Препоръка за специалист който оперира коленни връзки

• 202
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, с предна скъсана връзка съм от миналата седмица, като днес се потвърди след ЯМР. Бихте ли ми препоръчали специалист от който сте доволни и на когото мога да се доверя за тази операция.Също така чета, че е добре да се мине през рехабилитационен период и преди операцията. Благодаря предварително.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 00:57 от Не се сърди, човече

# 1
Здравей,
Нямам личен опит, но няколко мои много близки са безкрайно доволни от д-р Владимир Стефанов (ВМА).
Успех!

# 2
Здравей,
Нямам личен опит, но няколко мои много близки са безкрайно доволни от д-р Владимир Стефанов (ВМА).
Успех!

Благодаря за препоръката, той също е в листа ми, но виждам, че се е преместил в Неоклиник. Не съм сигурен дали приема пациенти и на двете места заедно със ВМА. Долкото знам Неоклиник са частна клиника и най-вероятно ще взимат доста повече за такъв тип интервенция, като реконструкция на предна колянова връзка. Смятам да разбера дали е така.

# 3
Здравей,
Успех!

Благодаря за препоръката, той също е в листа ми, но виждам, че се е преместил в Неоклиник. Не съм сигурен дали приема пациенти и на двете места заедно със ВМА. Долкото знам Неоклиник са частна клиника и най-вероятно ще взимат доста повече за такъв тип интервенция, като реконструкция на предна колянова връзка. Смятам да разбера дали е така.

Преди няма месец оперира свекърва ми във ВМА. При него беше и предварителния й преглед, така че със сигурност има прием там.
Поинтересувай се Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт