Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Април '25

• 101 869
  • 1 005
  •   1
Отговори
# 810
Лейди, на прекрасно място сте били и Адаша също. Плитвичките еза са в списъка ми...само да е живот и здраве!

# 811
Благодаря, дами, като за сватба се постарах саморъчно, а иначе, както казва моя позната: “Ти като се нагримираш и нямаш нищо общо със себе си!” Не ми звучи като комплимент.😀
Та…какво исках да кажа: когато съм била в Испания, ме оприличаваха местните на латиноамериканка( като млада, де), а някои на индийка.Никой не смяташе, че съм местна.Дали заради акцента ми при говор или вида- не знам.Та за испанците не съм испанка 😀.В Латинска Америка да ме бъркали с местна.

Mime, oправяй се!!!!❤

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 17:04 от ДХ3

# 812
ДXЗ, зашеметяваща както винаги! Харизмата и на снимка личи! 😍

Лейди, много красиви тези езера! Май само аз не съм била в Хърватия още. В списъка ми е, както и Шотландия.

Мими, бързо оздравяване! 🍀

# 813
ДХЗ, аз нещо азиатското виждам сякаш! Особено с тези цветове и цветя! Сияйна красота Wink
Бъди здрава !

Аз литвам обратно и стилът ми е самолетен! Но разходих вчера дънковата рокля в Пловдив, както и една пола Dopelganger  - по-рано през март случайно попаднах на техен магазин в Рим и имаше намалени интересни неща.

# 814
  • София
Деси, разкошна си! Истинска прелест!
Лейди, много красиво място! Enjoy!

Чета, за съжаление зпускам много снимки. Но за компенсация виждам много красиви рокли и още по-красиви жени.... Жестоки сте!

Агент, зарадвай ни с повече снимки от пътуването. Никога не съм била в Исландия, а много ми се иска. Обожавам Ирландия и съм убедена, че ще я харесам още повече като я видя през твоя обектив.

# 815
Благодаря момичета, една идея ми поолекна.

# 816
  • Sofia
ДХЗ,  с какво червило си? Много хубав малинов цвят.

# 817
ДХЗ,  с какво червило си? Много хубав малинов цвят.
И аз същото щях да питам? 😀

# 818
  • София/Севлиево
Деси,красота ❤️
И други момичета видях,но ти днес ме впечатли и усмихна с тази разкошна цветна визия.

# 819
А аз даже вече й писах да я питам за червилото, преди да дочета, че и вие питате Grinning

П.п. И преди съм казвала, че в тази тема сте вдъхновение и затова ви чета с интерес.

# 820
Голдън роуз, утре ще снимам кое е точно, че ММ спи вече, а червилцето е около него.Само ме подсетете.Но не съм сигурна дали още я има тази серия.

# 821
Добро утро и хубава нова седмица!
Деси, прекрасна и не е червилото причина. Heart

# 822
  • Отвъд алеята зад шкафа
Страхотна Деси видях и аз. Лице и тяло в чудесна хармония.

По темата с розите вчера ми попадна:

# 823
Добро утро! Пак е студено, а вече ми се иска слънце.
Опит за слънчево настроение Simple Smile
Тези рози са значително по - балансирани и умерени  gadamer. Харесват ми Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 16:38 от pep_si

# 824
Чудно време, днес съм с вълнено манто и вълнен пуловер.
Long Live the Sheep Grinning

И тези рози ми идват много.

Пепси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт