Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Април '25

• 101 869
  • 1 005
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Грубите обувки, с уговорка, че от груба до груба - океан разлика, дава контраст с хубаво краче и го подчертава. С по-масивен глезен също седи по-добре. С много тънък крак не мога да преценя. Тънката подметка за мен не никак ласкава, освен за някой перфектен глезен.
Много ми харесва визият на Момето и никакви противоречия не виждам в нея.

# 841
  • Русе
И аз предпочитам широк ток, то тънък вече не мога и да изтърпя. Научих се да нося дълги рокли и поли с кецове, по-нежни, с маратонки не се харесвам. С токчета ми е по-официално.
Деси, страхотна си!
Видях доста снимки, крака, рокли, яке, манто, всички чудни.
Снимах ви набързо две витрини от Барселона, късно се сетих.
MaxMara

Marina Rinaldi

Нямах кой знае какви очаквания от Барселона, но много ми хареса. Интересни сгради, атмосфера. Толкова хора по улиците не бях виждала, много народ. Бяхме и на фламенко шоу.

И две снимки от планината Монсерат, Каталуния

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 07:45 от *sve*

# 842
Установих, че все по-малко нося обувки в ежедневието през пролетта и есента....пусто удобство на маратонките...Следващите дни ще се затопли и мисля да сложа някоя къса пола или рокля, но понеже не ми се слага обувка може и да се откажа...сутрин е доста студено ....комбинацията чорапогащник и маратонка с късо ми е все още някакси трудно приемлива за мен (правила съм го де...ако трябва да съм честна,ама....)...гледам, че девойките масово тия дни са така...даже черен чорапогащник на бели маратонки...ама девойките...не 50 +... Grinning...
Ластични /трикотажни рокли бая съм носила... то и предната година си взех една, която и тази зима пак си разхождах...не се набира, много удобна...
А широките дънки, които от есента си взех се оказаха супер удобни...за ужас на ММ....ама аз си ги нося и то доста често, особено през тази студена пролет...само ако прогнозата е за много дъжд се съобразявам....
Много стил и красота, както и снимки от любими дестинации видях и лайкнах тия дни...че не мога винаги да се включа веднага...

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 20:51 от kativita

# 843
По повод на стила, малка закачка:

# 844
Хах, същата снимка ми я прати приятелка 😃

Момето, поздравления за килограмите!
Само така!

Харесахме си с госпожицата леки кецки, днес ще минем да пробваме и изберем.

С удоволствие нося тънки кожени гуменки лятото - с рокли, поли, костюми

Magda H&M дойде сутринта, пробвах аз, пробва приятелка, тц, не е за нас. Много е изсилено в рамената, за Джони Браво се сетих.

До нощите си припомнях Хамлет, че сме в Народния довечера.

# 845
  • София
Момето, поздравления за свалените килограми. Много ми хареса цялата ти визия.
Аз харесвам по-груби обувки. С тънки подметки имам чувството, че кракът ми изглежда огромен.
Све, първата ти визия е жестока. Откъде е полата?
Ал, страхотни кецове.

# 846
  • В полите на Пирин планина
И аз харесвам по-масивни обувки. За себе си специално считам, че балансират не особено фината ми фигура, а и нося малък номер.
Много ми харесва визията на Момето!

# 847
Sve все се показва в едни страхотни поли ❤️

Галдучо, това лесно ли може да се изплете?
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 14:57 от Al Georgieva

# 848
  • Русе
etomira, благодаря! От Reserved e полата, но не знам дали още я има. Купувала съм я в началото на януари.
Ал, благодаря много!

# 849
Све, благородно ти завидях за Барселона, това е един от любимите ми градове...а ти изглеждаш супер, харесаха ми и двете рокли от витрината на Марина Риналди с широките колани! Heart Eyes

# 850
  • Бургас
Sve все се показва в едни страхотни поли ❤️

Галдучо, това лесно ли може да се изплете?

Аз не мога така от картинка, но като цяло не мисля, че е  нещо супер сложно. Такива вълнисти плетки ми излизат доста често напоследък явно са хит тази година, но тук е и като полукръг, не съм попадала точно на такъв модел, трябва да се поразтърся из ю тюб. Рускините не може да не са я изкопирали.

Аз си идвам от вадене на мъдрец. Някой да знае Арника как се взима?

# 851
  • Ямбол
Аз с поредната рокля 😬

Момето и све много ми харесаха 💚🔆.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 22:25 от bubanka

# 852
Не искам да ви притеснявам.  Не пиша, само чета.
Кг много ме вълнуват. Свалих много преди години, поддържах 50-52 години наред. След много години в мено, поддържам 54-55. Вбесяват ме! Искам си пак 51-52.
Не че много ям. Трупат се от нищото.
Та. Ако мислите, че е супер лесно да се свалят, не е.
Трябва си режим на "концлагер" години наред.
Спорт, режим, нищо не помага.
Спрат ли хормоните, пиши го нулево.

# 853
Пепа, на 54-55кг не се оплаквай, аз съм 64-65 и не знам какво ще
последва 😀.

# 854
  • София
И при мен е така. Много години бях между 40 и 45 кг без никакви усилия, после неусетно станах 50. Тази зима не се движех много и сега съм 54-55. Никак не ми харесва тази работа.

Общи условия

Активация на акаунт