Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Април '25

• 105 502
  • 1 005
  •   1
Отговори
# 375
Теодор евентуално? Толи М. За физически магазини говоря.

# 376
  • София
В Теодор качеството не е много ок. Търся нещо наистина качествено.  Сега ще видя какво и къде е Толи М.

# 377
А, защо, ММ има техни неща и са мн.добри, но ризи баш няма.

# 378
Ризи с отвори за ръкавели съм купувала от Десизо Монни,  Драго&Радо и Теодор.

Нещо ми е трудно с токчета над 10 см вече.

# 379
  • София
А, защо, ММ има техни неща и са мн.добри, но ризи баш няма.

Защото като купувахме костюм и нито един не седеше добре. И аз ги зачеркнах като опция.
Утре ще отида до другите споменати. Много благодаря.

# 380
Вкъщи нямаме костюми от Теодор, само от другите две къщи, всички по индивидуална поръчка. Много съм доволна.

Получих съобщение, че утре ми пристига преходното палто модел като шлифер. Времето е подходящо за него, дано ми застане 🙂

# 381
Нещо интересно.

# 382
Мъжът ми ми каза за Версаче тези дни и си мислех как се губи идентичността на всичко.

# 383
Не сме много по ризите у дома, но покрай бала преди година и половина пазарувахме Андрюс

# 384
Versace имат идентичност, харесвам ги.
От като Лейди Гага ги рекламираше си мисля за една Медуза чанта и все се стискам.

Прада имат страхотни неща, следя ги, като гледам, Зара много се вдъхновява от Прада и Миу Миу и направо си ги копира, но разликата е ....абе имаше едни карикатури, снимка на Дж.Момоа и Дж.Момоа от Алиекспрес

За Теодор да допълня - тениски и блузи с якичка са по-качествени от Босс и М.Дути.
Имат финни 100% вълнени пуловери които са просто страхотни.
Момчетата са фенове на тъмните им ризи за вечер.

Чакам куриера с преходното палто на Е.Франчи, искам и един шлифер, и като на Сиска белия екип, но в черно Heart

# 385
  • София
Етомира,не знам къде си търсила Boss, но погледни и в Peek&Cloppenburg.Те също предлагат и костюми и ризи на марката.Има вероятност да продават и ризи,които са с ръкавели.
Миналата година синът ми трябваше да си купува костюм.След обиколка на магазините се спря на Теодор,защото техният му стоеше най-добре.Имаше три повода,на които да сложи и костюм и риза.Не бих казала,че са некачествени.

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 10:11 от Ali97

# 386
  • София/Севлиево
И аз съм с отлично впечатление от ризите на Теодор и от вълнените им палта.ММ повече от 10 години само от там си купува(и от един друг по-спортен пак български бранд-Стилър). Веднъж му трябваше basic бяла риза,взе от НМ-пълен провал...

# 387
Аз май съм обратно на всички, но се радвам, че Прада купи Версаче. Така марката се връща и остава в Италия.
От 2018 год Версаче беше част от мултинационалната американска Саpri Holdings.

Скрит текст:
От март месец се носеха слухове, че Прада ще ги купи. Те се затвърдиха след като Донатела Версаче напусна като креативен директор, а на нейно място дойде Дарио Витале от Miu Miu. А последната е под шапката на Прада.
Новите данъци и мита от САЩ са се оказали ключови при преговорите.Със сигурносте CEO Андреа Гуера ще се състезава с Lvmh и Kering.

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 10:44 от cloè

# 388
Ризи с отвори за ръкавели съм купувала от Десизо Монни,  Драго&Радо и Теодор.

Нещо ми е трудно с токчета над 10 см вече.
На мен не ми е трудно и бих иззтърпяла, но някак не ми е възприемащо вече за тази възраст, на едни по големи години е смешно на такива кокили - малко като чалга звезда, колкото и да са изчистени и елегантни. В Сара Пен харесах също едни с по дебел ток, но той пък златист, нюд обувки и златен ток...циганее ми!
Ризите на Теодор харесва моя мъж, качеството е добро. Ралф Лорен също, но разлика с Теодор не видях!
Диа, дойде, четката и пудрата, четката е перфектна, цветът на пудрата също ми допада...благодаря ти!

# 389
  • Sofia

На мен не ми е трудно и бих иззтърпяла, но някак не ми е възприемащо вече за тази възраст, на едни по големи години е смешно на такива кокили - малко като чалга звезда, колкото и да са изчистени и елегантни.

Мими, тук не мога да се съглася. Много зависи кой и как ги носи.
За справка- Мелания Тръмп.

Скрит текст:

Чантата я връщам, дефектна е закопчалката.

Общи условия

Активация на акаунт