Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема четвърта

• 38 697
  • 760
  •   1
Отговори
# 735
А защо ги е страх? Ще ги набие ли? Не виждам в нейно лице топ конкурент, макар да готви добре.
Вчера в епизода дадоха директно елиминацията, но не показаха как участниците се номинират.

# 736
  • София
Едуард изгърмя. Време му беше. Котката с девет живота. Много отдавна трябваше да си е заминал, още когато изкрейзи в един от епизодите и се държеше като луд. Такова нагло саботиране от негова страна скоро не бях виждал, а и не му е за първи път. Няколко хора го обвиняваха в хитри стратегии и мръсна игра.
Шеф Ангелов много пъти го спасяваше, но всяко нещо си има край.
Нямаше как да изгони Виктория, защото тя се подсигури с резервен ориз, след като за издадения се беше подвела по Тоби. А самата Тоби най-накрая да тропне с крак и да и се чуе гласа. Личи си обаче, че се допитват до нея за почти всичко. Т.е. не лъжат в подкастовете при Станислав. Тя е като тихия лидер. Всъщност не лидер, но човек когото уважават и слушат, има разлика. Натурален лидер е Мартин. Като не е задължително лидера да е най-добрия. Шефа вижда всичко това, така че Тоби дори и да се издъни яко не виждам как ще пропусне финала.

Тоника и тя хитрата сврака с двата крака. Този път стратегията сработи, въпреки че се изложи много на паса, но дали не си изгори финала? Защото шефа не обича такива изпълнения и тези хитрите стратези при него обикновено отпадат на полуфинала.

Страхотен Мастър клас. И много сложен. Сладкарството е изключително пипкава работа. Тоби и Мартин се справиха много добре, но Ивайло ме изуми. Направо все едно гледахме оригинала. Сега на вкус сигурно е друго, ама шефа изобщо не ги опитваше, а гледаше само външния вид, което е и самата задача, разбира се.

Златните за пореден път лъсват с истинското си посредствено за това предаване ниво когато готвят индивидуално, но когато са срещу червени/сини/черни издават някакви невероятни чинии (на шефове Никола и Светла сигурно). Малоумен сценарий!
Картофи, кюфтета. Следващия път им дайте кебапчета.

Следващите изгонени трябва да са Грозев и Виктория по пътя на елементарната логика, ако такава все още има в това шоу.

По принцип не гледам промота, но в ХК ги гледам, защото рядко се дънят. Е, този път се издъниха.
От видяното в промото ми се струва, че в оранжево ще е
Скрит текст:
Мартин. Лошо. 😞 И то се е изложил на култовата задача с трона, която си е емблематична за шоуто. Никога досега не се е дънил Мартин на индивидуална. Всички са се дънили, дори и Тоби. Мартин има две победи и няколко втори места. Как така ще сгафи точно сега? Много ще ме е яд, ако баш на финала се издъни. Много често, който остава последен на трона печели и сезона. Не винаги ама...

# 737
Изобщо не и сработи странната "стратегия", просто Едуард сам се саботира, решавайки, че ще прецака нея.
И двамата... мозъци големи. Smiley
Тоника просто се размина на косъм, с любезното съдействие на Едуард.

# 738
  • София
А Мартин дали саботира? Това с тестото и рибата визирам. Дали нарочно не го допече. Изглежда ми сериозен, но снощи повечето бяха като неадекватни, начело с Тоника. Тя уж имала стратегия. Тоби не спря да мрънка и да се оплаква. Еми, да се опълчи и да си отвори устата. Хич не ѝ съчувствам.
Гледам в промото новия нос на Монито. Ужас на ужасите. Камелия май наистина е отслабнала. И погледа на Чоткин. Laughing Бях го забравила.

# 739
  • София
Досега Мартин винаги се е справял на месо и риба, шеф Ангелов също беше учуден от грешката му.
Мартин се издъни, когато му пратиха Едуард. Нали каза на синхрон, че искал да бъде сам и се оплакваше нещо от Едуард. Може би липса на комуникация, не знам. То цялата резервация беше някакъв хаос. Близо са до финала и както каза шеф Ангелов играта загрубя. Всеки следи и слухти тези около него да не му направят номер и накрая сготвено няма. Grinning
А когато на паса е някой сериозен претендент 100% някои ще му подливат вода. Очаквам тези изпълнения да продължат. Ама не толкова грубо и явно като снощи.

# 740
  • Буркина Фасо
Най-после Тоби се престраши да разобличи лъжливата Тонка. Тая така лъже от ден 1, че ми се драйфа от нея. Когато сгафи нещо и веднага набеждава друг, когато пък някой се справи добре, тя си го приписва на себе си.
така се издигаш в йерархията, така се печелят 100 хил.
на продукцията и Ангелов им е пределно ясно кой какво прави без да им се казва.

# 741
  • somewhere near the sea
Кой от ЗЛАТНИТЕ отпадна тази седмица?

# 742
Ангелов се има за всьо и вся в кулинарията и хич не обича да не го слушат, да не говорим някой да има собствено мислене и мнение в шоуто.
Беше ясно, че ще го изгони Владов, то се виждаше, че само си търси причина да го смъмри (в доста случаи неоснователно ).
Подозирам, че изпитва и някаква завист към него, както и яд, че Владов не го отразява и не позволява да го прави на луда калинка.

# 743
За прецедент за което говори Ангелов , очаквам или предния сезон готвачите да са спечелили , или и двата отбора да не издадат нито една поръчка.

# 744
Много странно, защо няма подкаст с Владов? Не че ще го гледам, ама ми стана интересно😃

# 745
Предполагам Джулката или Петя...

# 746
  • София
Никой не е отпаднал, защото се представиха "феноменално", те та топа на топа и крем де ла крема..😠

# 747
  • somewhere near the sea
Никой не е отпаднал, защото се представиха "феноменално", те та топа на топа и крем де ла крема..😠
Нали щяха да пържат кюфтета? Или това ще е за другата седмица?!?
Значи, когато готвят меню, се справят феноменално и бият, а когато имат индивидуални задачи- пържени яйца, палачинки, картофи, кюфтета... Странна работа:flushed:Rolling Eyes

# 748
Пържиха кюфтета само за имунитет. Не за елиминации

# 749
Много странно, защо няма подкаст с Владов? Не че ще го гледам, ама ми стана интересно😃

Защото си е в Норвегия, даже днес гостуването му в На кафе беше с видео връзка от там.

Общи условия

Активация на акаунт