Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Април '25

• 104 422
  • 1 005
  •   1
Отговори
# 195
Четох и гледах по диагонал...

Магни и Етомира Hug Hug Hug  
Магни, не по вода, а по мнооооого вода ще им върви! Знаменателно!
Ети, на твоите съм фен открай време! 2008 набор ли бля в Париж докато и прибираха портмонето източноевропейците? Simple Smile

Кой показа дънките - много хубави, но защо ги водят мидрайз, като определено изглеждат хайрайз!?! Такива несъвпадения много ме изнервят!
https://www.luisaviaroma.com/en-ie/p/weekend-max-mara/women/80I-KOZ028

PS Благодаря на всички за снимките от пътуванията - не само че ги виждам през чужди очи и ракурси, но се връщам мислено на тези места и си се смея сама на разни дори не толкова забавни спомени оттам! И Рим и Гент и Брюж са ми пълни с такива... скоростта с коята Ватикана прибираше евро за Сикстинската капела е все още ненадмината, а в Брюж едно босненско семейство бежанци от войната като разбраха, че сме българи ни гощаваха бетер родни. В Гент съм правила един от любимите си травъл кадри....

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 15:06 от Agent Provocateur

# 196
  • София
Ети, на твоите съм фен открай време! 2008 набор ли бля в Париж докато и прибираха портмонето източноевропейците? Simple Smile

Набор 2010...
То всички сте им фенове, ама като ви ги предложа, не ги искате...

Обожавам Брюж и Гент! В Гент бяхме ноември месец и въпреки липсата на коледна украса, бях убедена, че там живее Дядо Коледа. Аз като цяло много харесвам Белгия. А и там сега е слънчево и топло.

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 17:09 от etomira

# 197
Ох, да малките ни бяха (почти) набори!
Взимам ги и двете, но ти прибираш моите!

Белгия е топла и слънчева по изключение! Но определено много живописна дори и в мъглите!

# 198
А в Малта се оказа че има… язовир. За който даже не съм подозирала. Е язовир е мноого силно казано, но е зелено свежо и идеално за лежерна разходка.

Скрит текст:
...

Табелата ме развесели

Една нива с артишок

Особено важна персона - всички му правиха път по тесните пътеки

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 08:50 от MagniМ

# 199
  • Велико Търново
Поръчахме рокля.

Страхотни снимки качвате, благодаря, момичета, че ги показвате!

# 200
  • София
Сиска, от всички рокли, които показа, тази е най-най-красивата! Ще бъде прекрасна абитуриентка.

Магни, с малкият, черен пух сте много сладки.

# 201
Върховна е роклята, Сиска!  Flowers Rose
Много хубави снимки, благодаря и аз!
Брюж е прекрасен, пак бих го посетила. Задължителен за феновете на Мартин Макдона и не само. Наистина прилича на място, което Дядо Коледа обитава, да не говорим как ухае на шоколад по улиците Grinning

# 202
  • Бургас/Пз
Сиска, страхотна рокля. Нямам търпение да я видя Божидара. Дано само да й стане и да се хареса.

Днес напук на синоптиците прибрах всички дебели пуловери и плетени рокли. Искам си пролетта Simple Smile

# 203
Сиси, роклята е страхотна, най елегантната и пипната до сега. Дано й стане и се хареса.
Магниии, чудна разходка, при нас е студ. Утеших се с една маргарита, а съм спряла всякакъв алкохол Joy

# 204
  • Велико Търново
Последно за роклята
Скрит текст:
Благодаря, момичета!Мерихме и решихме, че ще е М, ако не ще върнем и ще поръчаме друг номер, а като последен вариант оставяме май месец в София/това тя не го знае и едва ли ще го приеме/.Това момиче "живее" вече цяло десетилетие в Америка и от цялото си сърце се надявам да успее да се реализира там.Като има обувки и клъч, ще покажа.

От утре ми започва най-големия работен маратон и ако съм жива в края на месеца ще се възнаградя сама.Този път не съм убедена, че ще издържа.Утре, обаче започвам със зала в 6 часа.
Искам много да похваля герленската серия за коса, ако не бяха така престъпно скъпи, щяха да са идеални.

Мими, не си се изприщила от мострата, нали?Тази серия хареса ли ти?

# 205
Страхотна рокля, няма спор.

# 206
  • Отвъд алеята зад шкафа
Сиска, роклята е вълшебна. Ще успее ли да дойде толкова бързо?

# 207
Роклята е наистина вълшебна.
Сиска, ти докога с тези маратони? Ще се изнижат дните ти бягайки между фитнеса и няколко работни места. До 40те е приемливо, в един момент става самоунищожително. 😢

# 208
  • Варна
Леле, Сиска, роклята е велика! Чудесен избор! Успех и на теб с маратона!

Всички момичета, които видях, са прекрасни, много ви се радвам как успявате да вкарате стил дори и в дънки и кецове, съчетавате семейство, работа, задачки, пътувания, грижа за себе си, много вдъхновяващи сте всички за мен! Heart

# 209
  • Велико Търново
Cloe, моля те, сега ми намери сайт от където да поръчам палтото, защото не го намирам, все изчерпано.

Общи условия

Активация на акаунт