Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 157 - април 2025)

• 130 251
  • 1 583
  •   1
Отговори
# 75
  • София
https://www.danoninopromo.com/winners
Скрит текст:
Изтеглени печеливши участници за голяма награда
1. Д. Янкова - *******3100
2. П. Георгиева - *******0849
3. С. Танев - *******3676

Изтеглени печеливши участници в XI-та седмица 24.03 - 30.03.2025
1. П. Тотева - *******6975
2. А. Йорданова - ******0849
3. В. Тодоров - ******6066

# 76
Отказвам се от наградите с покупка.
Току-що си спечелих слушалки Marshall от Инстаграм. 🤯🤯🤯
За мен месеца започва повече от добре. ❤️🥹

# 77
  • София
Благодаря за новата тема! Hug

https://www.nestle.bg/bg/igri-s-nagradi някой беше пожелал билети за концерта на Роби Уилямс.
Ооо, как искам 1 билет! Котката ми "минава" на Felix  през следващите два месеца. 😄
Недей! Хем ще се продриска, хем после не можеш да я отучиш. Само такава храна ще иска. Joy

Изписва ли нещо след регистрацията? При мен не става нищо. Попълвам отново същите данни и пак не става нищо. Oчаквах да изпише, че вече съм участвала.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 14:37 от Таня67

# 78
  • Варна
Водка Зубровка от 07.04 https://www.zubrowka.bg/games

# 79
  • Nesebar
Успешен месец.Чакам само Ариел и пералните.

# 80
Захарче и Станимирски - благодарско за новата тема!
Благодаря и на всички останали списващи тук! Късмет на всички!

Подозирам как ще има мн "нарисувани" бележки за олинеза (условието - пазете снимката?!?)

# 81
Честита темичка  и благодаря  на всички, които полагат усилия тя да съществува! Simple Smile
Днес някой регистрирал  ли е код на орехите? Постоянно ми изписва невалиден код, а като  натисна още веднъж, ми изписва да си напиша моб.номер, но не ми дава поле за номера, а пак за кода. Искам да се опитам да спечеля една дъска и за една приятелка, която много я иска. Simple Smile

# 82
Благодаря за новата тема,дано донесе на всеки желаната награда 🤗.
Милка ще пуснат и друга игра,щом тази е само за шоколади,много глупава награда само билета за концерта.Нощувка,пътуване,оправяй се,недомислено е.
Аз ще се включа в софия мел няколко пъти,козунаци ще се правят все пак.Олинезата децата много харесват лютеницата им,та и там ще се пробвам.

# 83
  • Телиш/Плевен
Какво купувате за такава сума в Минимарт? Много ми се струва, а не виждам какво мога да си купя за тази сума. Пазарувам от там, но за по-малко пари.
Ами зависи от какво има нужда човек, всеки харесва и купува различни неща. При мен само два броя от любимия ми Ементал и два хотдога Ню Йорк (любими на мен и дъщеря ми) и ето ги 17 лева... Flushed

Благодаря за новата тема! Heart
Късметлийски месец на всички! Flowers Four Leaf Clover

Очаквам одеялото от играта на Маги с азиатската серия.
От новите игри ми харесват най-много на София Мел и на Олинеза, защото техните продукти се купуват най-често вкъщи. Дъщеря ми вече си хареса раницата, голям фен е на лютеница Олинезко (не мога да си обясня защо, на мен не ми харесва изобщо Satisfied )

# 84
  • Там...
Днес някой регистрирал  ли е код на орехите? Постоянно ми изписва невалиден код, а като  натисна още веднъж, ми изписва да си напиша моб.номер, но не ми дава поле за номера, а пак за кода.
Аз преди малко, нямаше проблем. Едно предположение - ако преди това непосредствено сте регистрирали код, за следващия не е необходимо да попълвате телефон и може да сте регистрирали и него, без да разберете. При мен се получи точно това миналата седмица и след като им писах в Месинджър за грешния код, ми казаха, че вече е регистриран на еди-кой-си номер, който всъщност се оказа моят Blush Ако при вас не е това, пишете им, ще отговорят бързо.

# 85
Не съм регистрирала преди това. Направо на нейния номер се опитвам, но още при въвеждането на кода, ми изписва, че е невалиден през цялото време. Къде им писахте,  може ли координати? Simple Smile

# 86

Подозирам как ще има мн "нарисувани" бележки за олинеза (условието - пазете снимката?!?)
Със снимани продукти  .. който си го може си го може

# 87

А, по-надолу пише, че трябва на бележката да е изписан продукта, иначе награда йок Satisfied Но че ще има рисунки, ще има.

# 88
  • Телиш/Плевен
Е, аз го разбирам като "снимайте бележката, заедно със закупения продукт и я запазете". И ми се струва нормално условие, защото играта е с голяма продължителност и ако, да речем, днес съм купила една кутийка млечна майонеза (125 грама), то след ден-два вече ще е изядена. И ако спечеля през май с тази бележка, как да я снимам тогава с майонезата? Затова и смятам да снимам всеки един купен продукт с бележката и да ги събирам в папка на лаптопа.

# 89
  • Сф
Е, то пък все едно не можеш да скочиш до магазина за една лютеница. Може би трябва да проверяват поне баркода за закупен продукт. И на мен не ми харесва , че не се качва бележката на момента.

Общи условия

Активация на акаунт