Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема четвърта

• 38 645
  • 760
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Според мен тези гостувания в официалните подкастове стават веднага след като излязат от шоуто. Така че какво им коства да направят един кратък подкаст от 40/50 минути.
Има друга причина да го няма според мен.

# 751
Според мен тези гостувания в официалните подкастове стават веднага след като излязат от шоуто. Така че какво им коства да направят един кратък подкаст от 40/50 минути.
Има друга причина да го няма според мен.

Най - вероятно и по договор са задължени да участват в подкаста.
Владов за мен си беше абсолютно поставено лице. Стой там, бъди непукист, дразни ги, покажи самочувствие. Не ми се връзва типажа Владов да има това огромно желание да участва в предаването и да се доказва на шефа.

# 752
Може да им е теглил майната Владов на излизане

Сутринта излязох по време на пряката връзка от Норвегия с него по ТВ, сега пуснах записа.
Ами, не знаех, че от Самоков, разбирам твърдоглавието
Човека си има негова кариера и живот, какво да му пука
Обясни, че работи с хора от около 40 националности и в Норвегия не е прието да се крещи, още повече, че социалната им система позволява 12 дни в годината самоотлъчка от работа може се пише sms, че няма да отиде дадено лице на работа точно днес.
12 дни и за всяко дете се полагало, и така извиненията като самоотлъчка стават доста дни годишно.
Реши ли да саботира някой колеги на работното място, може да го направи.

За работата в ресторант Мишлен каза, че е работил преди години, когато е бил прясно нахъсан да влезе още в първи сезон на формата
Към момента в голяма корпорация от хотели обучава, организира персонал, изготвят се менюта, правят се заявки.
Проблем при събития, коктейли е, че 60% от хората с някакви алергии, претенции за такива и трябва да се угоди на всеки, където по думите му без спокоен подход - направо на въжето 🙂

За вътре в Хелса за Едуард - селска пръчка, но го уважавал, защото за разлика от другите Едуард показвал уважение към другите, а не непременно налагане всеки да е отгоре

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 13:32 от Щефи

# 753
Едуард със сигурност има и много хубави качества. Просто видяхме основно лошите му. А е в напрегната обстановка, събрани различни характери си избива по - често негативното. При все, снощи трябваше да отпътува Тоника. Едуард също имаше много грешки, ама тая беше наглостта на наглостта. И за капак въобще не успя да води кухнята. Супер учудващо ще е да стигне до финал. За финалисти твърдо виждам Тоби и Мартин. Ивайло също е много добър, но няма да стигне дотам. Липсва му нещо. Не виждам голяма конкуренция на Тоби и Мартин. И на 90% Мартин е победител. Просто слаба конкуренция.
А тоя Грозев отдавна трябваше да го няма. Е аз като повечето смятам, че той и Виктория са следващи.

# 754
Значи Мишлен ама не точно и не скоро. То беше пределно ясно, че ако действително работи в такъв ресторант като готвач не би се подложил на такива подигравки в ХК, колкото и кинти да му дават. Владов ми беше абсолютно неприятен. Дървен, некомуникативен и като готвач не беше нищо особено.

# 755
Всичко на Владов му звучи супер, въпросът е какво тогава прави в “Хелс китчън”?

# 756
Личният ми топ 6
6.ГрозДев
5.Вика
4.Паника
3. Тоби
Който и да спечели от Мартин и Ивайло ще съм ок. Може би една идея повече ще се радвам за Иво, заради изтърпяния тормоз в червения отбор Joy

# 757
Аз съм за Ивайло!🎉👩🏻‍🍳👩🏻‍🍳👩🏻‍🍳

# 758
И аз съм за Ивайло, симпатизирам и на Грозев, много е забавен.

Мартин не мога да го понасям, въздух под налягане реално е, напомпан от ш. Ангелов.

# 759
# 760
  • Ню Йорк
И аз май най към Ивайло клоня.

Общи условия

Активация на акаунт