Млечни продукти "Алфатар" – Традиция и качество за вашата великденска трапеза

• 16 367
  • 435
  •   1
Отговори
# 285
Козунак с кисело мляко, понякога приготвям и курабийки с кисело мляко.

# 286
Любимите ми великденски ястия с млечни продукти са разядките със сирене, извара, кисело мляко и майонеза. Обожваме да има и кашкавал.

# 287
Любимите ми великденски ястия с млечни продукти са агнешко с кисело мляко, пълнени яйца с крема сирене и козунак с масло. В семейството ми боядисваме яйца заедно, чукваме се на Великден и винаги има домашна баница и козунак на трапезата.

# 288
  • in Wonderland
Киселото мляко с козунак и кисело мляко с дроб сарма!

# 289
Обожавам Великден. Кисело мляко ядем много. На празника освен в рецепти за курабии, слагаме и в селената салата. Това мисля, че съм го виждала никое други семейство да прави - може да опитате и вие.

# 290
  • София
Обичам козунак с прясно мляко. Правя разядки с млечни продукти или банички със сирене.

# 291
За Великден приготвяме козунак, който хапваме с кисело мляко. Обичаме също и баница със сиренце. По традиция на Великден печем агнешко с ориз.

# 292
  • Пловдив
Мляко във всичките му форми и сирене...у дома не сядаме на масате без тях.

# 293
  • София
Козунак с масло и мляко е неизменна част от празничната ни трапеза.Традиция ни е да се съберем на голяма маса, за да споделим ястията.

# 294
Разядки със заквасена сметана - със сирене и печени чушки или с краставички; зелена салата с кисело мляко са най-популчрни вкъщи за Великден

# 295
  • Sofia
Правя козунака с прясно мляко
Правим айрян от кисело мляко за  закуската с козунак и яйца
Разядка с извара, кисело мляко и печени чушки
Предястие с пържени гъби, лук, кашкавалена извара и копър
Към печеното агнешко с дробсърма, задължително кисело мляко
По принцип на Велики четвъртък правя баница със сирене, кисело мляко и 8 яйца за късмет и я наричам

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 13:01 от Ani Ka

# 296
Цялото семейство обичаме и консумираме много млечни продукти. За съжаление тази марка не съм я виждала в нашия град, но ето възможност и с малко късмет, да я опитаме. В козунакът слагам прясно мляко и масло, правя разядки със сирене. Аз лично закусвам козунак с кисело мляко...

# 297
Любима ми е салатата от марули и кисело мляко. Млечна салата правя, обичам да добавям кисело мляко към дроб-сармата. Сирене с червен пипер също присъства винаги на Великденската ни трапеза. Айран задължително пият децата със закуската и обяда.

# 298
Любимо ми е козунак с кисело мляко или дроб сърма пак с кисело мляко, а към всяка салата задължително и плочка сирене.

# 299
Най-добрата заквасена сметана на българският пазар в момента е тази н "Алфатар". Твърдя го и без да се участва в рекламата.

Общи условия

Активация на акаунт