Азиатска козметика и грим - тема 31

• 71 467
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
Намаления за рожден ден в йес стайл от днес. С някое кодче добавка ще дойде още по-евтино.

https://www.yesstyle.com/en/home.html

# 376
  • София
Трудно намирам подходящ продукт за кожа като моята. Старая се да слагам повече хидратиращи продукти, защото всичко по-мазно ми запушва порите. А имам нужда и от това, защото бръчките са налице. Довечера ще се пробвам с един гел на алое, да видим как ще е. Серумите попиват веднага. Преди тях слагам тонер. След тях опитвам някакъв крем, но не обилно. Явно там ми е грешката.
Аз слагам гел серум директно на машинката, доста продукт отива по две помпи на чело, по две на двете страни на лицето и по две на двете страни на челюстта, общо 8-10 помпи. Доста продукт отива, кожата ми буквално го пие с машинката.
Алое гела предполагам е доста подходящ, ако използвам машинката сутрин(много рядко) слагам Purito SEOUL - Wonder Releaf Centella Serum Unscented той е много лек, вечер действам с тежката артилерия с разнообразни продукти.

# 377
Nade, Медикюб твърдят, че няма нужда от гел с този бустър, т.е. гелът изобщо не пречи, напротив, но не е нужен. Та затова аз не се втелясвам какво съм сложила (както ми се налагаше да го правя с другата ми микротокова джаджа) и карам върху каквото съм намазала. Ако имам време правя баница от повечко и по-питателни продукти, ако нямам - върху каквото съм сложила за под грим.

Иначе си имат дедикейтед гел де, има си хас да изпуснат тази ниша за печалба.

Често правя миш-маш от тези, те са доста гелообразни:

Или този крем със някакъв вит.С серум...

Гледам съм COSRX Pure Vitamin C 23% Serum сега за лятото като много лека версия. Да или не или можете да ми предложите други любими и много леки С серуми?

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 16:02 от Agent Provocateur

# 378
  • София
Без гел, почти нищо не се усеща.... за мен е добре дошло, имам толкова много продукти, че най-накрая има шанс да ги изхарча Mr. Green
И на мен много ми харесва миш-маша от желето и розовия серум, само желето ми идва прекалено тежко и лепнещо.

# 379
  • Den Haag
Момичета днес ми пристигна поръчка от Уес и един продукт липсва, а на касовата бележка и онлайн в сайта се вижда, че трябва да е изпратен. Всичко беше много добре опаковано и няма как да е изпаднал. Досега не ми се е случвало липса на нещо. На вас случвало ли ви се е и какво да правя?

За тази ли машинка говорите:

Изпуснала съм за нея ако сте обсъждали, споделете малко повече за нея, моля Simple Smile

# 380
Момичета днес ми пристигна поръчка от Уес и един продукт липсва, а на касовата бележка и онлайн в сайта се вижда, че трябва да е изпратен. Всичко беше много добре опаковано и няма как да е изпаднал. . На вас случвало ли ви се е и какво да правя?
попълваш формата тук
https://www.yesstyle.com/en/help/contact-us.html

# 381
Момичета днес ми пристигна поръчка от Уес и един продукт липсва, а на касовата бележка и онлайн в сайта се вижда, че трябва да е изпратен. Всичко беше много добре опаковано и няма как да е изпаднал. Досега не ми се е случвало липса на нещо. На вас случвало ли ви се е и какво да правя?

За тази ли машинка говорите:

Изпуснала съм за нея ако сте обсъждали, споделете малко повече за нея, моля Simple Smile
Коментари по-назад са за тази машинка. Аз си взех мини версията и вече я ползвам почти 2 месеца и съм много доволна. Ползвам я с тяхното желе, за моята кожа е супер (имам суха кожа) . Определено виждам ефект върху порите, както и самата ми кожа е много по-загладена и сияйна .

# 382
Здравейте и от мен! След положителните мнения за машинката на  Medicube, реших и аз да поръчам, таа пуснах поръчка от Yesstyle на 318лв, ползвах код за още -15%. Мисля, че офертата е добра, а да и с подарък техния гел от 300мл.
Чудих й се от известно време, но цената наклони везните.

# 383
Офертата е повече от добра!
Със здраве да си я ползваш!

Здравейте и от мен! След положителните мнения за машинката на  Medicube, реших и аз да поръчам, таа пуснах поръчка от Yesstyle на 318лв, ползвах код за още -15%. Мисля, че офертата е добра, а да и с подарък техния гел от 300мл.

# 384
Поръчах си пълномерните серум и крем Dive In на Torriden.
Заедно с тях и балсам и маска за коса на СР-1:

Ще дам отзив след като ги изпробвам.

# 385
Бърз отзив за машинката на Медикюб! Дойде в петък! От голямата си радост да я пробвам се напънах с всички режими, а отдолно бях с розовия RDRN серум на същата марка! Ами добре беше, но буустер режимът и като цяло този серум ми пламна лицето/с розацея съм, нямам пъпки, но имам капиляри и червени петна/. Може би е комбинацията от всичко заедно. Вечерта и сутринта бях по-внимателна и ползвах само един режим и държах минута. Ще навлизам бавно - пробвах със серум с Вит С - по-добре беше положението, може би някоя съставка от розовия серум на марката ми дразни. Рано е да говорим за ефект от 3 дни, но се чувства, че уредът определено върши "нещо". Ще се включвам и в последствие, но изводът е - ниски степени и внимателен подбор на продукти. Чакам и нова поръчка от Yes, дано да си уцеля продуктите най-накрая.

# 386
Препоръчва се устройства да не се ползват с активни съставки, конкретно за този уред не съм чела, но не се сещам някъде да липсва тази препоръка.

# 387
  • При елфите ...
desito92, как пристигат поръчките от този сайт?

# 388
Момичета да ми препоръчате бакучиол, с трета и ратинала не се разбрахме.
Гледах един на Benton, хубав ли е?

# 389
  • Бургас/Пз
Момичета да ми препоръчате бакучиол, с трета и ратинала не се разбрахме.
Гледах един на Benton, хубав ли е?
Миналото лято ползвах този и бях доволна
https://kocos.bg/By-Wishtrend-Vitamin-A-mazing-Bakuchiol-Night-Cream-10-g-1-3335
Сега съм с ретинАл и май ще изкарам лятото с него. С трета и аз не се разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт