Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Април '25

• 104 451
  • 1 005
  •   1
Отговори
# 300
Метеоритите имат едно пухче, с него ги нанасях, доста добре стоят. Ухаят нежно на виолетки.
Топчетата са пресована суха пудра.

Шисейдото също има пухче за нанасяне.

Нямам специални четки за нищо.

# 301
  • София
Имам около 56 бр четки. С естествен и с изкуствен косъм. За всяко нещо и текстура (прахообразна, пигмент, пресовани, кремообразни) си има четка. Съхранявам с кутия за четки и в туба с капаче.
Предпочитам прахообразните пудри, пред пресованите.
Пера на 5-6 ползвания, иначе пръскам със 70% спирт за дезинфекция, ако се сетя.
Пудрата се нанася хубаво с четка или дунапреново яйце.
Май сме за гримовата тема.

# 302
Ааааа, Копче, не мога да следя 100 000 теми.
Така че продължаваме тук.Joy

# 303
Имам около 56 бр четки. С естествен и с изкуствен косъм. За всяко нещо и текстура (прахообразна, пигмент, пресовани, кремообразни) си има четка. Съхранявам с кутия за четки и в туба с капаче.
Предпочитам прахообразните пудри, пред пресованите.

И аз от лагера на Копчето.

Мими, много спонтанно купуваш, направо ми дожаля за Ричард! Още преди да ни кажеш какво точно все пак търсиш и какъв ефект очакваш да видиш! Има сетинг пудри, има и финишни пудри, има блъринг пудри, озаряващи, цветокоригиращи, с пигмент, без пигмент, минерални, с талк/без талк, с много силика/с малко силика, със грижа за кожата, етц., етц.

# 304
И аз май предпочитам прахообразната, по-лесно и хубаво се нанася.

Копче, около 56 четки ми звучи като да са точно 56 🙃

Furla имат 30% намаление на някои модели.

# 305
Ааааа, Копче, не мога да следя 100 000 теми.
Така че продължаваме тук.Joy
Точно така Марджи, не стига сто четки и яйца сега и сто теми...! Я как хубаво обясняват тук. Сега имам голям дерт, за бала искам професионален грим, тя и малката ще се нареди, та трябва да е в София...давайте адреси! 🤣
И то на 28.05 цяла София вече е запазила..
Агент понеже ми говориш на китайски 😅, не мога да ти кажа точно какво търся...не го жали Ричард, аз си ги плащам помадите! Heart
Сега сериозно - търся леко изсветляване на тена и загладеност. Петна нямам, вече и не лъщя, тъй, че не търся матиращ ефект. Аааа и озаряване разбира се.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 16:45 от mimi.7299

# 306
  • София
Моята абитуриентка миналата година я гримира Боряна Стефанова. И въпреки притесненията ми, смея да кажа, че се справи страхотно. Качвам снимка, ако ти хареса, ще питам за контакт. Аз бих отишла при нея, ако ми се наложи.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 21:49 от etomira

# 307
Ети, чудни мама и щерка.

Днес съм в резеда. Добрата новина е, че съм без яке. Най-после топличко време Blush

Скрит текст:
...

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 08:50 от MagniМ

# 308
^^^ Magni, много свежо и този модел дънки са направени за теб!

Ети, прекрасно дете!

А, аз не го ожалих в сми, че ти ги плаща. Дори не ми мина през ума!

Леко изсветляване и загладеност ще получиш и от пудрата на МАС, която си купи, ако си си подбрала добре цвета. Хубав продукт е.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 17:20 от Agent Provocateur

# 309
Мерси Агент ❤️ прочетох описанието и реших, че ще ми свърши работа. Цвета е проблем, да, дано съм го уцелила... 🙏
Етомира, пиши ми на лични контакт. Красиви сте!
Моята за малко да ревне след грима за бала...ама хеле овладяхме положението!

# 310
  • Mediterraneo
Магни, метни, моля, модела на дънките на лични. И без това трябва да ми пишеш вече, че май ей го къде е.

# 311
Агент, не знам дали съм права че предложих тази MAC, но с идеята, че Мими няма представа каква точно пудра ѝ трябва, а просто иска хубава пудра и за целите, за които я иска, сметнах, че точно тази е удачно предложение. Твоето е наука... Малко хора ще разберат разликите в изброеното. Или ще им трябват 2-3... години. 😃

# 312
Тарти, Зара, но вече не са налични. Бяха на половин цена. Първите ми ги открадна щерката. Ще ти пратя линк на лични все пак. И да, време е да планираме нещо заедно.
Агент, благодаря Kissing HeartИ са страшно удобни и мекички. Различна е материята от индигово сините.

# 313
Dia, наука не е, но любимо хоби и то в течение на десетилетия - да. И си абс. права, че нормалните хора не се втелясват като мен! Но аз  си виждам разликите, да не говорим колко драматични разлики може да има дори при използването на един и същ продукт със различни четки/апликатори . А иначе пудрата, която си предложила е доказана класика, любима на много проф. гримьори!

PS Аз я имам и обичам да я ползвам по периферията на лицето си (за Т-зоната ми е недостатъчно блърваща и матираща). За центъра много обичам Studio Fix Pro Set + Blur Weightless Loose Powder - безцветната!
Скрит текст:

Най-използваните ми четки за пудра:
https://www.bobbibrowncosmetics.com/product/13995/7781/brushes-tools/powder-brush
https://kevynaucoinbeauty.com/products/the-loose-powder-brush?va … 3JE7zbGYxkXkXCf4-

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 15:19 от Agent Provocateur

# 314
По нашите ширини тези четки ги няма, а и втората е за свободна пудра. Тази четка на EcoTools, която предложих, за парите си е най-доброто възможно, че и по-добра от доста по-скъпи варианти. Разкошно се нанася тази пудра с нея. Лека и пухкава е. Понякога и Метеорити нанасям с нея. 😊

Общи условия

Активация на акаунт