Азиатска козметика и грим - тема 31

• 67 133
  • 756
  •   1
Отговори
# 750
Действително прекрасна поръчка на Еми! Само ви чета с тези брандове за момента, но ще им се наканя и аз, но след НГ Stuck Out Tongue Winking Eye

Прекрасно те разбирам, и аз така правя, спестява ми време и мислене Grinning Мързелът ми е голям, та затова и толкова обичам съфорумки, които си правят рисърча и тестовете и ми ги поднасят смлени и наготово, винаги ги споменавам с добра дума Simple Smile

Теб те мързи?? People Eyes С твоите километрични постове с примери, инфо, видеа за грим техники, цветови анализ, най-добрия продукт за XYZ и какво ли още не? Моля ти се, твоите постове са сред най-най-образователните и помагащи Blush

# 751
  • София
Е то и мен ме няма по описанията, но ще се опитам да кажа за маската...
swetulka, за коя от двете? Едната е тестер, другата е пълноразмерна. Снощи ползвах тестера, ще пиша след малко за нея.

# 752
  • софия
Тестерът.
Но искам да ви похваля един очен крем, който също е от stylejolly.
Fermentalift rejuvenating eye cream на su:m
Кремът е мазничък, но добре попива при мен. Ползвам го сутрин и наистина виждам лифтинг ефект върху  горен клепач.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 16:43 от swetulka

# 753
Тестерът.
Но искам да ви похваля един очен крем, който също е от stylejolly.
Fermentalift rejuvenating eye cream на su:m
Кремът е мазничък, но добре попива при мен. Ползвам го сутрин и наистина вождам лифтинг ефект върху него горен клепач.

Много благодаря за информацията! Всичко с ефект на горен клепач по отзиви на реални потребители ме интересува и ми е приоритет в рутината! Цената на тестерите от крема в Ebay също ми хареса👍

# 754
  • Germany
Дами, ще пусна нова тема до довечера (ще се постарая☺, че нали знаете лудницата в началото на учебната година), но имам въпрос. Спомням си, че трябваше да добавя един или два български онлайн магазина от които имаше доста доволни… ако някой се сеща кой/кои са или нещо друго за добавяне да казва.

# 755
Мързелът ми е голям, та затова и толкова обичам съфорумки, които си правят рисърча и тестовете и ми ги поднасят смлени и наготово, винаги ги споменавам с добра дума Simple Smile
Теб те мързи?? People Eyes С твоите километрични постове с примери, инфо, видеа за грим техники, цветови анализ, най-добрия продукт за XYZ и какво ли още не? Моля ти се, твоите постове са сред най-най-образователните и помагащи Blush
E, понякога любопитството ми надделява над мързела Grinning
Благодаря ти за комплимента, Iron, много мило!

Е то и мен ме няма по описанията, но ще се опитам да кажа за маската. Крем маска, няма силен аромат, не е така, мазна като cheongidan, при мен попива по-бързо, а дозата е точно за веднъж.
Ефектът е сравним с другата - подхранена, гладка кожа.
Върху "neck" a няма по-различен  отчетлив ефект.
Mersi, Светулчо! Точно за класиката в тестера съм чела!

# 756
  • Germany
Заповядайте в новата тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1815880

Общи условия

Активация на акаунт