Млечни продукти "Алфатар" – Традиция и качество за вашата великденска трапеза

• 16 398
  • 435
  •   1
Отговори
# 150
Домашен козунак с гъсто и вкусно кисело мляко 😍
Продуктите на Алфатар ме връщат в детството, изключително вкусни!!! 💚

# 151
На Великден са ни любими:
Млечна салата Снежанка, приготвена с краве кисело мляко „Алфатар“.
Дроб сърмата  е превъзходна с киселото мляко.
Козунакът винаги е с прясно мляко.

# 152
Много обичам козунак с кисело мляко. Връща ме в детските ми години, когато баба ми го приготвяше за празника.

# 153
Кисело мляко с козунак е " класическа " комбинация в нашето семейство .
С кисело мляко ,сиренце ,варени яйца и копър става чудесна разядка ,подходяща за филийки ,крекери ,зеленчукови солети .

# 154
Обичам киселото мляко и сиренето на Алфатар. За десерт си хапваме кисело мляко със сладко от боровинки, правим си мекици с кисело мляко, бухти със сирене.

# 155
Киселото мляко със козунак е на особена почит унас Grinning

# 156
  • Пловдив
Като се замисля освен масло и малко прясно мляко за печива и кисело мляко за салата Снежанка, не ползвам кой знае какви млечни продукти томно за тези празници.
Традициите са свързани с това, което трябва да има на масата. Т.е. шарени яйца, козунак, курабии. Другите неща всяка година може да са различни. Важното е хората около масата да се забавляват и да се чувстват добре. Пък ако ще и само по едно червено яйце да има.

# 157
Чудесно качество на млечните продукти! Алфатар е една от най добрите марки и е предпочитана в нашето семейство. За празника ще използваме кисело мляко в големи количества за козунак, а после сирене и отново кисело мляко за яйчена салата 😁

# 158
Дроб сърма с хубава заливка от кисело мляко и яйца, и салата със сирене, яйца, кисело мляко и краставици.

# 159
С прясното мляко правя страхотен козунак за Великден всяка година, това е нашата традиция.
Любими на цялото семейство са ни млечна салата и кашкавал.

# 160
  • Пловдив
Млечните продукти винаги присъстват на нашата трапеза! За Великден използваме мляко за козунака, за дроб сърмата. Семейните ни традиции са обичаите за празника и да се съберем всички на трапезата. Весели празници!

# 161
  • софия
Лъжица-две кисело мляко в дресинга за зелена салата.

# 162
Козунак със заквасена сметана, една любима салата с печени чушки, заквасена сметана и сирене.
А киселото мляко е чудна добавка към дроб сърма.

# 163
  • В Космоса
Без кисело млялко към Великденската трапеза никога не сме оставали.

Продуктите на "Алфатар" са чудесни!

# 164
  • София
Обичам цедено кисело ляко със сирене и печени чушки.На второ място салата"снежанка".

Общи условия

Активация на акаунт