Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Април '25

• 101 861
  • 1 005
  •   1
Отговори
# 825
Добро утро! Спорна седмица.
Пепи и розите на роклята на gadamer  много ми харесват.
Обещах за червилото:
В Лили има тази серия, но не знам за цвета.

Има доста цикламено в него.Особен цвят.Слагам го само с четка, затова съм го затъпила така.

# 826
По повод лице и тяло, продължавам да съм на мнение, че тялото е по-добрата карта от генетичната лотария. Красотата така или иначе с годините повяхва, а на тези с добра структура и природно слаби не им се налага да търпят лишения цял живот.
Подкрепям!
В някой друг живот и аз ще я спечеля, надежда има Simple Smile
Плитвичките езера са и на моя лист, завидях на Лейди!

Деси видях - много, много екзотична! Пу-пу!

Ети, бяхме в Дъблин по-малко от 3 дни, за съжаление не стигнах до истинското зелено!

И една две исландски...

# 827
Магични снимки!
Деси, тъкмо си мислех преди няколко дни, че твоите снимки липсват в темата, и ти избухна. Ако можех сама да се гримирам така, щяхте да виждате доста повече от мен Grinning
В този ред на мисли, свалих едни 6 кг (които, както гласи небезизвестният виц, са все едно на танк да му падне регистрационната табела, но все пак...Grinning) и лекинко ми дойде меракът да се обличам и срещам с хора.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 22:47 от Mometo*

# 828
Аз пък съм на мнение, че всички в тази тема оплакващи се от недостатъчно съвършени фигури са прекомерно взискателни към себе си Simple Smile .
В крайна сметка, освен ако професията ти не е да си супермодел, стремежа към постигане на някаква  идеална визия, носи  тъга на стремящият се ...

# 829
Важното е човек да се чувства добре в кожата си.Не да гони съвършенство, защото е невъзможно.Ама да ти увисва кожата не е добре 😀.

# 830
Ей, Моме супер си! 6 кг са си бая нещо! Много си се фитнала! Heart Eyes
Агент Исландия, зашеметаваща! Heart Eyes

# 831
  • София
...и лекинко ми дойде меракът да се обличам и срещам с хора. Днес така - мисля, че съм показвала комбинацията, но обикновено сутрин нямам време за дълги размисли пред гардероба.
Mometo, браво за свалените килограми!
Пробвай комбинацията с обувки с не толкова масивни подметки - според мен, не са ласкателни за фигурата, ако и да са модерни.

# 832
  • София
Така е. Мокасините са много удобни и красиви обувки, но с тези подметки стават груби и кракът също. Напоследък ми допада трендът със светли велурени спортни обувки на тъничка подметка:

Скрит текст:

# 833
Аз ще съм единствената,която няма да купи и носи такива тънки подметки.
А всички около мен са с такива.
Роклята на Момата бих носила с някакви "мери-джейн", мра за такъв тип обувки и имам няколко чифта.

# 834
  • Виена
Като дойде реч за обувки- и на мен грубите подметки не ми харесват, но понякога са страшно удобни. Купих си bare foot обувки вчера, с тънка подметчица, ще ги поднося тия дни. Слагам снимка от сайта и също на моето дебелоглезенесто краче.

# 835
На мен пък точно така съчетано много ми хареса, подчертават хубавите й крачета! Heart Eyes
Марджи, тънки подметки и аз няма да нося...! Wink Както и тънки токове, подчертават дебелите крака. Ще връщам нуда на Казар, намерих подобни на Каприз с по масивен ток!

# 836
Grinning Харесах Момето.
За мен са си  на място тези по-груби мокасини, готин контраст с по-ефирна рокля, кореспондират с коженото яке. Дават височина малко, вижте как добре изглежда тънък глезена в обувката. Удобство да изкараш работния ден.
Ако се смени обувката може и да се наложи да смени връхната дреха.

Grinning Знам че стилистите и по статиите пишат, че грубите обувки дават дебелина, но аз не го виждам така. Като сложите едно цвете в голяма ваза, то не изглежда по-голямо. Вазата е голяма, цветето малко. Груба обувка, нормален глезен, отчетливо се вижда, ширина  в обувката, глезенът е по-малък. Аз така ги виждам.

Браво за отслабването!

# 837
Даааа, и аз не обичам по-грубите обувки, но и аз започвам вече да нося...
Стилето и масивен глезен, става подчертан и още по-масивен. С масивен ток, заоблемна обувка, (евентуално) малко по-дебела подметка е някак по-балансирано.

# 838
Благодаря за мненията и онагледените съвети Simple Smile За мери-джейнки не се бях сетила, веднага се поправям, но трябва да се мери как ще ми стоят на мен. Това, което една снимка не може да предаде, е цялостната "осанка", т.е. как не всичко препоръчано е подходящо за конкретния човек. Висока съм 160 см.,. т.е. всякакви варианти на ниски обувки - балеринки, мокасини, маратонка - сложени с конкретно тази рокля, директно биха ме забили в земята Grinning С токчета първо ще придобия откровено лелческа визия, второ се съобразявам със следработния ми график - взимане на две деца от училище и прибиране пеш съответно с тях и двете им тежки раници. Затова освен толкова приятна, е и толкова полезна темата - подсещате ме за неща, за които не ми е хрумнало - отивам да търся мери-джейн!
Дописвам - Пепси, какво ме направи, съвършенство не гоня, поради простата причина, че такова нещо не съществува Grinning Както каза Деси - просто искам да се чувствам добре в кожата си, какъвто не е случаят с качените ми 12+ кг в последните 4 години (представи си как изглеждат на 160 см ръст), опитвам се просто да обърна процеса и поправя щетите от стрес и лакомия Simple Smile

# 839
  • Виена
А защо не елегантни обувки на 3 см ток? Моите крачета почти точно повтарят твоите,  с рокли нося ето такива

В момента даже сэм с подобни, любими.

Общи условия

Активация на акаунт