Млечни продукти "Алфатар" – Традиция и качество за вашата великденска трапеза

• 16 354
  • 435
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
И едно предложение извън великденската трапеза...
Кашкавалки... В къщи можем да ги хапваме по всяко време.
В тестото слагам прясно, кисело мляко и масло, а плънката е с обилно количество кашкавал... Чудни 🙂

# 301
Любима ни е постната мусака с ориз, спанак, пресен лук и щедра заливка от кисело мляко и яйца. На почит около празника е и кузунака, вкусната баница, еклерчетата с баварски крем и много шоколад.

# 302
Козунак с айрян ми е любимото комбо още от дете ❤️

# 303
Разбира се вкусен козунак с кисело мляко за закуска:)
А за обяд таратор, зелена салата и вкусно печено месце.

# 304
Козунак с кисело мляко, мусака, таратор, крехки ребърца на скара.

# 305
Всичко, което предлагате е уникално. Аз и детето ми сме фенове на млечни продукти и присъстват ежедневно в менюто ни. Таратора се консумира по всяко време на деня, било то зима или лято...

# 306
На Великден традиционно вкъщи се прави дробсърма, баница със сирене и зеленийки, млечна салата с яйца и сирене... Като цяло вкъщи не се сяда на масата без млечни. ☺️

# 307
От всички рецепти за козунак,които съм правила най-много ми допадна тази със заквасена сметана.Мек,фин,нежен вкус.Неповторим.

# 308
  • Ямбол
Козунак с кисело мляко; таратор; мусака със спанак, гъби и ориз, сервирана с кисело мляко и чесън.

# 309
Дроб сърма и салата Снежанка.

# 310
Със заквасената сметана приготвям чудесен катък,киселото мляко задължително за пухкава заливка на дроб сърмата,а понеже обожавам кашкавал,присъства на трапезата и сутрин,и обед,и вечер.

# 311
Киселото мляко с козунак и кисело мляко с дроб сарма!

# 312
  • Хасково
Неизменно допълнение към дробсармата на Великден е киселото мляко. Курабии и козунак с кисело мляко вървят ръка за ръка.

# 313
Киселото мляко е на почит всеки ден у дома - обожавам на гръцка мусака, зеленчукова мусака, а всяка сутрин хапваме кисело мляко с плодове и чия.

# 314
  • София
Великденските празници свързвам с топъл козунак и прясно мляко. Със семейството ми се събираме, обикновено сред природата за празника.

Общи условия

Активация на акаунт