Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Април '25

• 105 533
  • 1 005
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Благодаря ви!
ДХЗ, знам, че не ми трябват, даже избягвам да трупам излишни неща.
Mariat, не е много за хвалене, направих една операция, след която се възстановявах трудно и в рамките на месец свалих около 4кг. От ученичка и то 7-8-ми клас не съм била толкова.

# 406
Света, то и аз бях балерина/ миналия век/, но към днешна дата само прасците ми напомнят за тези времена. Акцентирах върху възрастовите възможности и способности. Мелания нека си хубавее на светски събития. Ние си търсим комбинацията от елегантност и комфорт.
Не зная за каква Мелания говорите и защо, нали написах че не следя темата основно, само малко прочетох. Съвсем друга ми беше мисълта и смисълът на моя пост.
За теб и Мими вярвам, че знаете как да вървите - тя е бивша гимнастичка, ти бивша балерина.
Няма ли вече снимки?

# 407
Може би съм забравила, ако ме видиш как пристъпвам слизайки три етажа по стълбите когато съм с високи тънки токчета. Тъжно нещо е остаряването….
Съни, дано към днешна дата възстановяването ти е пълно. ❤

# 408
Цитат
Може би съм забравила, ако ме видиш как пристъпвам слизайки три етажа по стълбите когато съм с високи тънки токчета. Тъжно нещо е остаряването….
Магни, тъкмо щях да допълня поста си с думите, че и ти сто процента си учила правилна походка, но може от ЕГН-то да си забравила, че си го учила и ти си писала. Simple Smile
Айде сега стари, на средна възраст сме.

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 00:11 от Sweta

# 409
Рутина/ежедневие и най-вече приемане, Света. Когато се налага все още се справям с високи обувки, фитнати кройки и къси на границата с вулгарното модели. Но се чувствам повече себе си в широките дънки, тениска и сникърси. Това е предимството на възрастта в която се обличаш както ти е кеф. И се харесваш всякак.

# 410
Аз само се  пошегувах в предната си публикация.
Без да изпадам в конкретика, аз определено не се харесвам всякак. Явно "порастваме" различно.

# 411
  • София
Добро утро!
Благодаря за съветите за риза. Отидох в Теодор. Наистина са хубави. Аз, обаче, се справих гениално със задачата - взех ваучер от Драго и Радо (благодаря, Ал), където да отиде, да му вземат мерки, да си избере плат и ще му ушият риза. Купих и ръкавелите и за първи път откакто сме заедно имам подарък цяла седмица преди рождения му ден.
И докато обикалях - в Пърпъл направили намаление (гадове), а аз съм със слаба психика. Сдобих се с балеринки със сърчице. Много добра работа вчера.

МТЗ, много сладурска розова чанта.

# 412
Няма ли вече снимки?

Няма. И аз искам да гледам, но и фотографите не са, което бяха. Явно вече са майстори в обработките, а не в заснемането. Cry  Има няколко видеа, но не мога да ги кача тук. Затова чакам търпеливо.

# 413
  • тук-там
Ооо, Магни, чакаме снимки с голямо нетърпение Simple Smile

# 414
Mtz, zarena нямам, но този модел е комбинация от тези 2 на coccinelle, даже катарамата не са променили. Модела от първата снимка направен от мека кожа  и добавена катарамата.

# 415
МТЗ, чантата много ми харесва! Цената - не!
Съни, изглеждаш много добре, възстановявай се мила! Heart
Магни и аз чакам фотосите...
Тва време гадно ми смачква всички чакри... 🤣

# 416
Нямам го този модел, mtz, мисля че им е от новата колекция.

Как ми се ходи отново на токчетаааа, като ви слушам ми иде да изтичам да си купя едни (и да ги забравя после). Преди години носех всеки ден ток и се чувствах съвсем комфортно, но не помня дали съм опъвала крака..Искам за пролетта нещо различно от ниска спортна обувка.
Адаш и мен не ме вдъхновява този студ.., ужасно е, дано се оправи скоро.

# 417
  • Sofia
Магни, какви промени усещаш на токчета?
Аз  слязох от тях след травма на стъпалото от катастрофа и вече близо 5 г мога да ходя само с ниски обувки,  които поддържат свода и фиксират петата. Мислех,  че или още имам увреждания на крака, или тотално съм отвикнала, защото в редките случаи,  когато обувам токчета бързо ме заболяват краката. Това, което ти сподели внася нов вариант. Не ми беше хрумвало за изменения от егн в тази насока. Grinning

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 13:03 от Karen

# 418
Mtz, аз се бях засилила да поръчам бялата и все още се колебая.
За мен модела им е най-близко до тази чанта

и в гладка рафия е прелест и би паснала перфектно на летните ми ежедневни дрехи ❤️

Съни, да се оправяш 🍀

Магни, чакам снимки с нетърпение.

Етомира, дано се справят с ризата ❤️ и ТМ да е хепи.
От тях имам 5-6 ризи шити по поръчка, много съм доволна.
За балеринките със сърчица - честити! Но снимката къде е?

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 10:21 от Al Georgieva

# 419

Al, може ли линк?

Общи условия

Активация на акаунт