Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 24

• 21 652
  • 393
  •   2
Отговори
# 90
Тези дни се опитвам да прочета субтитрите на какво се пее в новата за Джъмбо по повод 1и Юни Sweat Smile
Все още не успявам, защото малко се заглеждам в клипчето.
А към края на рекламата, две същества чистят подмишниците на едно, мече май беше, или така ми се стори? Sad

# 91
  • Бургас

Интересна реклама на Житница!

# 92
Тези дни се опитвам да прочета субтитрите на какво се пее в новата за Джъмбо по повод 1и Юни Sweat Smile
Все още не успявам, защото малко се заглеждам в клипчето.
А към края на рекламата, две същества чистят подмишниците на едно, мече май беше, или така ми се стори? Sad
От цялата тази реклама , разбирам само - Jumbo ... Тези дето измислят рекламите на този магазин, определено чупят тъпомера 🤦 ! Имаше преди година/ две една Коледна на Джъмбо, тя беше страхотна!

# 93
Новата реклама на дъвки AirWaves, в която един азиатец повръща купчета лед, за да внуши на зрителя свежест...
Безумно тъпа и бездарна. Също противна и нелепа.

# 94
Бекъм трябва да е уверен в себе си мъж,щом се е съгласил да играе игнорирания/отбичения в рекламата на бира Стела Артоа. Yum

# 95
Новата реклама на дъвки AirWaves, в която един азиатец повръща купчета лед, за да внуши на зрителя свежест...
Безумно тъпа и бездарна. Също противна и нелепа.

О Боже.  И такова ли има вече!? Дано не я засека ...

# 96
  • София
В рекламата на Джъмбо на какъв език пеят?

# 97
  • Враца
На гръцки.

# 98
Отдолу върви превод на текста, нищо особено

# 99
  • София
На гръцки.

Благодаря!
Направо ми липсва Христо 🤣

# 100
  • Пловдив
От Фейсбук. Доста черен... хумор, предупреждавам. А ако и песента е истинска (не писана специално за рекламата), както предполагам...

V is for Volvo.

# 101
Аууу, много смело. Някак ми харесва и определено е запомнящо се.

# 102
От Фейсбук. Доста черен... хумор, предупреждавам. А ако и песента е истинска (не писана специално за рекламата), както предполагам...

V is for Volvo.

.... не обърнах внимание на заглавието на линка и през цялото видео си виках:
 "Какво подяволите????? Anguished
Какво рекламират? Може би хапчета за нещо? Не познах ..."

# 103

V is for Volvo.
Ужасна реклама. На кой му хрумна? Не намирам нищо забавно в това да умират хора, да получават инфаркт в колата си, а трите обесени трупа ми дойдоха свръх.
Черен хумор, прекалено е!!!

# 104
Ау, жестока е рекламата на Волво.
То нали и слогъна й открай време е "Не си купувайте тази кола, защото ще ви надживее"

Общи условия

Активация на акаунт