Кои плочки в банята се чистят най-лесно????

• 1 606
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Много благодаря, Черна станция, ще се пробва... Nerd

# 16
Сега разбирам какво имате предвид за релефните. Да, майка ми имаше едни плочки за акцент с  изпънкали точки, и разбирам. Моите са по-скоро съвсеем леко вълнообразни, като сивите, които изпратих по-горе. Разликата от високата до ниската част е плавна и е не- повече от половин милиметър.

Това за фугите наистина е супер важно, а до сега не се бях замисляла за него. Аз даже имам някъде от това ц200, което използвах за външни фуги на терасата. Не се бях сетила за банята, че също може да свърши работа. Иначе наистина това е доста гадна част. Взела съм си доста твърда четка за фугите, от темуто, която между другото е доста удобна.

# 17
  • София
Aми ...аз съм се сблъсквала с подови плочки(бяха при дядо ми), съвсем леко като порички имаха, в които се набиваше мърсотия и ставаха четни петънца и това нещо нямаше миене...
Имам вълнообразни, имам и релефни на триъгълници, никакъв проблем нямам ни с едните , ни с другите , в баня на стена.

ето такива са ми https://www.apegrupo.com/en/products/this-is-blue-20x50/
https://www.chictiles.ie/product/anouk-bianco-20x60cm/

с фуги по стени до сега не съм имала проблем ни в баня, ни в кухня. За там не виждам смисъл от импрегниране, за подови - да.

# 18
Да, и моите са подобни на зелените ви, и нямам проблем с тях.. Май сега ще взема равни, за всеки случай

# 19
За лепило С200 ли говорите, то не е ли бяло на цвят?

# 20
моято наблюдения е че белите плочки към сиви се чистят най-лесно, колкто по тъмни са самите плочки, толкова по би се виждало мръстотията 

# 21

Бяло е в тубата/кутийката. Като изсъхне става прозрачно.

# 22
Скрит текст:

Честно не го знаех. Ползвала съм го за други неща, но никога след това не съм обръщала внимание, че цвета се променя.

# 23
Аз явно говоря за друго, което е прозрачно, като вода. Не знам как се казва

# 24

Разреждате ли го?

# 25

Общи условия

Активация на акаунт