Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема четвърта

• 38 654
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
  • у нас
Дали ще дадат пръстен на Шкодров да предложи на Марина?

# 91
# 92
Хаха! Това меме е суперско!

# 93
За Едуард никоя не остана Joy
Е може Светлето. Я как примираше като репетираха с Пацо.
Шеф Ангелов нещо много напращял. Куртката му с плохички/плисенца и пак я опънал отвсякъде. Много театро от всички и вече пресолиха гурмето.

# 94
  • Буркина Фасо
в Троян знаеха за снахата, а в Перник не знаеха за лесбото ?!?!
другата седмица да докарат Радо да предлага на джипсито, да си отидат заедно  и да започва готвенето.

# 95
Тази седмица не съм гледала, но послушно ви изчетох. Общо взето няма и да гледам май... то ясно, че има сценарий, ама се оляха. Отделно, някои индивиди и ситуации са толкоз малоумни и неадекватни, че чак ми е неудобно да гледам...

# 96
Шеф Светлана е женена от 11 години, мъжът й се казва Адриан. Не вярвам, че продукцията ще опре чак такова дъно, че да се свалят шеф Светла и ЕдуардО.

# 97

Синхроните след тази седмица.

# 98
в Троян знаеха за снахата, а в Перник не знаеха за лесбото ?!?!
другата седмица да докарат Радо да предлага на джипсито, да си отидат заедно  и да започва готвенето.

Закачката между Шкодров и Марина е още от първите епизоди, не е чудно, че в Троян вече са ги гледали.

# 99
Извинете, някой може ли да ми каже кой епизод беше с караокето?

# 100
Мисля, че беше епизода във вторник.

# 101
  • Варна
  Гледам само на запис, първо чета тук и подбирам моменти, в които ИМА кулинария. Реших да драсна две изречения, защото ми харесаха новите интерпретации на класически ястия (тази на Мартин ме отвя...!) и вкусотиите на сем. Шкодрови-старши.

# 102
  • Пловдив
  Гледам само на запис, първо чета тук и подбирам моменти, в които ИМА кулинария. Реших да драсна две изречения, защото ми харесаха новите интерпретации на класически ястия (тази на Мартин ме отвя...!) и вкусотиите на сем. Шкодрови-старши.
кой спечели с тия интерпретации?

# 103
  • Варна
 В какъв смисъл? Сините събраха повече точки и отидоха на гости в Троян.  Или дадоха ни идеи за различни визии на познати рецепти.

# 104
Надявам се Мартин да победи - приятен ми е и определено е добър готвач. От жените залагам на Тоника или Тоби Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт