Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Април '25

• 101 757
  • 1 005
  •   1
Отговори
# 885
  • В полите на Пирин планина
На 5-тия етаж си е екстра - аз все пак имам 1 година предимство. Simple Smile
Някак свикнах вече и честно казано си се чувствам по същия начин.

Копче, аз също заглеждам Хърватско море, но може би догодина ще направим един Дубровник пролетта, че мнооого красиво и там, а може би Словения... Не съм решила още.

Морето е на Пелион, Гърция тази година. Simple Smile В Хърватия е една идея по-скъпичко, но пък е толкова чисто и подредено!

Скрит текст:
Аз, може би, ще си сменям работата - довечера съм на второ интервю. За нашия малък град и предвид моята професия (и най-вече позиция) това си е направо невероятно, но някак спонтанно реших да се пробвам, пък човек не знае от къде ще изскочи някой заек или... фокусник...
Дори още не съм сигурна, че искам, но ще видим.
Все пак и парите имат значение. Simple Smile Понякога.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 10:24 от Lady Brinne

# 886
Дами, прекрасни сте Heart Exl Flowers Hibiscus

Споделям казаното от Макадамия за храненето, от всичко по малко. И всъщност това е по- трудното, докато се свикне. Последните 4-5 години съм +2 кг устойчиво и варирам +2- 2-3... всичко се лепи...ама здраве да е. И се убеждавам, че спортът е най-важен.

Модно ми попадна интересна дама, има какво да научи човек
https://www.instagram.com/p/DIouGgRIcJ_/

Lady Brinne, късмет Heart Exl

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 11:37 от Elirost

# 887
Вярно е за цените, елате да видите при нас. Аз в четвъртък ако е рекъл господ тръгвам за Амолиани със сополив нос. 🥺

# 888
Чудна рокля Майола Heart Eyes
десена е разкошен, много твоя

G&B, честита годишнина!
Много да се обичате и все на такива прекрасни места да сте!

Не ме трепна мен качването на петия етаж, направихме едно парти, отпразнувахме че сме живи и здрави (че много приятели ги няма вече) и пак на въртележката.

Сиска, как върви подготовката за бала?
Ресторанта изглежда добре, живи и здрави като имаме път ще посетим.
Цените в София са същите.

Лейди, късмет!

Магни, ще си вземеш на място някоя красива рокля Simple Smile

Вчера се прибрахме по нощите след премиерата в Народния, много ми хареса, а днес с госпожицата сме на "Великият Гетсби", нямам търпение

За тялото - движение, спорт и без късни вечери.

# 889
Днес с дънкова риза с къдрички, които не се виждат много добре.
Относно етажите, от година и половина съм на петия.
Единствената забележка, която имам е, че трусовете се усещат по-неприятно от високия етаж.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 22:17 от mardji1

# 890
Марджи, аз къдрички не обичам, но каква хубава шия имаш, веднага видях.
Аз вече тичам към 6тия Joy Да си призная 7ми ме плаши, ако стигна до него изобщо. На петия му се наслаждавам изцяло. Сега не казвам, че винаги всичко е шест, но през по-голяма част от времето е слънчево и спокойно. По трудно приех 40те - от млада станах жена на средна възраст. Вторачена в ежедневните проблеми, това хубаво време даже не го живях - тичах и за какво? Дъщеря ми ще навърши 32 - ужасно млада ми се струва. Обаче и себе си не приемам за възрастна. Нефелно звуча, но така се чувствам.
Тарти, ще пуснат ли тока до седми? Вие добре ли сте?

# 891
Приноси ми се дънкова рокля, а нямам! Това трябва да се поправи Grinning
Вдъхнових се от вчерашната рокля по тялото, която видях, и днес съм така, пак с въпросните лоуфъри. Крайно време е да помоля някой да изчисти това служебно огледало Smiley
Lady, успех на интервюто! Имам поглед отблизо върху пазара на труда, в момента определени сектори са в голяма стагнация, стискам палци да имаш късмет!
До кето варианти на любими рецепти съм стигала в определени моменти, но не е моето - предпочитам да не ям, отколкото да мисля откъде да поръчвам, да нагласям рецепти и да готвя за себе си отделно, защото мъжете вкъщи няма да мога да ги съблазня с оризови кори и извара Grinning А и проблемът не идва от вида храна (при мен), а от изяденото количество....

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 09:05 от Mometo*

# 892
Моме, моят стил е много различен от твоя, но не мога да не го оценя - определено много ми допада .....

# 893
  • В полите на Пирин планина
Момето, чудна си!
Аз сутринта се двоумях какво да облека и ММ казва (в неговия си хумористично-саркастичен стил) - каквото и да облечеш, няма да те избират по красота, а по това дали ще вършиш работа. Smiling Imp
Не, че е лъжа, ама все пак човек трябва да изглежда прилично.

Благодаря на всички за подкрепата.

