Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Април '25

• 101 862
  • 1 005
  •   1
Отговори
# 870
G&B, още много години в обич и разбирателство да празнувате.
За първи път не се вълнувам от наближаващия ми рожден ден. Нищо ново не си купих за пътуването, чакам с нетърпение новата дестинация и да ям местна кухня без да ми дреме за кила.
Днес подписах постоянния си договор за работа и получих пейслип с увеличение. Малко, но неочаквано - стана ми драго.
Све, Майолка, Сиска - хубави сте момичета, радвам се всеки път като ви видя. Момето я изпуснах, но искам да я поздравя с личната победа. Много е хубаво когато виждаш резултати. Още по-хубаво е да си в здравословен мир със себе си.
Приготвих сьомга маринована с босилек и зехтин, на пара и салата от спанак, зеле и моркови за вечеря. После извадих един замразен козунак за десерт. Пепа е права, не падат гадните кила без строг недоимък. Ама ако това ще е смисъла на животът ми, какво теле съм.
Наздраве! 🍷

# 871
Важното е човек да се чувства добре в кожата си.Не да гони съвършенство, защото е невъзможно.Ама да ти увисва кожата не е добре 😀.

Както и да се чувства човек е неизбежно кожата ти да увисне.
Включвам се по повод срещата ми с позната днес ,на която и направи впечатление ,че лицето ми било отслабнало.Казвам и аз ,не съм отслабнала,напротив закръглила съм  се 😅 ,просто остаряваме.Хем миналия месец боднах една спринцовка хиалурон 😃
Дескаа,много хубава,цветна и свежа.
На Анджи роклята ми хареса много
Видях ,че коментирате Сиска ,но изтървах
Мими се  надявам да е  прогонила вируса  и вече е добре.Другите май пропуснах ,но всички сте ❤️
Старая се поне да ви чета.Действате ми успокояващо.В странен период съм и ми избива всичко на здравето.
Тези дни приключвам с мизериите около предстоящия летен сезон и ще мога да облека нещо  нормално.Ако се наканя мога и да постна нещо .Онзи ден получих розови кецки от Зара 😅,ами като нямам къде да нося токчета😃,а толкова харесвам...

# 872
Миме, представям си те в тази зелена гора с лилавия спортен комплект и маратонките, чудна! Simple Smile
Кати, страхотна фигура!
Karen, ни очила, ни яке мога да загледам - толкова класическа красота имаш, като по-изтънчен вариант на Моника Белучи!
sve, много ми харесват съчетанията ти на полите с леките спортни обувки.
siska, смятам, че просто извънредно грацилната структура на горната част на тялото ти прави да изглежда в твоите очи краката ти не толкова стройни, колкото би ти се искало. Но при всички усилия, които хвърляш в спорт и дисциплинирано хранене, съм сигурна, че "проблемът" е единствено в твоите очи.
bombolino, такъв ток на моите прасци не ми харесва - тантуреста изглеждам.
Но! Сетих се за още едни обувки, с които мога да съчетая въпросната рокля, очаквайте продължение Grinning По въпроса за младостта и мено-то. Слагам го в скрит текст - аз като не пиша - не пиша, но започна ли.... ви се иска да не бях започвала Grinning
Скрит текст:
Този месец чукнах 43 г., обаче..... още преди 13 години бях диагностицирана с намаляващ към изчерпващ се яйчников резерв, след което се оказах с 1/2 яйчник всичко на всичко, последва и 8-месечно хормонално лечение на ендометриоза, след което преминах през 2 инвитро стимулации (децата ми са истинско чудо на медицината, вярата и непоколебимостта - мои, на половинката, и на докторите). От около година вече започнаха и изменения в цикъла и преди няколко месеца АГ-то потвъди, че най-вероятно съм си поела по пътя.... Grinning Сега ме сложи на 6-месечна хормонална терапия, ще мерим хормони след нея и ще минем вероятно на някакви добавки. Трудно ми е да го приема, защото в главата ми съм още едно щуро момиче, ама фактите са такива. Проблеми с килата, или по-скоро с лакомията и породените от нея кила, имам от 5-ти клас насам и се боря с тях с променлив успех през целия си живот. В небременно състояние съм била от 47 до 62 кг, смятайте каква огромна разлика е това. Ал вероятно помни, че януари поднових спортуването си, опитвах се да се ограничавам и с храненето, но до началото на март не бях мръднала и на йота. И се наложи да прибегна до по-крути мерки - на практика си гладувам като куче, спортувам, и пак мърдам едва с едни 700-800 гр./седмица надолу. Но - c'est la vie Simple Smile

