Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 157 - април 2025)

• 130 315
  • 1 583
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Плащай мобилно с ваучерите за храна на Идънред и участваш за iPhone 16 до 31.12.2025 г.
спечелете книга до 04 април-петък

# 106
  • при късмета
И аз си получих имейла, благодаря!

# 107
Дами, много от вас тук спечелиха безплатния лосион от Ина за 8 Март. Искам да попитам какви са Ви впечатленията, добре ли ви се повлиява на косата?

# 108
Има ли някой, който все още не е получил наградата си от elephant 1 кг. продукти?

# 109
  • При децата ми
Дами, много от вас тук спечелиха безплатния лосион от Ина за 8 Март. Искам да попитам какви са Ви впечатленията, добре ли ви се повлиява на косата?

Пръскаме лосиона аз и дъщеря ми, но някак си не може да се разбере има ли ефект. Поне досега.

# 110
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Има ли някой, който все още не е получил наградата си от elephant 1 кг. продукти?
Мъжът ми също не ги е получил.

# 111
Изтеглили са печелившите - видях себе си и една съфорумка, пише че ще се свържат с нас, така че честито на всички 🫶🏻
Казват само че доставката е за наша сметки

# 112
И аз влизам да пиша това - и аз се видях, това ще ми е първа награда от гивъуей в инстаграм. Ще чакам Innocent
Честито на всички!

# 113
Нещо не намирам хубави отзиви за този крем, но ще го пробваме

# 114
  • Варна, Пловдив
Вчера получих смс, че печеля слушалки от Престиж. Голяма изненада, въобще не го очаквах, тъй като съм само с 1 бележка. Много намалих игрите с покупка и съответно нямах други награди от началото на годината. Имах нужда от слушалки, така че са добре дошли. Изрично ми казаха номера на бележката и че ще трябва за куриера, но не питах с коя фирма пристигат.

# 115
  • София
3…2…1… Старт! Нека кандидатстването за безплатни карти за пътуване с влак в цяла Европа започне точно сега! 🇪🇺 🚂 🤩

🧳🗺️ Новият кръг на инициативата #DiscoverEU e вече отворен и ще даде шанс на над 35 000 младежи да посетят любимите си европейски дестинации. Печелившите ще могат да пътуват безплатно с влак от 1 юли 2025 г. до 30 септември 2026 г. за период от най-много 30 дни.

⭐Освен това те ще получат и допълнителна карта за отстъпки, която дава над 40 000 възможности за достъп на преференциални цени до градски транспорт 🚌, културни обекти 🏛, места за настаняване 🏨, заведения за хранене 🍝, спортни активности 🚴 и много други.

Какви са изискванията:
☑️ да си роден между 1 юли 2006 г. и 30 юни 2007 г. (включително)
☑️ да си гражданин на 🇪🇺 или 🇮🇸 🇱🇮 🇲🇰 🇳🇴 🇷🇸 🇹🇷
☑️ и да попълниш електронния формуляр за кандидатстване, разбира се 😉

В предходното издание на #DiscoverEU 5️⃣5️⃣8️⃣младежи от България получиха своите безплатни карти и възможността да се запознаят с многообразието на Европа, да натрупат нови спомени и да създадат нови приятелства. 

⏳ Не губете време, срокът за участие e до 13 ч. българско време на 16 април 2025 г.

🙌 Успех на всички, които решат да се впуснат в приключението #DiscoverEU!
Кандидатствайте тук ➡️ https://youth.europa.eu/discovereu_bg

#EuropeanYearofYouth #ErasmusPlus

# 116
  • При децата ми
Изтеглили са печелившите - видях себе си и една съфорумка, пише че ще се свържат с нас, така че честито на всички 🫶🏻
Казват само че доставката е за наша сметки

Къде видяхте списъка с печелившите?

# 117
Стопирах на пауза многократно клипа, когато скролваше печелившите, но не показа всичките 400.

# 118
  • Пловдив
Pamaura изпращат известия,искат адрес на Спиди.

# 119
През март участвах в доста игри, като в повечето нямах късмет. Бях с една бележка в Миражките, в началото имаше номер като моя, но като звъннах, се оказа, че не съм аз. Но от вчерашното теглене, вече съм аз със слушалки. С една бележка! Късмет през новия месец на всички!

Общи условия

Активация на акаунт