Азиатска козметика и грим - тема 31

• 67 296
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
  • София
здравейте, мисля да поръчам за първи път от този сайт YESSTYLE, но не знам дали мога да чакам три седмици някъде четох, че отнема. Може ли да споделите дали е така?
Аз пуснах поръчка от сайта 31.03. Тъй като беше голяма поръчка я разделиха на две и в сряда на 16.04 пристигна едната част. Доставката беше със Sameday и ми я донесоха до вкъщи директно. Аз през цялото време бях в очакване няма ли да ме пратят на митница.

# 91
Здравейте, момичета! Да сте мяркали този корейски пробиотик из сайтовете? Купувах го от Bestcare, но вече няма да го зареждат.

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 10:23 от galena1206

# 92
Аз пуснах поръчка от сайта 31.03. Тъй като беше голяма поръчка я разделиха на две и в сряда на 16.04 пристигна едната част. Доставката беше със Sameday и ми я донесоха до вкъщи директно. Аз през цялото време бях в очакване няма ли да ме пратят на митница.
И аз съм напълнила количка за 190$ като някой от нешата са със срок на изпращане 21 дена.
някой от вас дами ако се включи с информация
Дали ще ми я разделят на две или аз да го направя
кода еднократен ли е и докога е валиден ?
и нали всичкото такси мито/ддс е платено и няма да се налага да плащам на тези 190 $ допълнително

# 93
  • Germany
Скъпи дами, на първа страница има подробно инфо за пазаруването от различните сайтове. Хвърляйте по едно око и там, може да има отговор на въпросите ви 👍

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 23:40 от PeaPink

# 94
ДДС то си е включено в цената  , написаха че от сайта разделят поръчката за да не се плащат мита .

# 95
Направих поръчка от Йесстайл на 02.04, шипната е на 05.04. На 16.04 е вече  в България, но да видим кога от български пощи ще пристигне в нашият клон. Обикновено отнема около 2 седмици, но тъй като има празници, може и повече време да отнеме.

# 96
  • Prismatica Aerie
кода еднократен ли е и докога е валиден ?
Кодовете за 15% off важат 72 часа и не са еднократни.

Правите си абонамент, за да ги получавате -- My Account(на десктоп):

~~~
A.H.C - Premier Ampoule Eye Cream For Face Line Tightening е вече зареден в YS, предлага се и в мини версия.

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 17:59 от Catalano

# 97
  • София
Каталано, при мен този код- EGGFEST не дава - 15%, а - 18%  в кошницата. Валиден до 22.04.

Пробвайте, ако не е лимитиран и така.

# 98
  • Русе
Христос Воскресе!
След няколко дневно колебание дали ми трябва Medicube - Age-R Booster Pro, снощи го поръчах. Излезе на супер цена с NSHBD25 от Stylevana /107,59 е/ и е с подарък Medicube - Collagen Glow Booster Serum.
Очаквам една поръчка от YESSTYLE, обаче отказах 1 продукт, за който ми писаха, че очакват доставка, пък не се знаело кога ще е тя. Нещо не разбрах как ще ми възстановят парите. Някой знае ли каква е процедурата?

# 99
  • Бургас
Воистина возкресе!
Маги, може ли линк към устройството? Намерих го, но с този код на мен ми дава цена 148 евро. Сигурно не е същото.
Някой позвал ли го е вече повечко време да даде отзиви има ли наистина ефект, колко пъти и по колко време на седмица се ползва, такива неща? Искам го сякаш, но и като знам колко купени устройстава имам за които все не ми остава време...

# 100
  • Русе
Йен, ето това поръчах https://www.stylevana.com/en_EU/medicube-age-r-booster-pro-pink- … on-154g89876.html
Моят мъж като чу каква му е цента по принцип и като разбра колко излиза с намалението, каза "Какво му се чудиш? Купувай!". На мен само това ми трябваше. Аз чудеса не очаквам, но гледах разни ревюта, казват че има голямо подобрение на кожата. Ще видим. И на мен ми е интересно някоя от вас ако сподели мнение.

# 101
Маги сигурно 137 евро ти е излязло ,писала си 107 евро
Преди време го бях поръчала ,но ми канселираха поръчката ,оня ден пак поръчах от немския сайт .
Надявам си този път да го получа .

# 102
  • Русе
iliana__, наистина 107 е ми дава. И в момента сложих за проба в количката пак толкова ми излиза. Сега се притесних да не ми канселират и на мен поръчката.
Скрит текст:

# 103
  • Бургас
При мен цената не мърда от 148 евро. Много странно.

# 104
  • Бургас/Пз
Светли празници, прекрасни момичета!

Да попитам за този бустер  - Collagen Glow Booster Serum - мога ли да го ползвам заедно с Reedle Shot 300 или трябва да са в отделни рутини??
Също дали и с витамин С може да се комбинира??
За първи път ползвам подобен продукт с млечна киселина и затова се чудя с какво мога да го комбинирам...

Общи условия

Активация на акаунт