# 873
7-800гр на седмица е идеален резултат!

# 874
Да, но постигнат с много глад и пот! А душата иска баница и палачинки Grinning Grinning

# 875
Е, близначки сме, на мен ли го казваш😀

# 876
Да, но постигнат с много глад и пот! А душата иска баница и палачинки Grinning Grinning
Моме, Моме, така е глад му е майката, но не всеки го може! 🤗 Аз 62 кг отидох да раждам, сега съм 65 🤣

# 877
Mometo*, а кето вариант на палачинки няма ли да задоволи душата поне донякъде? Получават се с ядкови брашна, макар че стават по - хрупкави. За баница нямам представа дали може да се разточи с такива... Но аз така или иначе не мога да точа кори за баница. Поздравления за упоритостта за постигане на целите!

# 878
  • София
G&B, да сте винаги влюбени и заедно!  Прекрасно място сте посетили!
Сиска, ако може после да споделиш мнение за ресторанта. Познавам собственика, но така и не съм се наканила да го посетя, откак са го открили.
Всички сте прекрасни, момичета! Красотата не е в идеалните мерки!  Heart

# 879
  • Бургас
Mometo*, а кето вариант на палачинки няма ли да задоволи душата поне донякъде? Получават се с ядкови брашна, макар че стават по - хрупкави. За баница нямам представа дали може да се разточи с такива... Но аз така или иначе не мога да точа кори за баница. Поздравления за упоритостта за постигане на целите!
Вариант за баница-оризовите кори, с извара и яйце. И аз съм от тези, които все бленуват баници и теста когато съм на диета, иначе не ям чак толкова по принцип.

# 880
От сайта на Грам за килограм си поръчвам смес за кето баница, с оризови кори и тапиока. Добавят се яйца, серене, газирана вода и печеш! Доста добре се получава!
https://www.gramzakilogram.com/product-page/bezglutenova-keto-banica

# 881
За мен идеалният вариант е ОТ ВСИЧКО ПО МАЛКО и мнооого спорт за стягане, ако здравето го позволява. Ако наистина нещо много обичам и искам да преям с него, гледам да го направя до 17, но наистина колкото ми се иска като количество и мия зъбите 😀
Оооо, и аз като Сиска съм запазила места за моето парти е петък.
Копчеее, как е на петият етаж- малко ми е страшничко, все едно говоря за някой друг…..

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 07:38 от macadamia

# 882
Момето, паднали са обиколките, а това е много по-важно от цифрата на килограмите.

# 883
  • София
За мен идеалният вариант е ОТ ВСИЧКО ПО МАЛКО и мнооого спорт за стягане, ако здравето го позволява. Ако наистина нещо много обичам и искам да преям с него, гледам да го направя до 17, но наистина колкото ми се иска като количество и мия зъбите 😀
Оооо, и аз като Сиска съм запазила места за моето парти е петък.
Копчеее, как е на петият етаж- малко ми е страшничко, все едно говоря за някой друг…..
Макадамия, спокойно! Тук, при нас на петият етаж положението е по-спокойно, по -улегнало. Избягваме да се ядосваме за глупости, радваме са на живота, а и ..гледката е по добра! Hug Heart Eyes

В провинцията сме и се радвам на студената пролет, чистият въздух и тишината. Чета ви и ви се радвам. Simple Smile

Магни, много се радвам за теб и признанието, което получаваш!
Лейди, това лято и ние сме в Хърватска, но до Плитвичките едва ли ще стигнем. Отиваме там на море, уж.
Сиска, какви са тия смени нон стоп?! Да не е напуснал някой внезапно? При мен - в проекта ми -миналият петък ми съобщиха  на обяд, че моя колега са го махнали, ей така по средата на деня....Pensive
Елегантна си много и с панталона и роклята много! Ресторанта, безбожно скъп! Какви са тия цени, Българийооооо!? Anguished  Тука, в моето градче -не далече от Търново, затварят магазини, съкращават персонал, тъжна гледка....

Отивам на фитнес, че съм късната смяна тази седмица и използвам всяка минута навън предиобяд.

# 884
Копче, това с гледката много ми хареса! Heart Eyes
Мисля, че в прованса вече доста изпреварваме София по цени в ресторанти и други заведения - за съжаление .....

Общи условия

Активация на акаунт