарим. На терасата в саксия не е вариант естествено.
Вчера явно съм чела по диагонал правилата и нямам представа защо останах с впечатление, че са моментна награда дръвчетата и се зарадвах, че не ми изписа Честито! при регистрациите Smile Сега ще регистрирам още една бележка, да са двечки за ножове съм ги нарекла.

# 131
  • Пловдив
Каменица ни е една от любимите бири с моя мъж. Но на 28 март заредихме няколко стекчета кенчета... Да бях знаЯла, да почакаме Simple Smile Няма нищо, ще ги изпием набързо и ще се включа с удоволствие в играта.

# 132
Най-накрая и аз с ваучер от КК за глово. Късмет че ми е.
Намерих и подходящ хотел, за да заведа детето на ваканция, но на някой дали ще му се намери код от букинг за отстъпка, че за закърпим малко поизтънелия бюджет😔

# 133
Аз мога да приютя едно орехово дръвче, ако някой не го иска. Бира не пием, няма да играя за такава награда, но имам няколко двора, където мога да засадя орехи.

# 134
https://persilfantastiko.henkelpromo.bg/?fbclid=IwY2xjawJaM5hleH … 9x2XZLEbGtdiHVIjQ

Най-сетне игра за любимия ми прах! Ще се заредя с прах и ще се надявам да спечеля!

Общи условия

Активация на акаунт