Какво направих днес за себе си? тема 22

• 34 940
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Дами, четете ли? И най-вече във връзка с темата - четете ли литература за лично развитие?

# 61
Сутрешна гимнастика

# 62
  • Колибите
Пих вода с изцеден лимон в нея.

# 63
Дами, четете ли? И най-вече във връзка с темата - четете ли литература за лично развитие?
Чета всеки ден, по-често всяка нощ, средно по 4-5 книги седмично. Но не и литература за лично развитие, не ме привлича това, което ми е попадало и не успях да се саморазвия. Последно четох "Как да печелим приятели и да влияем на хората" - ни нови приятели намерих, нито пък повлиях на някого.
Днес ще правя малко планк, удържам фронта без захар вече доста време, намалих калориите и вече има миниатюрен, но все пак ефект.

# 64
  • Русе
Четях литература за личностно развитие, когато бях по-млада. Стигнах до извода, че по никакъв начин не ми помага за моето личностно развитие. Може да помогне да си обясниш някои неща, но не и да ги промениш. поне при мен е така. Чета леки книги, за отмора.

# 65
Чета всеки ден, по-често всяка нощ, средно по 4-5 книги седмично. Но не и литература за лично развитие, не ме привлича това, което ми е попадало и не успях да се саморазвия. Последно четох "Как да печелим приятели и да влияем на хората" - ни нови приятели намерих, нито пък повлиях на някого.
Днес ще правя малко планк, удържам фронта без захар вече доста време, намалих калориите и вече има миниатюрен, но все пак ефект.

Уау, 4-5 книги седмично? Разбихте ме! Удивително!

# 66
# 67
  • При децата ми
В петък след работа среща с приятелки. Вчера -  обяд и вечеря с майка ми.

# 68
Направих резервация за великденска почивка.

# 69
Пих кафе на джезве, правих йога, четох книга.

# 70
Прехвърлих малко отговорности на колежка.
Приех предизвикателство да напиша шаржов еротичен разказ с място на действие склад в магазин и ще творя в почивката Joy

# 71
Преди обяд бях на фризьор, обожавам този ден от месеца. После с приятелка пихме дъъълго време кафе, наприказвахме се и се прибрахме пеша, повървяхме доволно въпреки студеното време. Сега си почивам, по-късно ще направя бърза вечеря.

# 72
Ходих на почистване на зъбен камък.

# 73
  • Бургас
Прибрах се вкъщи след престой в болница с дъщеря ми и се насладих на простички неща: например хубаво кафе с мляко, което не е от машина, на тишина и спокойствие, на прегръдки от любими хора, на това да си настройваш климатика на колкото градуса ти е кеф, да слушаш музика толкова високо колкото искаш, да ходиш по гащи и тениска вкъщи, да правиш простички неща така както ти харесват. Нещо, което не оценяме ако всичко ни е наред и не сме видели и горчивата страна на този шибан, прекрасен живот.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 01:59 от Мон...

# 74
Joy Как те разбирам, защо ми е прясно.И аз преди 2 дни се прибрах от б-ца след тежка интервенция.Бях сама в стая, не се е налагало да се съобразявам с някой, но друго си е вкъщи.За кафето с мляко  по мой вкус и аз копнеех.

Общи условия

Активация на акаунт