Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 157 - април 2025)

• 130 230
  • 1 583
  •   1
Отговори
# 60
Аз да измрънкам, че трети месец съм с едно Маливче 😂😂😂
А участвам навсякъде с и без покупка. Чак ми е смешно вече.

# 61
И зз съм с комплект паста за зъби.Радвам се.
Аз искам хлебопекарна и прахосмукачки робот 😀
Успешен месец на всички💐. Много награди ви желая.

# 62
  • София
Мираж качиха и последното теглене.

# 63
Захарче страшно ти благодаря за новата тема, но и на 10-ти да я пуснеш - ще си чакам търпеливо. Все пак сме хора.

Благодаря и всички други, които я допълвате с игри или конкури ❤️

Сега Ви оставям, че трябва да ставам мед. сестра на малката. Явно е хванала някакъв вирус.

# 64
  • София
Честита тема и успешен нов месец на всички.

Нека да я изпълним с много желани награди, много хубави емоции и да бъдем сплотени!

От Мираж с над 10 бележки ме оставиха без желаната от мен награда - часовник. В тегленията почти няма и номера, които започват като моя. Едно огромно МРЪН. Много го исках този часовник, но явно не е моята награда. Ще се замисля дали в бъдеще да се включа в тяхна игра, предвид, че досега съм печелила само.. и единствено от онези ластици, които раздаваха на поразия. Същите се бяха скапали тотално след месец - два, т.е. бих ги описала дори като антинаграда.

# 65
Мрън мрън няма ме и мен във Престиж ще се включа във Олинеза и София Мел и heineken сигурно и във Каменица.

# 66
И аз исках нещичко от Престиж, не харесвам Миражите ама заради играта купих няколко пъти. Ще се надявам да се обадят за резерва след 2 месеца и дано не хвърля бележките. 😀 И Хел ме ядосват, нищо не дават, а съм печелила от тях преди. Много стиснат тоз Микеле.😀

# 67
  • При децата ми
Взех си игрите на Милка! Heart EyesHeart Eyes Кашона е голям и тежи 4 кг.! Че и в дъжда ходих да го вземам! Дойдоха още в петък, но нямах възможност да ги взема до сега и днес вече нямах търпение да ги взема! Много, много им се радвам.

# 68
  • Варна
Не виждам правилата на Олинеза.Има ли определена сума и кога се теглят наградите,седмични или след края на играта.

# 69
Няма определена сума и по правилата както четох на 8.04 ще е първото теглене

# 70
Честита нова тема, честит нов месец! Нека бъде изпълнен със здраве и късмет!
Има интересни игри, дано участието ни в тях е по-успешно от досега.
За играта на Олинеза( хич не ми харесва, когато трябва да се свалят на телефона правилата)- скрийншотнах ги и  слагам в скрито  ( малко са ситни буквите, но чрез визуализация и зумване се чете 😉)
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 19:42 от denyil

# 71
С последния влак - печеля Мечо Пух от Куинс. Децата ще са доволни.
Хубав и късметлийски месец!
😊

# 72
От 03.04 🍀🍀🍀

# 73
  • Пловдив
Успех, през новия месец на всички, а ето и двете игри, които на мен ми направиха впечатление

https://www.milka-promo.bg/

И градово на
https://kamenitzapromo.bg/kakvopoveche/#

# 74
  • София
Ох, в Мираж със 7 бележки и така и не ме отразиха, но някак го очаквах. Но от пастите ме натъжиха много! Бях с две бележки и така се надявах на комплект 😭

Честит април на всички! Благодаря много за новата темичка, нека да е на късмет 🤞🏻🤞🏻

Общи условия

Активация на акаунт