Млечни продукти "Алфатар" – Традиция и качество за вашата великденска трапеза

• 16 399
  • 435
  •   1
Отговори
# 165
Моите любими великденски ястия с млечни продукти включват великденска козунак, който е не само вкусен, но и символичен. Обикновено го приготвяме с много яйца и мляко, което му придава неповторима мекота и аромат.
Друго ястие, което не пропускам, е великденската салата със сирене и пресни зеленчуци. Тя е свежа и лека, идеална за празничната трапеза. Обичам също да приготвям яйца, пълнени със сирене и подправки – те са вкусни и се радват на голям интерес от страна на семейството.
В нашето семейство имаме традиция да се събираме на Великден и да приготвяме заедно празничната трапеза. Всеки член на семейството носи нещо специално. Тази съвместна работа не само че ни сближава, но и прави празника още по- вълнуващ.

# 166
Обичам закачена сметана с пудра захар и пресни плодове - бърз и лисин десерт!
Козунак хапваме с айрян.

# 167
Кисело мляко с козунак и върху дроб сарма.🤤 Също и питка със сирене и кашкавал.
 Най-хубаво на Великден е, че цялото семейство се събира заедно. ❤️

# 168
Обичам да приготвям за празничната трапеза на Великден млечна салата и катък. Ползвам прясното мляко на Алфатар, за да направя любимия ми козунак с рецептата ми от баба. Heart

# 169
Козунак с кисело мляко , разядки със сирене и извара .

# 170
  • София
Таратор е едно от любимите неща е таратор. Също така в пролетната салата слагам кисело мляко, вместо стандартното овкусяване. Нямаме някакви специални ястия извън яйца и козунак.

# 171
Какви са вашите любими великденски ястия с млечни продукти и имате ли семейни традиции, свързани с празничната трапеза?

Правя козунак с кисело мляко. Получава ми се много вкусно.

Великден е сред любимите ми празници и винаги посрещам гости на красива трапеза - декорации, купа с боядисани яйца, домашен козунак, великденска посуда. Като малка, винаги се събирахме цялото семейство от различни поколения на трапеза с агнешко със спанак, марули салата от градината, домашен козунак и боядисани яйца от лучени шлюпки. Такъв Великден правеше баба ми! Спомени за цял един живот.

# 172
Козуначе с кисело мляко и всички близки, събрани на красива празнична трапеза Simple Smile

# 173
Великденски козунак с масло и мляко, салати със сиренце, питка със сирене и масло, също така баница с много сирене, извара и масло -  определено много млечни продукти присъстват на Великденската трапеза и не само .В ежедневието залагаме на качествените Ви млечни продукти "Алфатар".

Обожавам да правя за децата палачинки с прясно мляко, брашно и яйца, както и различни видове кекс и сладкиши с прясно мляко.

# 174
Нищо типично Великденско, но Таратор и броколи с кис мляко са на почит покрай празника

# 175
Козунак с кисело мляко си е задължителна закуска на Великден, правя разядка със заквасена сметана, печени червени чушки, сирене и варени яйца, слагаме кис.мляко и на дроб сърмата.

# 176
Козунак с чаша топло прясно мляко с какао.

# 177
  • Sofia
Козунака с пресен и вкусен кашкавал Алфатар както и лека закуска с пържени филийки със сирене Алфатар едно от най-хубавите сирена в кутия  на пазара.

# 178
  • Телиш/Плевен
Използвам прясно мляко при приготвянето на козунака за великденската трапеза. Иначе млечни продукти се консумират ежедневно вкъщи.

# 179
  • Варна
Кисело мляко  за дроб сармата, кисело мляко с козунак.

Общи условия

Активация на акаунт