Азиатска козметика и грим - тема 31

• 71 442
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
  • Den Haag
Аз спя все настрани, така ми е най удобно, но ще пробвам да променя да спя по гръб.

# 436
Здравейте,
https://www.facebook.com/reel/1093545572835499

Това корейска козметика ли се води?
Някой изпробвал такова нещо.

# 437
Тези линии са въпрос на кожа и ген.Аз спя на лявата си страна предимно,с наднормено тегло,почти на 50 и нямам линии.

# 438
  • Den Haag
Тези линии са въпрос на кожа и ген.Аз спя на лявата си страна предимно,с наднормено тегло,почти на 50 и нямам линии.
Възможно е, но майка ми няма линии а доста по възрастна. Аз съм на 45, на лицето почти нямам бръчки и често казват че изглеждам доста по-млада, но на деколтето имам, а кожата не ми е суха.

# 439
Направете си мезотерапия на деколте, но при тази дълбочина няма да се изгладят напълно.

# 440
Това е просто балм за почистване под формата на стик, някои марки го имат като продукт, конкретния не видях на коя марка е, но който и да е от едно почистване този резултат няма да получите, ще го получите след системна грижа за почистването на кожата с подходящите продукти.

# 441
Здравейте,
https://www.facebook.com/reel/1093545572835499

Това корейска козметика ли се води?
Някой изпробвал такова нещо.

По-скоро е китайска и с много нереална реклама. Иначе аз ползвам следваща маска, която е от подобен сорт, и съм много доволна

https://barecare.bg/skin1004-poremizing-quick-clay-stick-mask

# 442
  • Бургас/Пз
Момичета, моля да споделите с кои продукти ползвате машинката на Медикюб и сте доволни. Само гелообразни/серумни текстури или и с кремове я ползвате??

# 443
Момичета, моля да споделите с кои продукти ползвате машинката на Медикюб и сте доволни. Само гелообразни/серумни текстури или и с кремове я ползвате??
Аз я ползвам вечер след нанасяне на тяхното желе( последна стъпка в рутината ми). Сутрин ,ако имам време я ползвам след нанасяне на тонер+хиалуронова киселина. Пробвах я след нанасяне на бариерен крем,но честно казано много малко се усеща тогава (не прави хубав контакт). Искам да пробвам серума им с PDRN , гледах клипове че и с него я ползват. Ако някой е пробвал продуктите им с PDRN ще се радвам за отзиви. ☺

# 444
Аз ползвам серумите на които се сетите корейски марки, имам ги много и съм доволна. Ще се окаже обаче, че сега няма да ми стигнат. Отива доста материал. На суха кожа или с крем не се усеща въздействие. Явно си трябва добър проводник. За тяхното желе рускините не се изказаха добре като състав.

# 445
  • Бургас/Пз
Аз я ползвам вечер след нанасяне на тяхното желе( последна стъпка в рутината ми). Сутрин ,ако имам време я ползвам след нанасяне на тонер+хиалуронова киселина. Пробвах я след нанасяне на бариерен крем,но честно казано много малко се усеща тогава (не прави хубав контакт). Искам да пробвам серума им с PDRN , гледах клипове че и с него я ползват. Ако някой е пробвал продуктите им с PDRN ще се радвам за отзиви. ☺
Да разбирам ли, че нанасяте всички други продукти, след тях желето и минавате с машинката?? Ретинол ползвате ли преди желето??

# 446
Да разбирам ли, че нанасяте всички други продукти, след тях желето и минавате с машинката?? Ретинол ползвате ли преди желето??
Да ,точно така. Нанасям всички продукти ,след което желето и минавам с машинката за 10 минути. Ретинол не използвам, ползвам азелаинова киселина с бариен крем,но както казах не прави добър контакт . Бях чела ,че с киселините трябва да се внимава,ако се ползва и машината. Аз съм с доста реактивна кожа и внимавам какво нанасям.

# 447
Не се препоръчват никакви активи с машинката. След приключване с нея и нанасянето само на хидратиращи серуми, слагам ретинол. И то във вечерите, когато не съм ползвала програмата с микронидлинг. Понеделник, сряда и петък не. Слагам хидратиращ крем накрая. В останалите вечери завършвам с ретинол. Това е моята схема, трета седмица, работя на 3-та степен вече. Не искам да ме боде или боли излишно.

# 448
Здравейте! Моля за препоръки, всичко ми свърши и съм се насочила към корейска козметика. Кожата ми е склонна към омазняване и образуване на комедони. “Проблемът” е че съм бременна и трябва просто нещо за хидратация и евентуално безопасни киселини в моя случай. Моля за помощ, не държа на марки, всичко ми е много непонятно..

# 449
Дами , някоя от вас да е ползвала и двата от тези продукти, да може да ги съпостави
Shiseido Generic Skincare Perfect Cleansing Oil
Sulwhasoo - Gentle Cleansing Oil ( отворих едно мини, допадна ми доста, много по нежно и лесно сваля грима от любимия ми доскоро балм на BoJ, на който мяй развалиха формулата в новия вариант )

Общи условия

Активация на акаунт