Изпитани сайтове за парфюми - Април и Май 2025

• 104 673
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Не си спомням дали е пускан тук.

# 511
# 512
@Alize_

Много благодаря! Веднага поръчах.

# 513
Здравейте!
В Perfume-bg.eu

# 514
# 515
# 516
# 517
Да споделя, че поръчката, която направих в Parfimo и платих предварително с карта днес с телефонно обаждане ме информираха, че има липсваш продукт (Dolce&Gabbana Light Blue Eau Intense
Eau de Parfum за жени 100 ml ТЕСТЕР). Питаха ме дали да изпратят останалата част от поръчката или да я анулират. Не ми стана приятно. Обясних им, че два дни след като направих и пуснах поръчката този артикул продължаваше да бъде наличен в сайта дори цената му на втория ден беше повишена....В крайна сметка отказах цялата поръчка и ще чакам възстановяване на сумата.

# 518
# 519
Да споделя, че поръчката, която направих в Parfimo и платих предварително с карта днес с телефонно обаждане ме информираха, че има липсваш продукт (Dolce&Gabbana Light Blue Eau Intense
Eau de Parfum за жени 100 ml ТЕСТЕР). Питаха ме дали да изпратят останалата част от поръчката или да я анулират. Не ми стана приятно. Обясних им, че два дни след като направих и пуснах поръчката този артикул продължаваше да бъде наличен в сайта дори цената му на втория ден беше повишена....В крайна сметка отказах цялата поръчка и ще чакам възстановяване на сумата.
Да не те отчайвам,но не са много бързи с връщането на пари.На мен ми ги въстановиха на деветия ден и то след като им писах два пъти.

# 520
# 521
Да не те отчайвам,но не са много бързи с връщането на пари.На мен ми ги въстановиха на деветия ден и то след като им писах два пъти.
Същото е и с Дъглас - на 5-ти април върнат парфюм, още си чакам парите. Жалко, че реномето им предполага да са еталон за качество на услугите (за стоките е ясно, там са ОК), а всъщност реалността е съвсем различна. 😔😑

# 522
Здравейте, пускам 2 еднократни немски кода, които няма да ползвам. Дано на някой му свършат работа. И двата изтичат на 10.05.

1. 10% дискаунт в parfimo.de (не важи за българския сайт): SOV75UUQNO
Важи за покупки над 75 евро. Не виждам да има ограничение за конкретни брандове.

2. 10€ дискаунт във Флакони: MPADESOV-AD5NL
Важи за покупки над 69 евро, валиден е и за вече намалени продукти. Не важи за Шанел, MFK, PdM, Byredo, Initio, Xerjoff, Creed.

# 523
# 524
В кошницата и да се надяваме на код за -20% С код за РД 250лв.-100мл. https://www.notino.bg/xerjoff/join-the-club-more-than-words-parf … iseks/p-16137579/
https://makeup.bg/product/577197/

Отстъпката се начислява в кошницата.
-5 лв. от имейла на Мейкъп с код за отстъпка

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 22:01 от Alize_

Общи условия

Активация на акаунт