Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Април '25

• 105 489
  • 1 005
  •   1
Отговори
# 345
Тази Тоска е страхотна, повече ми харесва от Казара.
Аз нося 38 и на Тоска също съм 38, сандали и токчета с каишки съм имала на марката.
Сега взех една чантичка на госпожицата, страхотна е.

А за ръце - упражнения.
Като видиш Ани и ще се вдъхновиш на мига ❤️ През ден правя упражнения, преди ръцете малко ми оставаха на заден план.

# 346
  • Sofia
Пристигна ми тази чантичка и съм в чуденка. Закопчаването трудно хваща, трябва да я натисна с две ръце,  а после при случайно докосване на полумесеца се отваря. Дали е дефектна бройка или недомислен механизъм? И ако  не я върна, с какъв цвят обувки да я нося? Студено бежово-лилаво е.

# 347
Карън, не ми харесва чантичката.
А щом се и отваря от докосване, за какво ти е?

# 348
Ал, ми и аз по ги харесвам, ама номер няма.
Карън, връщай я, ще ти скъса нервите!

# 349
Добре, а златисти обувки/сандали имаш ли?

Или да смениш и вземеш червени?
https://obuvki.bg/p/sandali-gino-rossi-eden-v2020-13-1-cherven-5904862306285
Имаш и червена лачена чанта Heart

или други елегантни в нюд
https://obuvki.bg/p/obuvki-na-tok-gino-rossi-v255-03-bezhov-5903698189543

# 350
Мими, за такъв тип рокля и за официален повод, аз лично предпочитам обувки с отворена пета. Първо, защото краката се подуват и това е спасението да не ти направят пришки, и после е като цяло по-удачно за удобство, според мен.
Много харесвам обувки с някакво украшение отпред
https://posh.bg/product/14116/damski-obuvki-na-visok-tok-s-broshka-renzoni.html
Но и тези харесвам
https://posh.bg/product/15712/damski-bezhovi-obuvki-na-visok-tok … ar-tosca-blu.html
Въпреки че такива биха ми създали повече проблем като са изцяло затворени. На сватба през август бях с отворена пета и това ме спаси в жегата от 9 до 18 издържах на токове, после вече обух цвички.
Скрит текст:

# 351
Posh ги бях забравила....
Ще мина тия дни да видя за чантичка.
Че с онлайн чантите определено не ми се получава Grinning
Коефицента на успеваемост много падна, над двайсет поръчани чанти и само две са любов от пръв поглед и нула съмнение

# 352
Ал, на Джино Роси са хубави но 38 идват големи, пдметката трябва да е 24 см, а и малко ниски...дълбоки по ми допадат защото дебелите лопати в плитки стоят ужасно.
Диа, да красиво е с украшение, но едноцветни, там и когата кожата е с орнаменти и не ми допада.
На Тоска Блу украшението е грубо доста.

# 353
Украшения за обувки се продават и отделно.Може да се местят.В Шийн има безброй варианти.Вероятно някъде продават и във физически магазини.

# 354
Grinning Ще споделя едно видео, с което се посмях, така стоят нещата.

# 355
Украшения за обувки се продават и отделно.Може да се местят.В Шийн има безброй варианти.Вероятно някъде продават и във физически магазини.
Да, имам няколко комплекта, дори на онези обувки от сватбата, украшенията са подвижни. Иначе са абсолютно изчистени обувките, но на мен ми изглеждат като леко недовършени така.

# 356
Аз не държа на украшение, но бих го преглътнала. Представям си тоалета абсолютно изчистено, червена рокля, нюд обувки, чанта нюд и без бижута, освен обичайните, които нося. Звънчетата не са по моята част...! Joy Колкото повече джиджавки, толкова по малко елегантно! Казвам ЗА МЕН! Да няма обидени... Hug

# 357
  • Sofia
Мими, виж първо роклята как ще е като дойде. Да не се окаже, че трябват други обувки. В София 99,9% ще вали за баловете, така че без връхна дреха да не ти е хладно?
Аз съм предвидила рокля с къс ръкав и късо сако към нея, обувки тип slingback купих.

# 358
Аз си оставих обувките без пета от Манго.
Стоят много елегантно, удобни са ми, отиват на роклята ми според мен. Абе с една дума, харесах се.
Купих си и едни сандали от Пепина в Сердика-та.
Не е лошо да има резервен вариант.
За разлика от Мими, на мен пък точно бижута ми трябват и не искам от наличните, искам нови.
Малко удрям на камък засега, но се надявам до 24 май да съм намерила.

# 359
Сега почвам да ровя за обувки и в Сара Пен! Но Веси е права, първо трябва да реша ще се одобря ли с роклята.

Общи условия

Активация на акаунт