Скрит текст:
Аз съм счетоводител, в сектора няма стагнация, но в нашия град просто няма много работодатели, на които да им трябва счетоводител на договор, а не просто някоя счетоводна къща, заради мащабите на дейността.

# 894
Mometo, по-обемна връхна дреха?

Аз се кодоша, че 35 год след пубертета гоним визия за сметка на здравето, а следващите 35 след менопаузата гоним здраве за сметка на визията. В крайна сметка все гоним нещо...

Още снапшоти от Исландия:

# 895
Спокойно приемам увеличаващите се цифри в годините си Simple Smile .  
Угрижена съм само да не оглупея преждевременно и непрекъснато нещо се дообразовам...
Спортувам, колкото и каквото ми е възможно. Липсват ми ските... Много ми липсват, но засега нищо не мога да направя по въпроса. Обаче този спорт пък става все по - скъп, така че намалявам  разходи Simple Smile.
Lady Brinne, успех на интервюто.
Agent Provocateur, твоите снимки от Исландия ще си ги подредя в албум да знаеш.  И на Чека също. И ще ги показвам на колебаещата ми се фамилия, да си знаят какво изпускат, докато се чудят, дали им се ходи достатъчно...

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 18:52 от pep_si

# 896
  • Бургас
Момето, много добре ти стои тази рокля, пък и цялата комбинация. Поздравления за усилията и резултатите, които си постигнала!
На Siska79 все й се виждат много кг и обиколките, но всъщност всички виждат, че е доста слаба и добре оформена Simple Smile За работата обаче не знам как успява, че и тренировки рано сутрин. Аз с първата ми работа на 18г работих 1 месец без почивен ден и напуснах, не е за мен, явно не съм от работливите Sweat Smile
Лейди, успех на интервюто!
Честита годишнинна G&B, здраве, любов и хармонични отношения да имате още много години!
Магни, честито за договора, много приятна изненада са ти направили. Най-хубави пожелания и за децата, макар и със закъснение. Успях да видя снимките, прекрасни са!
За кг ще мълча, защото нямам проблеми. За храната обаче също съм на мнение, че количеството е от голямо значение, по малко трябва да се хапва дори от полезните храни. За баницата пък за мен не са проблем корите, а мазнината, ако няма просто не е баница.
За Великден козунаците ми бяха изцяло с кафява захар - и в тестото и поръската. Ама не че е по-полезна, просто се оказа, че нямах бяла вкъщи, а ги бях почнала.

И нещо ежедневно, за разходка в морската от миналата седмица

И за раната от извадения зъб на Галдучо - жабурене с отвара от тетра или червената вода Елудрил.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 13:25 от sunny-n

# 897
Модно ми попадна интересна дама, има какво да научи човек
https://www.instagram.com/p/DIouGgRIcJ_/

Ааа, Елена Simple Smile)) много добре позната в тази тема, дълго и напоително досаждах на съфорумките с нея, докато не ме наругаха неколкократно докато вдяна Wink

# 898
  • Отвъд алеята зад шкафа
О, Agent, супер снимки. Исландия е едно от най-фотогеничните места, на които съм била. Имам снимки с исландските кончета. Ех, върна ме в супер спомени.

# 899
И аз мислех, че ще е голяма драма тоз 5-ти етаж, на който и аз от две години се качих...ама не е никак зле...Да ги нямаше само  някои болежки, ама няма как...има си пък и доста предимства без да лицемернича...
И досега съм много щастлива, че избрах да посрещна юбилея със семейството си  на Френската ривиера....На самия ден бяхме в Монако и всъщност най-хубавия ми подарък беше, че след всички обиколки, градини, дворец, музей....минахме пешеходно една пълна обиколка на пистата на Формула 1 ....Децата ми макар и вече големи (тогава на 16 и 26) преживяха  на живо всичко това, което бяха играли като малки на плей стейшъна...къде никога не са успели, къде винаги са се обръщали,  коя отсечка е им била най-лесна/трудна...За мен беше истинско удоволствие да видя радостта , която им доставих....Те така се кефят като ги водим и по стадиони ...ама това мъжките майки могат да ме разберат...
Между другото и аз имам  страхове относно изперкване /оглупяване ...че както забравям от 1 година насам...аз, която имах феноменална памет сега вечно забравям за къде съм тръгнала ...та трябва да се върна , за  да се сетя....
Честито на G&B!
Успех на Лейди!
Как ме дразните с тази Исландия....Може да влезе в плановете на 2026...само да е здраве...
Аз съм от феновете на Елена и продължавам да си я гледам от ден първи, в който Агента я сподели...
А,  да ...и за кг да се изкажа ..само до преди няколко години бях от късметлийките, които можеха да ядат неограничено и без да спортуват да си изглеждат прилично...Е, вече не е баш така....Не се лишавам, но много внимавам...а как хубаво беше преди....ама не е болка за умиране...има по-страшни неща...
Обаче сутрин продължава да е супер студено...днес излязох на 2 градуса...и продължавам да се обличам като зелка...

Общи условия

Активация на акаунт