Азиатска козметика и грим - тема 31

• 67 179
  • 756
  •   2
Отговори
# 690
Да похваля ebay и Stylevana за бързите доставки. От 25.08 са поръчките ми. Тази от ибей пристигна днес, утре чакам и от SV. Чакала съм доста повече, осoбено от Stylevana.

# 691
Мейл с прикрепени всички нужни декларации платежно от Пейпал и каквото са искали съм им изпратила още преди над 20 дни.
Пиша на този customerservice@bgpost.bg и говоря с този номер 02 962 5050 за София става въпрос.
Каквото и да в сгрешено дадох всичко от себе си да бъде оправено и сведено до знанието им.
Резултата е нулев.
Никой не ми казва на каква сума ми смятат ДДС -то аз повтарям , че нямам как на това, което съм платила и доказала, че съм платила да е толкова. Освен подигравателно отношение и заплахи, друго не получих.
По телефон е изключително трудно да ги “хвана” и на мейл не ми връщат отговор.
Двама служители по тел . ми казаха, че има грешка, но каква е и да я оправят….нищо.
Веднъж вече седя около 20 дни в ПК уж за да бъде върната за корекция на сумата, която да платя.Сега текат до 17.09.2025 нови 20 дни.Сумата от 55.27 щяла след корекция да е 52.. и нещо си. По тел. Ми гововорят за някакви суми, които не казват от къде са видяни, смятани.

# 692
Сметна си преди намалението дали не прави такова ДДС, да не са се объркали оттам. В поръчките ги пишат и свете суми и те може да се хванали колоната с по-голяма сума. Много неприятно.
Досега не съм имала проблеми с пощите, даже ги харесвам, но това не значи, че както в твоя случай, някоя идиотка не може да ти стъжни живота.

Прецени си, при всичко случаи ще загубиш 30-40 лв, ако ти върнат пратката и джолсе не е от сайтовете, които не възстановяват нищо.
Можеш да спориш сумата до дупка, но отнема време и енергия.

Видя ли общите условия на Джолсе, за Olive& young, beauty box korea, belieef съм сигурна, че в общите им условия пише, че не поемат отговорност и не възстановяват никакви пари при задържани пратки на митница, но на джолсе не съм чела условията скоро.

След прочетеното много ще се замислям преди да пазарувам вече от тях. За мен проблемът е и в сайта. Не подава информация и се налага ние да го правим.

Пазарувам често от kokora, японците подават изрядно всичко, по тракинга ми е направило впечатление, че седи макс 3-4 дена в митниците и отиват в пощенския клон, да си платя и взема пратката. При джолсе се налага ние да подаваме, защото те не го правят.
Грубото огношение и нежеланието за съдействие е без коментар.

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 08:45 от zari65

# 693
  • Бургас/Пз
Стилеваната този път ме изненадаха много. За 5 дни ми доставиха поръчката в Германия и в момента с Габиели пътува към мен. Във вторник или сряда трябва да е в Бургас.

Ако някой проявява интерес към машинката на Медикюб  бустер про мини , да ми пише на ЛС
https://www.stylevana.com/de_DE/medicube-age-r-booster-pro-mini- … ite-75g98731.html

# 694
  • Майнатаун
Здравейте, обръщам се към вас с молба от къде да започна да изградя рутина.Запозната съм с последователността, през годините съм купувала различни продукти, но сякаш не съм открила моето.Ползвала съм няколко слънцезащитни марки, тонери. Към момента приключвам почти всичките си кремове и искам да започна да ползвам нов вид козметика.
В момента дневният ми крем е на Биотрейд pure skin 50, а вечерният пак на тях с ретинол.
Искам да изградя сутрешната рутина, но да не е с твърде много стъпки, тъй като времето ми е много ограничено,  но вечер мога да имам и по-дълъг протокол.
Търся тонер, есенция или Серум, нещо хидратиращо и нощен крем.Ще съм ви благодарна за насоки, като съм на 35, кожата ми е нормална, като зимата ми се изсушава леко, нямам проблемна кожа, но бих искала нещо за свиване на порите, тъй като мисля че имам нужда от това.

# 695
  • При елфите ...
Препоръчайте ми от личен опит, добра слънцезащита под формата на стик, която може да се използва върху грима на лицето без да го размазва и да го матира... Thinking

# 696
  • София
Препоръчайте ми от личен опит, добра слънцезащита под формата на стик, която може да се използва върху грима на лицето без да го размазва и да го матира... Thinking
При мен нито един стик не върши работа, реших си проблема със слънцезащита, която пази 10+ часа.
Използва Ultrasun i Purito Daily Soft Touch Sunscreen.

# 697
От стиковете се изривам, явно някоя от втвърдяващите съставки не ми понася, ползвам слънцезащитни кушони и пудри.

Лилит, порите веднъж разширени нямат свиване, всичко е временно. Ползвай глинени маски за тях. Харесай си продукти и питай за тях, доста време в писане е някой да ти даде предложения с конкретните обяснения към тях.

Вчера си правих алгинатна маска с кисело мляко, въобще не стегна. Взех оттук идеята и се чудя защо при мен така се получи. Маската е на One thing, млякото Елби.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 10:23 от zari65

# 698

Аз съм от две години с този и съм доволна. Не ми размазва грим, не ми запушва пори и не ми е причинявал дискомфорт-

# 699
  • При елфите ...
Моите пори се свиват видимо (временно естествено) само след лист маска на лицето... Използвала съм няколко известни уж продукти, но не съм получавала желаният от мен ефект. От скоро използвам този...Sungboon Editor Green Tomato Pore Lifting Ampoule, надявам се на някакъв по-добър резултат...

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 11:37 от Aredhel

# 700
  • софия
И аз не харесвам стикове, мазнеят ми неприятно, а и не съм сигурна в ефекта им.
За порите - да, глинени маски, но и ниацинамид в работеща концентрация. Има  и азиатски (мисля, че One thing имаха)  и неазиатски 10%..Специално за тези по носа, съответните лепенки при мен действат чудесно.
Може да се прибегне и до макиаж при нужда.

# 701
  • Бургас/Пз

Аз съм от две години с този и съм доволна. Не ми размазва грим, не ми запушва пори и не ми е причинявал дискомфорт-

Аз също ползвам този на плаж за подновяване, но не нося грим. Върху грим предпочитам да пръскам спрей или да слагам пудра или къшън.

# 702
  • София
Със стика на Абиб, изгорях зверски на една екскурзия, директно замина в кофата.

# 703
Правила съм алгинатни маски с кефир и зелен чай, със кисело мляко не съм. Е, и с тонери различни, разбира се!

Кисело мляко със аспирин е класика за мазни части на лицето. За стягане на пори класиката е яйчен белтък.

# 704
  • софия
Спомени, спомени...Кисело мляко изцедено , аспирин, сода за хляб, вит Ц...Почти стана кекс Laughing
Всичко това азиатско , разбира се  Grin

Общи условия

Активация на акаунт