Изпитани сайтове за парфюми - Април и Май 2025

• 104 670
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
  • BG-DE
Когато преди години получих определено фалшив My way intense направих опит да го върна но отказаха, защото е отворен. Написах отзив в сайта, че съм получила фалшив парфюм но те го изтриха. Продължавам от време на време да пазарувам от тях но ако има добра оферта в parfumdreams например предпочитам тях дори ако цената е малко по-висока. Междудругото според колеги немци на ММ flaconi не бил добър сайт 🙂
Имам доста поръчки от тях и само тези двата са ми греда, другите са били ОК или поне аз така си мисля 🙂

# 496
Ох, аз пък каква случка имам с parfumdreams 😂 Преди 2-3 години имаха една супер промоция на два парфюма ЛВЕБ и Идол в най-малките разфасовки във вариант рефилабъл. Взех ги заради Ла ви, а Идола така си седеше до миналото лято когато го отворих, взе че ми хареса и сравнително бързо изпръсках 25ml но какво беше учудването ми когато тръгнах да отварям шишенцето за да го пълня отново и се оказа, че то не се отваря, а на кутийката пишеше, че е пълнещ се и дори имаше картинка как става. Всякак пробвах да го отворя но не стана, капсулован си беше 😂 Парфюмът обаче, според мен, си беше ОК. Как е станало да сложат в опаковка за пълнещ се парфюм капсулован не знам 🙂

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 11:08 от Madeleine1

# 497
Ти да видиш!
Мейкъп изпращат ваучери за 5 лв.Валидни до 19.05

# 498
# 499
https://www.parfimo.bg/dolce-gabbana-light-blue-eau-intense-eau- … m_content=product
Аз вече поръчах, но не знаех, че в Parfimo вече плащането е предварително с карта или банково плащане и няма опция за наложен платеж.

# 500
Сега проверих, има такава опция все още. Плащане при доставка.

# 501
При мен не ми даде опция за плащане с наложен платеж. Вероятно заради някой от другите продукти...

Дори за пръв път ми излиза съобщение, че пратката ми ще бъде доставена в две отделни пратки заради различни доставчици

# 502
Здравейте, каква е най-добрата цена за малкия размер на Fico di Amalfi (30 мл) която сте виждали? В момента е към 100-110 лв в българските сайтове като Ozone и във flaconi.de, но го искам за след два месеца и се чудя има ли смисъл да изчакам?

Благодаря

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 10:55 от Svetko_

# 503
# 504
# 505
Бях се зарекъл да не купувам от ексклузивните буркани на SL, но когато разбрах, че името на новия албум на любим музикант е вдъхновено от този легендарен парфюм, е, предадох се.
Явно си търсех причина Simple Smile, тъй като го искам от много години, но чичо Серж упорито отказваше да ми го предложи в друг (практичен) вариант.
Уви, мострите (Écrin de Fumée, Santal Majuscule), които ми пратиха, ме убедиха, че Серж Лютанс си загуби моджото след 2010.  Единствената, която ми хвана ухото - Fumerie Turque - е от 2003. Нелоша кожа, но не може да се сравнява с най-добрите (кожи) в колекцията ми.
За няколко дена пристигна в София. Но дойде в пощата….а там празнуваха цяла седмица.

# 506
  • София
Ти да видиш!

Това къде се появява?

# 507
Бях се зарекъл да не купувам от ексклузивните буркани на SL, но когато разбрах, че името на новия албум на любим музикант е вдъхновено от този легендарен парфюм, е, предадох се.
Явно си търсех причина Simple Smile, тъй като го искам от много години, но чичо Серж упорито отказваше да ми го предложи в друг (практичен) вариант.
Уви, мострите (Écrin de Fumée, Santal Majuscule), които ми пратиха, ме убедиха, че Серж Лютанс си загуби моджото след 2010.  Единствената, която ми хвана ухото - Fumerie Turque - е от 2003. Нелоша кожа, но не може да се сравнява с най-добрите (кожи) в колекцията ми.
За няколко дена пристигна в София. Но дойде в пощата….а там празнуваха цяла седмица.

6opar би ли споделил кои са най-добрите кожи, които имаш? Не мога да намеря точно моя аромат с кожа. Как е ириса на Серж? La couche du diable седи в кошницата вече една година, същия буркан, и все му се каня.

# 508
Ти да видиш!

Това къде се появява?

Идва с мейл

# 509
  • София
Ти да видиш!

Това къде се появява?

Идва с мейл
Не на всеки клиент. Май и тях ще отсвиря.

Общи условия

Активация на акаунт