Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 157 - април 2025)

• 130 278
  • 1 583
  •   2
Отговори
# 90
  • Там...
Къде им писахте,  може ли координати? Simple Smile
Орехите отговарят на Месинджър. Намерете ги във Фейсбук и им пишете.

# 91
Игра на вафли Боровец с награда оптигрил в определен магазин https://docs.google.com/document/d/1KCuwyO-_jDLRNUFLbxSRCW0EXoqfv49a/edit.

# 92
Има ли друг като мен, на който бележката от София мел от преди седмица не е одобрена още?

# 93
Има ли друг като мен, на който бележката от София мел от преди седмица не е одобрена още?
На 28.03 регистрирах и до момента не е одобрена.

# 94
До тук имам 2 регистрирани бележки (СофияМел) от 28.3. и от 1.4. - и двете са одобрени (втората я регистрирах вчера след 18ч. - имейла с одобрението е от 3:05ч. днес).

# 95
  • Телиш/Плевен
Е, то пък все едно не можеш да скочиш до магазина за една лютеница. Може би трябва да проверяват поне баркода за закупен продукт. И на мен не ми харесва , че не се качва бележката на момента.
Естествено, че много неща може да се направят, но се опитах да дам пример с това аз как разбирам написаното в правилата. Те, а и самата игра, все пак са ориентирани към честно играещите.
В играта на Орехите няма как да се участва без покупка и няма как да се манипулират нещата. Но въпреки това и въпреки че признаха, че сами си я организират, 99% от коментарите отново са негативни. Това, че играта се провежда максимално честно, някак остана на заден план. Като се замисля, май само аз не съм писала негативни неща за тази игра. Но това е, защото помня как съм се чувствала при започване на всяко ново нещо, как не съм се справяла добре в началото и слава богу, съм попадала на търпеливи хора, които да ме научат. И затова не съдя толкова строго...

# 96
  • Велико Търново
Сега проверих в профила ми и видях, че бележката ми е одобрена. А имейл нямам.

# 97
  • Варна
200 ваучера по 300лв.за гуми от Кауфланд.Доколкото разбрах от правилата,сумата е с натрупване при сканиране на карта.https://www.kaufland.bg/kaufland-card/igrai-za-vaucher-ot-gumi-diana.html

# 98
Сега проверих в профила ми и видях, че бележката ми е одобрена. А имейл нямам.
И аз погледнах току що - одобрена е , без да имам мейл.

# 99
  • ШУМЕН
Благодаря за новата тема, късмет на всички в игрите, ето една игра от мен 😊 https://ponti.eosdistribution.com/?fbclid=IwY2xjawJZphBleHRuA2Fl … S837OQeqfvHHL3BBw

# 100
  • Телиш/Плевен
Преди работа видях магазинче с плакат за играта на Лакми и се отбих. Явно бях първата, която пита за тази игра, защото дори не знаеха къде са скреч картите. Grinning Успяха да ги намерят все пак, спечелих шоколадово барче и започна голямото търсене на барчета, защото не знаели къде са, само чадърите и постелките били в офиса. Намериха ги в крайна сметка и ми го дадоха. Но определено ще опитам пак, имаше огромно количество скреч карти и щом досега никой не е участвал, има голям шанс да уцеля нещичко. Heart Eyes

# 101
  • Елхово

Здраве със Спиди

# 102
  • при късмета
Видях се в пастите с комплект. Как уведомяваха?

# 103
ма ко ,мейл получих 10,30 за пастите.

# 104
Онзи ден се озовах в магазин от играта на Лакми. Едното дете спечели шоколадче. Другото "Опитай пак". Момичето на касата сподели, че имало страшно много карти "Опитай пак" и много малко печеливши.

Общи условия

Активация на акаунт